Vi har haft stor fornøjelse af algenord til at rense vores fliser samt fejning af sand efterfølgende. mændene som udførte arbejdet var yderst professionelle og udførte deres arbejde til fuld tilfredsh... Mehr ansehen
Har dd. Fået fjernet maling rester på murværk med laser, der tidligere ikke har kunne fjernes. Resultatet er helt perfekt, man kan slet ikke se at der har været maling på tidligere. Kan varmt anbefale... Mehr ansehen
Fantastisk arbejde, venlig og god kommunikation. Mange tak til Thomas K for det store og grundige arbejde med at få vores fliseterrasser og indkørsel pænere end vi troede muligt. Vi er meget tilfredse... Mehr ansehen
AlgeNord var forbi i går for at rense fliser på terrasse, i vores indkørsel og ved indgangen. Huset er sat til salg, så det skal se præsentabelt ud. Og hold da op det shiner nu!!! Det ser fantastisk... Mehr ansehen
- Hochdruck-Reinigungsdienst
- Grundstückspflege
- Reinigungsservice
Über AlgeNord
Vom Unternehmen geschrieben
Hos AlgeNord stræber vi efter at skabe flotte og velholdte udendørsarealer med en enkel og effektiv årlig vedligeholdelse. Det sikrer ikke blot et flot resultat her og nu, men også at overfladerne holder sig pæne og beskyttede på længere sigt. Vi tilbyder både serviceydelser og vedligeholdelse af blandt andet fliser, træterrasser, tage og facader, så du slipper for besværet og samtidig får et langtidsholdbart resultat.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller med hensynet til miljøet. Vi anvender skånsomme rensemetoder, der er tilpasset den enkelte overflade, så vi opnår det bedste resultat uden at forårsage unødig slitage. Med mere end 10 års erfaring inden for algebekæmpelse og udendørs rens har vi opbygget en solid erfaring og en grundig forståelse for, hvad der virker i praksis.
Hos AlgeNord tilbyder vi:
Algebehandling af Tag
Rensning af Tagrender
Graffitirens
Ukrudtsbekæmpelse
Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed gennem hele processen – fra første kontakt til det færdige resultat. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret, og at det leverede arbejde lever op til dine forventninger.
Ønsker du at læse mere om vores arbejde, kan du finde videoer og nærmere information på vores hjemmeside: AlgeNord.dk.
AlgeNord
Vom Unternehmen geschrieben

- Algebehandling og rensning med fokus på miljø og kvalitet
- Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi altid et algebekæmpelsesmiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler og renser din ejendom. Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter. Læs nærmere på vores hjemmeside www.algenord.dk.
- Få en gratis prøverens
- Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig. Bestil en prøverens via vores hjemmeside www.algenord.dk.
- Se vores prisliste og HUSK at vi har Prisgaranti
- Vi har priser alt efter hvilken type opgave, du ønsker at få løst af os. Alle vores priser er inkl. moms og inkl. kørsel. Se den fulde prisliste på vores hjemmeside www.algenord.dk.
Prisgaranti og personlig service
Vi garanterer en konkurrencedygtig pris

Topstykket 9B, 3460 , Birkerød, Dänemark
- 9119 9119
- kundeservice@algenord.dk
- algenord.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Har lige været hos mig Thomas og…
Har lige været hos mig Thomas og Alexander jeg er så meget tilfreds , det er så flot og søde unge mennesker

Virkelig godt arbejde
Er virkelig tilfreds med resultatet af rensning af vores terrasse rundt om huset.
Helt fantastisk at komme hjem til en nærmest ny terrasse.
Søde at snakke med, vender hurtigt tilbage og var også hurtige med en tid.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og et virkelig godt resultatet.
Tak!

Antwort von AlgeNord
Flot rensning af vores terrasse.
Casper som har været hos os i dag, kom og gav hånd og præsenterede sig. Det er et godt træk i vores øjne. Han har gjort et meget flot stykke arbejde. Resultatet blev meget godt. En meget dygtig, flink og tiltalende ung mand. Han var grundig og ryddede pænt op efter sig.
Super flot
Super flot - som nye fliser. Jacob har været hos os og vi er meget tilfredse med både venligheden og resultatet.
De varmeste anbefalinger af AlgeNord
Mads og Casper fra AlgeNord har været på besøg hos os i dag og har udført et fantastisk stykke arbejde. De har knoklet på, og vi er SÅ glade og tilfredse med deres indsats. De varmeste anbefalinger herfra!
skulle også her havde været 0 stjerner…
skulle også her havde været 0 stjerner hvis man kunne .......
op til dagen for udførelsen var alt godt men så gik det for alvor galt !!!
hvis du i din naivitet går rundt og tror på at det hjælper så tro om igen - der er absolut ingen forskel på før og efter som også er dokumenteret ved adskillige foto`s- men lige lidt hjælper det de bliver ved med at opkræve penge .......
de gider ikke engang sende en "udlært" træterrasse mand ud for at besigtige !!
ham der udførte opgaven var såmænd sød og flink han hældte bare lidt varmt vand på brædderne - sådan så det i hvert fald ud. ved henvendelse til AlgeNord om at arbejdet gerne skulle gøres færdig blev der sagt at jeg skulle vente 1-4 uger før det har effekt - nu er der gået 6 uger og de siger nu at jeg skal vente 6 mdr :-).
det kan sagtens være at de er gode til at rense fliser - men træterrasser NO WAY -
tænker at der er flere alger nu efter behandlingen.............

