Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte en E-fly elcykel ved Allbike Randers. Jeg sagde at jeg kørte langt og han anbefalede mig denne E-fly. Det viser sig så at batteriet ikke lever op til det det skal, nemlig kun ca 60 km... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte ny cykel pr. tlf. hvor der skulle laves nogle ændringer på opsætningen. Fik leveret dagen efter. Ved samling af den leveret cykel havde jeg lidt problemer, der derimod blev løst hurtig og eff... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service, og utrolig hjælpsomme mennesker. Har købt meget over deres webshop, altid hurtig levering og gode produkter og priser. Men var i dag fysisk oppe ved dem da jeg havde fået ødelagt... Mehr ansehen

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte en E-fly elcykel ved Allbike…

Jeg købte en E-fly elcykel ved Allbike Randers.
Jeg sagde at jeg kørte langt og han anbefalede mig denne E-fly.
Det viser sig så at batteriet ikke lever op til det det skal, nemlig kun ca 60 km i stedet for 80 km pr. ladning.
Jeg tog så ud til butikken med batteriet og de sendte det til testning ved producenten.
Efter 14 dage som er lang tid at vente, fik jeg at vide at batteriet var ok da man kun kan forvente at det yder 80% af det man lover.
Så nu står jeg med et batteri, som jeg ikke er tilfreds med og som der stadigvæk er garanti på, men kan ikke få et bedre, som han sagde i forretningen.
Øv,øv,øv.
Så hvis i skal cykle langt, skal i ikke købe en Efly elcykel og ikke købe hos Allbike Paderup Randers.

13. November 2025

Bedste service i branchen

Bedste service i branchen. Havde selv lavet et fejlkøb og fik proaktiv hjælp til at finde en løsning. Har tidligere oplevet lignende service. Ejeren er vildt behagelig, vidende og serviceminded. Kæmpe anbefaling.

15. Oktober 2025

Super god kundeservice

Købte en Orbea mtb til min søn. Desværre manglede der en enkelt skrue til montering af styret, men den blev fremsendt dagen efter. Super god service og hurtig svar. Kan klart anbefales

1. September 2025

Køb af ny cykel

Jeg har lige købt min 3. Orbea cykel af Torben og hans dygtige medarbejder og har kun rosende ord for den super gode service de altid levere.
Så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra 👍🏻

13. Juni 2025

Super god servis

Købte på tilbud, et super flot Carbon hjulsæt til min gravelcykel, fik god rådgivning inden køb og det kom lyn hurtigt med postnord, men der manglede et shimano hub. Jeg ringede til dem og de sendte et med det samme. Alle kan lave en fejl, men her gik ualmindeligt stærkt med at få rettet op tingene. Dejligt og tak for det Henrik

22. März 2025

Gode varer

Jeg har mange gange handlet hos de store online cykelforretninger både i indland og udland.
Allbike kan fint være med selvom sortimentet måske ikke er helt så stort. Til gengæld er lødigheden i top, og priserne rimelige :)

14. März 2025

Super god behandling!

Super god behandling! Havde desværre en flaske med nogen indhold som var gået i stykker under levering. Skrev en mail til dem, hvor de svarede ganske kort efter at de havde sendt ny. Så helt klart en anbefaling herfra🤩

11. Februar 2025

Fantastisk oplevelse 👍

Købte min første gravel cykel som bare spiller Max. Den service som de har finder man ikke mange steder, man får en fantastisk hjælp til sit sæt op og fik en super god service. Ingen tvivl jeg kommer igen med mine cykler. Tusinde tak herfra mvh Henrik

27. Dezember 2024

Altid kompetent

Altid kompetent, hurtig og prisrigtig betjening. Jeg har handlet hos allbike i mange år og de har aldrig skuffet. De rigtige produkter til den rigtige pris. Kan klart anbefales.

22. Oktober 2024

Super god service

Super god service! Jeg fik nærmest øjeblikkeligt svar på mine forespørgsler, selv sent søndag aften. Varerne blev enten bestilt fra en tredjepartsleverandør eller sendt fra eget lager tidligt næste morgen. Jeg har også oplevet, at Torben har "lagt ud" med dele fra cykler på lageret for hurtigere leverance, hvilket virkelig har været en ekstraordinær hjælp.

25. Oktober 2024

Fantastisk oplevelse med All Bike

Har haft intet mindre end en fantastisk oplevelse med All-Bike. I foråret skulle jeg samle min egen cykel, og da jeg bor i nærområdet var All-Bike den nærmest tilgængelige butik. Først ringede jeg ind for at høre om de havde tid til at skære en forgaffel til med kort varsel. De vidste ikke helt, hvornår det kunne lade sig gøre, men ville gerne tage den ind og prøve at få det til at lykkedes hurtigst muligt. Ikke engang en dag gik der, og så havde jeg den igen. Derefter besøgte jeg i flere omgange og købte flere dele hos dem. Heriblandt en krankboks, mineral-olie og en kaliber-bolt. Da cyklen så havde kørt i et par måneder, var der problemer med krankboksen, og jeg ringede til dem og forklarede dem problemet. De lagde en afløser for den defekte del i kurven hos deres leverandør og næste dag kunne jeg komme og afhente den. Jeg havde tænkt at jeg nok kom til at betale for den, da jeg selv havde monteret boksen, men fik den skiftet ganske kvit. Kæmpe god service!!! Vil klart anbefale at bruge All-Bike, de står bare klar til at hjælpe, når du har brug for dem!

11. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har i flere dage forsøgt at ringe

Har i flere dage forsøgt at ringe, men der svares ikke på firmatelefonen.

23. Juli 2024
Allbike-Logo

Antwort von Allbike

Hej Mads
Vi holder desværre ferie i denne uge.
Vi håndterer webordrer og svarer mails, der kan dog være en smule forsinkelse.
Mvh Torben - www.allbike.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr