AlgeNord Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft stor fornøjelse af algenord til at rense vores fliser samt fejning af sand efterfølgende. mændene som udførte arbejdet var yderst professionelle og udførte deres arbejde til fuld tilfredsh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har dd. Fået fjernet maling rester på murværk med laser, der tidligere ikke har kunne fjernes. Resultatet er helt perfekt, man kan slet ikke se at der har været maling på tidligere. Kan varmt anbefale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk arbejde, venlig og god kommunikation. Mange tak til Thomas K for det store og grundige arbejde med at få vores fliseterrasser og indkørsel pænere end vi troede muligt. Vi er meget tilfredse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AlgeNord var forbi i går for at rense fliser på terrasse, i vores indkørsel og ved indgangen. Huset er sat til salg, så det skal se præsentabelt ud. Og hold da op det shiner nu!!! Det ser fantastisk... Mehr ansehen

1. Hochdruck-Reinigungsdienst
  6. Grundstückspflege
  7. Reinigungsservice

Über AlgeNord

Vom Unternehmen geschrieben

Hos AlgeNord tilbyder vi professionel rensning og vedligeholdelse af udvendige overflader for både private og erhverv i hele Danmark. Vi er landsdækkende med base i Birkerød og Vejle, hvilket gør os i stand til at levere effektiv og fleksibel service uanset din lokation i Danmark.

Hos AlgeNord stræber vi efter at skabe flotte og velholdte udendørsarealer med en enkel og effektiv årlig vedligeholdelse. Det sikrer ikke blot et flot resultat her og nu, men også at overfladerne holder sig pæne og beskyttede på længere sigt. Vi tilbyder både serviceydelser og vedligeholdelse af blandt andet fliser, træterrasser, tage og facader, så du slipper for besværet og samtidig får et langtidsholdbart resultat.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller med hensynet til miljøet. Vi anvender skånsomme rensemetoder, der er tilpasset den enkelte overflade, så vi opnår det bedste resultat uden at forårsage unødig slitage. Med mere end 10 års erfaring inden for algebekæmpelse og udendørs rens har vi opbygget en solid erfaring og en grundig forståelse for, hvad der virker i praksis.

Hos AlgeNord tilbyder vi:
Algebehandling af Tag
Rensning af Tagrender
Graffitirens
Ukrudtsbekæmpelse

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed gennem hele processen – fra første kontakt til det færdige resultat. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret, og at det leverede arbejde lever op til dine forventninger.

Ønsker du at læse mere om vores arbejde, kan du finde videoer og nærmere information på vores hjemmeside: AlgeNord.dk.

AlgeNord

Vom Unternehmen geschrieben

Algebehandling og rensning med fokus på miljø og kvalitet
Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi altid et algebekæmpelsesmiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler og renser din ejendom. Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter. Læs nærmere på vores hjemmeside www.algenord.dk.
Få en gratis prøverens
Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig. Bestil en prøverens via vores hjemmeside www.algenord.dk.
Se vores prisliste og HUSK at vi har Prisgaranti
Vi har priser alt efter hvilken type opgave, du ønsker at få løst af os. Alle vores priser er inkl. moms og inkl. kørsel. Se den fulde prisliste på vores hjemmeside www.algenord.dk.

Prisgaranti og personlig service

Vi garanterer en konkurrencedygtig pris

Vi garanterer en konkurrencedygtig pris
Hos AlgeNord tilbyder vi altid høj kvalitet og en personlig service. Og så tilstræber vi at du som kunde altid får en konkurrencedygtig pris og derfor har vi prisgaranti på alle vores ydelser. På den måde er du sikret den bedste handel og på samme tid få glæde af vores personlige rådgivning og service.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

73 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst kompetent og omhyggeligt udført opgave

Har fået renset fliser og træterrasse af Benjamin fra AlgeNord. Virkelig flot og omhyggeligt udført opgave, sammen med han kollegaer.
Benjamin er yderst professionel, kompetent og grundig. Stor ros. 🙏
AlgeNord har overholdt de aftaler - som var aftalt. Hurtig med tilbagemeldinger. Fin service hele vejen gennem forløbet.
Kan varmt anbefale firmaet og medarbejderne. ✅

Hej Kirsten
Tusind tak for din meget flotte og uddybende anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! Jeg sørger selvfølgelig for at give den store ros videre til Benjamin og resten af teamet.