Fik renset tagrender i 1 sals højde
Fik renset tagrender i 1 sals højde. Virkelig god samlet oplevelse. Rigtig god kundeservice og faglig professionel udførelse.
Virkelig skuffende resultat
Det bliver kun til 1 stjerne, da dette åbenbart er nødvendigt, ellers ville det være 0.
Vi skulle ha renset og imprægneret vores fliser. En stor del af fliserne på nordsiden af huset, blev ikke rene Dette klagede vi over, men fik af vide, at det er normalt fordi der er tagudhæng over fliserne. Det skal her nævnes, at fliser og hus er nybygget og 2 år gammelt. "Udhænget" er ca 50 cm. Efterfølgende rengjorde vi 2 fliser med en grydesvamp, og de blev rene.
Efter en debat og indsendelse af foto, rensede og imprægnerede vi selv ca 70 m2. Det blev rent og pænt.
Firmaet kom efterfølgende ud og imprægnerede den østlige og sydlige del af terassen. De lagde også sand ud.
Et par dage efter fik vi regn, og hold da op, hvor så fliserne ud. Lange rækker af hvide dryp, pletter, streger, var spredt udover fliserne. Det så ud som om, beholderen med imprægnering var lækket og det løb/dryppede ud over det hele, hvor han åbenbart gik.
Vores påskegæster var noget rystede over resultatet.
Vi har indsendt en klage og sendt billeder af 2 omgange, og afventer nu på en løsning af problemet.
14.5.2025
Vi har d.d. været i telefonisk kontakt med AlgeNord, for at få rettet nogle misforståelser vedr. svaret.
Efterfølgende blev vi enige om, at det betalte beløb blev returneret, grundet de skete fejl.
Beløbet er modtaget, og sagen afsluttes hermed fra vores side af.
Samtalen foregik på en høflig og med en behagelig tone.
På baggrund af den positive dialog ændres stjernerne til 3, da vi stadig har "blakket" fliser.

God kommunikation med firma
God kommunikation med firma - Casper gjorde et flot stykke arbejde - meget flink og dygtig.
Bravo Algenord
De friske gutter, fra Algenord,som har gjort vores terrasse og skur, så flotte og fine. Fortjener kun den bedste anbefaling. Herfra skal kun lyde et stort tak for at det der var aftalt i tilbud, blev udført til perfektion
Casper kom forbi Nymindegab
Casper kom forbi Nymindegab og hvilket flot stykke arbejde han fik lavet, med vores flise, så flot, at vores nabo også lige skulle have renset sine fliser.
Stor anbefaling herfra .
Gitte Bernhard
Vildt resultat
Wow! Vi er vildt imponerede af det resultat, vi kom hjem til. Havde bestilt rensning af vores fliseterrasse. Den var som ny. Al ukrudt mellem fliserne var tilmed væk. Vi er så glade
Så flot arbejde
Så flot arbejde! Min terrasse er som ny. Professionelle, behagelige medarbejdere, alt udført til tiden... Jeg er så tilfreds og har nu også bestilt tid til samme behandling af min 30 m lange havegang!
God dialog
God dialog, professionel i alt, meget sympatisk tekniker. :-)
Tip top arbejde
Tip top arbejde - professionelle personer. Alt udført som aftalt. Har tegnet kontrakt på opfølgende eftersyn om et år.
Henning Kjeldsen
God kundeservice og opfølgning efter fejlet rensning
Selskabet refunderede omkostninger efter vurdering af sagen og manglende opfyldelse af forventningerne. God efterfølgende kundeservice.
Super hurtig reaktion på henvendelse
Super hurtig reaktion på henvendelse. Dagen efter aftale kom 3 kompetente medarbejdere og forvandlede 25 årig fliser til nye. Effektivt arbejde udført af meget servicemindede medarbejdere.
Overholder hvad de lover samt flot…
Overholder hvad de lover samt flot arbejde..
100 procent tilfreds😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.