Aleris Fertility Bewertungen 103

4,7

1. Kinderwunschklinik

Über Aleris Fertility

Hos Aleris Fertility møder du et team af dygtige og erfarne specialister inden for området. Behandlingen foregår på Danmarks største privathospital med adgang til de eksperter, som der kan være brug for til at give dig den optimale behandling og støtte gennem hele fertilitetsforløbet. Du kan dermed få den tryghed, du fortjener – og vide, at du er i de bedste hænder hos os.

Vi har investeret i den nyeste teknologi inden for fertilitetsområdet for at sikre de bedste forudsætninger for graviditet. Alle vores medarbejdere er håndplukket til opgaven, så vi kan tilbyde et team af dygtige specialister med mange års erfaring. Du kan dermed få den tryghed, du fortjener – og vide at du er i de bedste hænder hos os.

Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed i henhold til EUs Vævsdirektiv med henblik på inseminations- og IVF-behandling. Se vævsgodkendelse.

Klinikken er akkrediteret – det vil sige godkendt – efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM), som er udarbejdet af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet.

Aleris Fertility er desuden referenceklinik for Vitrolife, der er kendt som er en af verdens førende leverandører af avanceret laboratorieudstyr til fertilitetsklinikker.

Vi gør det svære, enkelt

Vi skaber balance i noget, der er svært.
Vi er et team af dygtige specialister med mange års erfaring inden for området. Hos os får du fertilitetsbehandling i trygge rammer.
Tid til den enkelte
Vi har tid til hver enkelt og plads til individuel behandling. Du skal have ro til at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Vi tager hånd om dig fra start til slut og sikrer os, at du er godt informeret om forløbet undervejs.
Adgang til de bedste eksperter
Som en del af Aleris Hospitaler, foregår fertilitetsbehandlingen på Danmarks største privathospital med alt den tryghed og sikkerhed, som det giver. Vi har adgang til hospitalets mange faglige eksperter som gynækologer, urologer, anæstesiologer, psykologer og diætister. Dermed kan vi tilrettelægge den optimale behandling og støtte dig gennem hele fertilitetsforløbet.

4,7

Hervorragend

Wir sind sehr froh, dass wir uns für diese tolle Klinik entschieden haben

Wir sind wegen einer Eizellenspende auf die Klinik gestoßen und waren zunächst von dem online Auftritt überzeugt. Die Webseite ist sehr übersichtlich und Informativ. Daraufhin folgte eine erste persönliche Kontaktaufnahme. Wir erhielten zeitnah einen Rückruf und haben am Telefon die ersten Informationen bekommen und mögliche Behandlungen mit einer Ärztin durchgesprochen. Nach diesem positiven Gespräch, haben wir uns für die Klinik entschieden. Wir wurden in dem gesamten Prozess gut und intensiv über Telefon und Mail begleitet. Bei jeder noch so kleinen Frage wurden wir ernst genommen und haben Beratung bekommen. Es war immer jemand erreichbar. Der gesamte Prozess wurde toll medizinisch und persönlich betreut. Schritt für Schritt, bis hin zur tatsächlichen Spende und dem Einsetzen haben wir uns gut aufgehoben gefühlt. Insgesamt sind wir 4 mal vor Ort gewesen. Heute halten wir unser Kind in den Armen und sind sehr froh, dass wir diesen Weg zusammen mit dieser Klinik gegangen sind. Wir können Aleris Fertility wirklich sehr empfehlen. Das Team ist fachlich super kompetent, sehr freundlich und wir haben uns sehr wohl gefühlt bei einer so großen Entscheidung. Wir sind sehr froh, dass wir uns für diese tolle Klinik entschieden haben.

30. Dezember 2021
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (103 Bewertungen)