Tak for din anbefaling

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min træterrasse er blevet renset og…

Min træterrasse er blevet renset og imprægneret. Oliver- flink ung mand - imprægnerede lynhurtigt. Min terrasse er stadig mørk og har de samme pletter som tidligere. Fik at vide af - også flink ung mand- der var her først , at fordi terrassen havde fået olie, kunne det ikke blive anderledes, men de fleste alger ville forsvinde. Terrassen er tidligere blevet behandlet med Gori træolie. Det havde været rart at få det at vide ved telefonbestilling, at sådan ville det blive. Det er da godt at de unge mænd må få en kæmpe stor timeløn.

12. März 2026

Hej Ruth

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg er ked af at høre, at resultatet ikke helt lever op til dine forventninger. Når en træterrasse tidligere er behandlet med olie, som f.eks. Gori, kan det desværre begrænse, hvor meget rens og imprægnering kan ændre på udseendet – men jeg forstår godt, at det er noget, man gerne vil være tydeligt informeret om på forhånd. Det tager vi med os og får rettet op på :-)

venlig hilsen
Frederik, AlgeNord

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Casper fra AlgeNord leverer det bedste resultat!

Casper fra AlgeNord har forandret vores fliser fuldstændig. Vores fliser har forandret farve og har fået "nyt liv". Casper har udført arbejdet med stor omhyggelighed og vi kan kun anbefale Casper fra AlgeNord!

Hej Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre!

Det er skønt, at fliserne har fået nyt liv, og at du har haft en god oplevelse med Casper. Jeg sørger selvfølgelig for at give rosen videre til ham.

Tak for din anbefaling

-Frederik, AlgeNord

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse - mine fliser og terrasser er som nye. Tusind tak til Casper for det flotte resultat.

Antwort von AlgeNord

Fedt at høre, at fliserne og træterrasser er blevet som "nye". Jeg sørger for at give rosen videre til Casper 😊

DBH. Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik næsten ny terrasse på Fanø

Vi har fået renset vores træterrasse på Fanø, hvilket har været en utrolig positiv oplevelse.
Resultatet blev flottere, end vi havde turde håbe på. Processen med aftaler forløb professionelt og uden udfordringer.
Udover dette havde vi fornøjelsen af, at medarbejderen der rensede vores terrasse, var et imødekommende og charmerende væsen.

Hej Alice

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Det glæder mig at høre, at både resultatet og hele processen har levet op til jeres forventninger. Og dejligt at høre, at vores medarbejder også gjorde oplevelsen ekstra god undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det

Godt arbejde

Godt tilfreds med arbejde. Venlig og hjælpsom medarbejder, fliser ser godt ud.

Antwort von AlgeNord

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med arbejdet, og at både resultatet og oplevelsen har været god. Hilsen Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cumaru-terrassen jubler. 😃 Casper og Thomas fra AlgeNord lavede et…

Casper og Thomas fra AlgeNord lavede et flot arbejde med vores terrasse og fliser.
Kæmpe forskel før og efter behandlingen.
At de også er et par flinke gutter som man kan hygge-chatte med over en kop kaffe gør oplevelsen endnu bedre.
Stor anbefaling herfra

10. März 2026

Hej Jørgen

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den blev vi rigtig glade for at læse!

Det er fedt at høre, at både terrassen og fliserne har fået et løft. Og så er det jo bare en ekstra bonus, når der også er tid til en god snak undervejs 😊

Jeg sørger selvfølgelig for at give rosen videre til Casper og Thomas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fik jeg endnu engang renset fliserne…

Så fik jeg endnu engang renset fliserne af AlgeNord og endnu engang er jeg imponeret over det gennemførte arbejde. Der er bare ikke noget at komme efter.
Tusinde tak, jeg ringer igen næste forår.

