Allmode Bewertungen 64

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får ingen info hur man returnerar, ingen respons, trotts flera mail att man ska få retursedel och råd hur man ska göra, men nej, bara löften. Klänning i en usel kvalite och alldeles för liten, men ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gäller att det du köper passar, skall du returnera blir det problem. Helt omöjligt att skicka tillbaks. Svarar ej på mail hur du skall gå tillväga fast dom lovar " guld och gröna skogar" på hemsida... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håller med alla övriga som tyckt här. Beställde ett par byxor. Fick först minst fem mail att de var på väg. Hade också beställt 2 tröjor, fick ett mail med frågan om jag verkligen ville ha den ena då... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter flera mail, fick jag besked att dom krediterar min faktura. Hade beställt en klänning som inte passade, ville skicka tillbaka, istället fick jag behålla klänningen och pengarna tillbaka. Det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upprepade försök till kontakt inget svar

Trots upprepade försök till kontakt hör man inte av sig ! Man har dragit kostnaden för den beställda varan dubbelt , ingen reaktion från företaget , varan beställdes för en månad sen ! Den har dessutom inte kommit .
Summering : betala dubbelt ingen vara , ny affärside ?

16. Dezember 2023

Värdelös företag

Värdelös företag. Aldrig varit med om en sån dålig kundservice. Skulle aldrig handla mer där.
Har skickat en beställning 4/9 och fortfarande ingen leverans, ingen återkoppling på mina mail.

10. Oktober 2023

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån! Trots att jag var noga med att kolla storleksguide så passade inte kläderna. Mejlade om hur man returnerar då det står på hemsidan att man ska returerna till en adress som står längre ner på sidan, fast det inte gör det. Fick svar om att behålla alla kläderna för en 50% återbetalning och svara på mejlet om jag accepterar. Jag fick heller inte hela beställningen, OCH det går inte ens att svara på mejlet. Ute med nästan 3000kr! Stort misstag!

3. Oktober 2023

Oseriöst företag😡

Beställde en klänning strl M. Fick en gigantiskt stor klänning. Storlekslappen i nacke var bortklippt. Går ej att få kontakt med företaget för reklamation. Akta er för detta företag😡

4. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått min beställning

Har inte fått min min beställning som jag beställde den 18 Juli! Jag beställde en Tankini och har även gjort en förskottsbetalning! Idag är det den 14:e Augusti! Det är en månad sen! Har skrivit till allamode men får inget svar! Bluffföretag?

18. Juli 2023

Beställde för över 700.

Beställde för över 700.
Skrev och skrev flera ggr. Till slut när jag blev riktigt otrevlig i mina brev fick jag en reaktion och krävde varenda krona tillbaka och dom kom efter ett par dagar.
Har fått efter det personligt mess med beklagar osv. Så hittade jag en tidigare beställning sen april!! Jag hade glömt att jag beställt, Som hon kollade upp och såg att det inte va ivägskickat så jag krävde återbetalning på det med. Så pengarna är på väg idag
Aldrig mer jag handlar därifrån.

1. August 2023

Värdelöst företag!

Helt världelöst företag. Handla inte härifrån! Tog 4 veckor innan jag fick min beställning. Försökte maila inget svar. Skrev på Messenger fick ett konstigt svar efter 1 vecka. När jag väl får min leverans är kläderna inte alls som på bild. Ingen returlapp och går inte tag på företaget.

2. August 2023

VARNING!

VARNING!!
Fula kläder som inte alls ser ut som på bild och det går inte att skicka tillbaka kläder. På deras hemsida står det att man ska skicka kläderna åter till huvudkontoret men det går knappt att hitta information om adress. Kommer aldrig att köpa härifrån och skulle inte rekommendera de till någon annan.

28. Juli 2023

Köp ej härifrån!!

Ja de är inte värda ens en stjärna! Känner mig oxå grundlurad, fula kläder och ej som på bilden och kan ej skickas åter.. skulle få halva priset åter men såklart har jag inte fått det..!! Kina är företaget ifrån..! Köp inte härifrån! 800kr har jag skänkt detta företag!!

20. Juli 2023

Dubbel varning!!

Skrev denna recension, fick dagen efter ett meddelande där Allmode försökte muta mig till att ändra min åsikt. Se text nedan: VARNING!! Har nu fått de två klänningar som beställdes 28/5, idag är det den 11/7. Klänningarna är inte alls de som presenteras på hemsidan, vilken bluff. Inte samma tyg, modell eller färg. Aldrig mer detta företag! / Lena Ottosson order 172977
Svar: Hej,
Tyvärr gick något fel och vi återbetalade till dig. Återbetalningen kommer att returneras till ditt konto inom 2-5 arbetsdagar. Kan du ändra den dåliga recensionen om du är nöjd med vår kundtjänst?
Tydligt hur detta företag fungerar!!!
Jag har inte tänkt ändra min recension. DUBBEL VARNING ⚠️
Har inte fått någon återbetalning, förvånad? Vilket skämt 😱

17. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter flera mail

Det är jag glad för.
Skulle hellre betala "normal" frakt (49,-)och byta.

11. Juli 2023

Sämsta någonsin

Sämsta någonsin, varför tillåter jag mig att luras av reklam. Varnar alla för att luras, varken tyg el typsnitt, storlek & färgsättning stämmer mot reklamfilmerna som visas hela tiden i sociala medier! Att moment 88 för returer suger, känner mig så blåst!!

20. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr