All-Clear ApS Bewertungen 317

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er SUPER GODT tilfreds med jeres arbejde - vinduevask - det er lang tid siden jeg har haft så flotte - skinnende rene vinduer . Tak for det 👍. Venlig hilsen Helen V Sørensen .... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid rene og pæne vinduer efter vask. Man modtager en sms nogle dage før vinduerne bliver vasket, og de kommer altid den lovede dag. Super,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fuldt tilfreds med at få mine vinduer pudset hos All Clear. Aldrig nogen problemer venlig og smilende vinduspudser

1. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vinduespudsning fra All-Clear er en professionel vinduesrens for private og virksomheder, som giver dine ruder nyt liv. Med vores rentvandsanlæg bruger vi kalk- og mineralfrit vand, der sparer naturen for sæbe og efterlader dine ruder uden en sæbehinde, så de holder sig rene i meget længere tid. Vi er så sikre på, at du bliver glad for vores resultater, at vi tilbyder den første vask af op til 42 glas, fra kun 149kr.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dårlig kunde service

Anden gang de skulle komme efter de har overtaget den tidligeres firma havde vi bedt dem om at tage vinduerne på den overdækket terrasse samt solcellerne som var en del af den gamle aftale når vi gav besked om dette. Solcellerne så hersens ud samt vinduerne i den overdækket . Huset var fint ordnet. De ville komme forbi og få det ordnet men intet tidspunkt og terrassen var fri for møbler. Vi ordnede selv så vi kunne nyde terrassen og gav dem besked samt betale regningen. De kunne have skrevet at næste gang de kom var uden faktura. Det gjorde de ikke så aftalen blev opsagt

1. April 2026

Hej Lars

Jeg syns det er synd du ikke for hele historien med og den opførsel overfor vores kunde service er en opførsel vi ikke acceptere!! Vi tilbød med det samme at køre forbi og rette op på eventuel misforstårelse dage efter hvilket vi gør hos alle vores kunder. det nægtede du. Syns det er synd du ikke prøver at få løst problemet, men derimod modarbejder alt hvad du kan. Håber du opføre dig ordenligt overfor din næste vinduespudser.

Mvh. Kai

Dårligt pudsede vinduer

Desværre fik jeg en meget dårlig oplevelse, vinduespudsningen var virkelig ringe, jeg klagede og fik et venligt svar om at det ville de komme og rette op på.
Efter endnu et besøg af vinduespudseren var der desværre ingen forbedring

9. April 2026

Godt og effektivt

Vi har brugt dem månedlig i flere år og de gør det virkelig godt. Effektive og godt arbejdet - altid hyggelige og servicemindede medarbejdere.

18. März 2026

Omhyggelighed

Dejligt at opleve, at en vinduespudser var yderst omhyggelig med at pudse mine vinduer på 4. sal.
Overbragte ham rosende ord fra altanen😊

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt All-Clear i et år. Super god logistik, hurtig feedback fra kundeservicen, meget fleksible i forhold til kundens ønske. Kommer til tiden og udfører arbejdet ordentligt. Priserne er også i top.

24. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi elsker all-clear

Vi elsker all-clear.
Dog var vi forundret over vi ikke fik vasket 2 ovenlys vinduer og vores 3 glasdøre. Måske det var en forglemmelse men så er det nævnt :-)

24. Februar 2026

Stor anbefaling her fra!

Vinduespudsning i super høj kvalitet!
Altid pæne og rene vinduer, samt venlige og behagelige pudsere.
Deres kundeservice medarbejdere er top professionelle, og altid enormt søde og hjælpsomme, ved alle slags henvendelser.

12. Februar 2026

Meget tilfreds

Det fungerer rigtig godt . Vi får fast pudset udvendigt hver 8 uge, småsprosset ruder og de har en teknik hvor de spuler kanter. Så vores vinduer og rammen altid er pænt. Vinduespudseren som kommer her er stabil, dygtig, sød og venlig.

10. Februar 2026

Hej Tina

Tusind tak for en fantastisk anmeldelse :) den gode anmeldelse er giver videre til vores vinduespudser.
Mvh Team All-clear

René vinduer.

Jeg har haft All-Clear i flere år.
De pudser mine udvendige vinduer hver anden måned. Forinden sender de en mail om datoen, og bagefter er det nemt at betale med mobilpay. Arbejdet er veludført.

28. Jänner 2026

Hej Ellen

Vi er så glæde for din loyalitet og det sætter vi virkelig pris på :) tusind tak :)
Mvh Team All-clear

Venlighed

Det er altid en god oplevelse altid venlig og imødekommende vinduespudser

28. Jänner 2026

Hej Lone

Det er vi rigtig glde for at høre :) tusind tak :)

Mvh Team all-clear

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr