Allprepare Bewertungen

1. Outdoor-Sportgeschäft
  2. Lebensmittelanbieter
  3. Wasserfilterlieferant

Allprepare is dé toonaangevende webshop voor noodpakketten, noodrantsoenen, waterfilters en andere essentiële noodartikelen. Wij helpen consumenten, bedrijven en organisaties zich optimaal voor te bereiden op noodsituaties, stroomuitval, overstromingen, rampen en andere onvoorziene omstandigheden. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit kwalitatieve noodvoorzieningen zoals lang houdbare noodrantsoenen, complete noodpakketten, betrouwbare waterfilters en overlevingsproducten die essentieel zijn voor crisismanagement en prepping. Of je nu een basisnoodpakket zoekt voor thuis, een uitgebreide overlevingskit voor outdoor-avonturen, of een waterfilter om veilig drinkwater te garanderen, bij Allprepare ben je aan het juiste adres. Wij staan voor deskundig advies, snelle levering en hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze producten worden wereldwijd gebruikt door preppers, outdoorliefhebbers, hulpdiensten en iedereen die voorbereid wil zijn op onverwachte situaties.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ontzettend goed geholpen door Ayhan

Ontzettend goed geholpen door Ayhan. M’n radio was buiten de garantieperiode kapot gegaan, althans dat dacht ik. Mocht ‘m kosteloos opsturen, er is uitgebreid naar gekeken en weer werkend retour gestuurd. Naast goede producten ook uitzonderlijke service.

27. Juli 2026

Het kan wel eens misgaan

Het kan wel eens misgaan. Per abuis kreeg ik verkeerd item toegestuurd. Uiteraard gemeld en zonder gezeur kreeg ik juist product nagestuurd. Direct!!!

Super netjes

11. Februar 2026

Top bedrijf en super service

Top bedrijf en super service, echt een aanrader! Had per ongeluk het verkeerde merk noodrantsoen besteld. Gebeld en het product kon meteen worden omgewisseld. En heb zelfs iets over het initieel bestelde bedrag gekregen. Zeldzame klantvriendelijkheid, echt top!

12. Jänner 2026

Top service

Ik wilde graag een noodrantsoen in huis hebben voor het geval dat. En ook wilde ik niet constant de houdbaarheidsdatum in de gaten te hoeven houden, die is bij dit product 20 jaar. Na een vertraagde levering door GLS. is dit door Allprepare (Olav Tijsma) voortvarend opgelost.

18. Dezember 2025

Ruim aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

Bij Allprepare hebben ze een zeer ruim en goed aanbod van zeer goede kwaliteit. ik heb meerdere keren hier besteld voor mijn survival/bivak vakanties en daarnaast ook voor de zekerheid een noodvoorraad (met de huidige wereld). Ze hebben een zeer snelle levering en de spullen worden altijd netjes discreet verstuurd en de verzend informatie via de mail is altijd erg duidelijk. Een goede aanrading voor de survivalisten onder ons en de preppers en militairen

31. Mai 2023