Hej Henrik,
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi sætter stor pris på din tillid til os - det betyder meget. Vi tales ved i foråret 2027 :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun give vores allerstørste og…

Vi kan kun give vores allerstørste og varmeste anbefaling af AlgeNord!

Fra første kontakt har hele oplevelsen været fuldstændig professionel, tryg og gennemført. Kommunikation, information og forventningsafstemning har været helt i top – vi har følt os informeret og i gode hænder hele vejen igennem.

Jeg havde ærligt talt høje forventninger… og de har ikke bare indfriet dem – de har overgået dem! 🙌

Arbejdet er udført ekstremt grundigt og med en synlig stolthed i håndværket. Vores fliser, tag og facader fremstår som fornyede, og resultatet har virkelig løftet hele helhedsindtrykket af huset. Man kan tydeligt mærke, at det er folk, der går op i kvalitet og ordentlighed.

Serviceniveauet har været helt i særklasse – venlige, punktlige, professionelle og imødekommende. Der har været styr på detaljerne, og alt er bare blevet leveret ovenud i orden.

Vi er oprigtigt imponerede og utroligt tilfredse med hele processen og det færdige resultat.

Hvis du overvejer rensning af fliser, tag eller facader, så kan vi kun sige: Vælg AlgeNord. Du vil ikke fortryde det!

5 kæmpe stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

23. Februar 2026

Antwort von AlgeNord

Tusind tak for jeres meget flotte og grundige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse :-)

Det glæder mig rigtig meget, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra første kontakt til det færdige resultat. Vi gør os umage for både at levere et godt håndværk og en tryg proces, så det er virkelig dejligt at høre, at det er blevet oplevet sådan hos jer.

Tak for jeres anbefaling – den sætter vi stor pris på.

Frederik
AlgeNord

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rensning af fliser og træterasse

D. 6. November fik renset fliser (som var ret medtaget) og en lille træterrasse.
Det var Jacob, der kom her, en behagelig, venlig og faglig dygtig mand. Det kan iķke undgås, at det sprøjter lidt på vægge og plankeværk, men det rensede han bare af....Han arbejdede stille og roligt og tog herfra efterladende et flot stykke arbejde.
Kan kun anbefale både Jacob og AlgeNord
Hilsen Karen Nielsen

6. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt, høfligt og fin pris

Har haft besøg af AlgeNord to gange til at tage sig af en altan ved en lejlighed. De har været effektive, høflige og prisen er fin

17. Oktober 2025

Hej Kasper

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde, og at både effektiviteten, servicen og prisen har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har valgt os igen og håber, du vil vælge os en anden gang. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når enden er god er alting godt

Vi fik i foråret renset et større flisearealer.
Var lidt uheldige med unødigt sprøjt i skure mm, men en snak med firmaet, og vi aftalte en mindre decort.
Der var et skyggeområde som stadig havde sorte algepletter, som vi så an.
Desværre var der ingen bedring, og nyt skriveri.
Ingen bøvl. De kom med en yderst kompetent mand, som konstaterede at arbejdet ikke var godt nok, og fiksede det reklamerede område, samt alt det øvrige igen.
Det skal være menneskeligt at fejle, og især når virksomheden er klar til at anerkende og fikse det, helt uden diskussion.
Slutresultatet er perfekt.

27. Oktober 2025

Hej Freddie

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dialogen med os, så vi kunne få løst udfordringerne. Det vigtigste for os er, at vi får rettet op, når noget ikke er godt nok, og at du til sidst står med et resultat, du kan være tilfreds med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at vi har haft besøg af Alge…

Efter at vi har haft besøg af Alge Nord's utroligt rare service mand,er vores havegang, og træterasse blevet rigtigt pæne,og umiddelbart holder det rigtigt godt. Vi kan klart anbefale Alge Nord.

5. August 2025

Hej Mogens

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse med vores rensetekniker, og at både havegangen og træterrassen står flot.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, I får glæde af resultatet i lang tid. 😊

Kæmpe anbefaling

Jeg havde AlgeNord, og deres dygtige tekniker Mads, ude for at rense min terrasse. Den blev så flot! Kommunikationen og resultatet levede klart op til mine forventninger! Kan kun anbefales.

8. September 2025

Hej Janni

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om Mads. 🤗
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet og ikke mindst for din anbefaling!

Fik renset taget

Fik renset taget. Det blev super flot. God service og flink medarbejder😊

12. September 2025

Hej Malene

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild af penge

Spild af penge.
Havde bestilt rensning af tagrender. Manden der kom brokkede sig fordi tagrenderne var svære at komme til pga overdækket terrasse. Det var jo præcis derfor jeg havde bestilt jer, hvis det havde været nemt havde jeg gjort det selv.
Efter 4 uger var tagrenderne stoppet igen. Og det er i en periode uden løvfald, så det er ikke årsagen.
Uden nogen form for dokumentation mener firmaet at have gjort det tilfredsstillede, og vil ikke komme og rette op på det.
Får herefter konstant nye mails om at der er tid til rens igen. Nej tak siger jeg bare. 1800kr ud af vinduet.

12. Juni 2025

Hej Alex

Vi er kede af at høre, at du ikke føler, at rensningen af dine tagrender har levet op til forventningerne.

Efter din henvendelse tilbage i august har vi både skrevet og ringet til dig for at aftale en opfølgning, men uden at få svar.

Vi vil stadig gerne finde en løsning sammen med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan komme forbi og gennemgå tagrenderne igen.

Frederik, AlgeNord

Flot arbejde

Fik ordnet taget. Alle aftaler overholdt fra start til slut.
Jeg er rigtig glad for resultatet.

25. August 2025

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse og ikke mindst resultatet.

Fra 1 til 5 stjerner

Da min far fyldte 70 her til sommer, valgte vi at give ham en behandling af deres 76kvm træterrasse. Jeg kontaktede derfor algenord som sagde de tog en pris på 6080kr for skumrens, rens, slibning og imprægnering. Det viste sig så efterfølgende at de medarbejdere der var ude og udføre opgaven ikke havde gjort deres arbejde ordentligt, da terrassen endte op med at være utrolig plettet mange steder - jeg tog derfor kontakt til algenord og fik fat i en ferieafløser, der valgte ikke at håndtere sagen korrekt, og påstod at det bare var sådan terrassen skulle se ud og at den havde været plettet i forvejen, hvilket den på ingen måde havde. Jeg valgte derfor at skrive en anmeldelse af forløbet, hvor jeg kun gav en enkelt stjerne grundet det ringe resultat - efterfølgende ringede Alexander til mig som er medejer af virksomheden. Alexander udviste forståelse og empati omkring hele forløbet og handlede på det med det samme. Det resulterede i en super flot terrasse uden pletter få dage efter samt en kompensation. Det vil jeg kalde sublim kundeservice, det er godt der findes mennesker som Alexander, der formår at møde kunderne og rette op på de fejl/mangler. Det er dog ærgerligt, at der er medarbejdere hos Algenord, der vælger ikke at udføre deres arbejde ordentligt.

8. August 2025

Hej Cathrine

Tusind tak for din ærlige og flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du deler hele forløbet med både de udfordringer du oplevede og den gode afslutning. 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at dialogen med Alexander gjorde en positiv forskel, og at terrassen nu står flot til glæde for din far.

Vi gør altid vores bedste for at levere flotte resultater, og vi er glade for, at alt faldt på plads, så I kan se tilbage på en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner

Fuld tilfredshed 👍🏻

God service • Flot arbejde • Flink teamleder
Alt i alt et fantastisk veludført arbejde
Kan varmt anbefales 👍🏻

7. August 2025

Hej Birna

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse. 😁 Jeg giver rosen videre til mine kolleger!

Camilla, AlgeNord

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr