Mycket nöjd och tacksam
Bokade in flyttstädning via alltfix. Mycket nöjd med städningen och kundbemötande. 👍🏻👍🏻
Alltfix erbjuder städtjänster fokuserar på städningar för företag och bostadsrättföreningar. Vi har verksamhet i Linköping, Norrköping och Nyköping och är sedan start medlemmar i Almega serviceföretagen.
Linköping, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bra företag. Det var länge sedan någon städade mitt företag så här ordentligt. Mega noggrant och hårt arbetande team.
Företaget misslyckades flera gånger med att ordna ett självfall till duschavloppet. Reklamerade det och de lovade att åtgärda detta. Vi höll inne med 4000:- tills det var åtgärdat men de sa att de kommer inte förrän det är betalt. Vi betalade och de lovade komma 1/11 men de kom inte. Efter ha försökt få tag på de via e-mail så fick jag bara svar att har semester och är tillbaka i mars. Nu står vi här med ett duschrum som läcker samt inte har rätt lutning på golvet. Jag vill varna andra för detta oseriösa företag.

Antwort von Alltfix Sverige
Snabba svar,väldigt bra kundbemötande och prisvärt, långt över förväntat resultat för den kostnaden, kan varmt rekommendera detta företag,kommer själv använda dom nästa gång jag behöver hjälp

Antwort von Alltfix Sverige
Anlitade Alltfix för att flyttstäda min lägenhet men städningen var under all kritik.. de lämnade fimpar och engångskaffemuggar kvar på balkongen. Fick en hel lista med punkter som fastighetsskötaren inte var nöjd på besiktningen av städningen. När städarna sen kom tillbaka för att åtgärda de punkterna så missade/struntade de i hälften av de fast de hade listan.. så jag fick ändå åtgärda de själv sen. Visst fick avdrag på fakturan men … Nae skulle inte rekommendera Alltfix eller anlita de en gång till

Antwort von Alltfix Sverige
Otroligt bra service från Lukas. Snabba svara dygnet runt, även på söndagar. Smidigt med smskonversation istället för mail. Fantastiskt bra pris! Krossade alla andra konkurrenter och blev riktigt bra med flyttstädet.
Först blev det påbackning av min hyresvärd men Lukas skickar ut sina gubbar på åtgärd dagen efter 11:00 på en lördag. Nu är besiktningen godkänd och jag är supernöjd! Rekommenderas starkt!!!

Antwort von Alltfix Sverige
Mycket nöjd. Trevligt bemötande. Fin service med att hämta och lämna nyckel till fritidshuset som städade

Antwort von Alltfix Sverige
Vi hade problem med ytligt svartmögel i badrummet. Vi anlitade alltfix och det var värt varenda krona! Kliniskt rent skulle jag säga! Inte en tillstymmelse till mögel kvar.
Helt klart valet när de kommer till att anlita städ i framtiden!
Johanna med familj i Svärtinge

Antwort von Alltfix Sverige
5 stjärnig service på detta företag av mig, mycket nöjd med deras städ rekommenderar verkligen.
Vi har dem för veckostädning två gånger per månad, det var smidigt med provstädningen innan vi beslutade oss och trevlig kontakt.
Professionellt och trevligt bemötande. Anlitade alltfix för storstäd och blev supernöjd med resultatet.
Rekommenderar verkligen alltfix!
Städningen har varit helt felfri hitills, vi är alltid nöjda med resultatet! Noga med att fråga oss ifall de är något vi missnöjda med eller ifall de är något dem ska göra annorlunda. Har inget anmärka på, mycket nöjd!
Stort tack till personalen på Alltfix för det fantastiska arbete dem gör hemma hos oss! Super noggranna.

Antwort von Alltfix Sverige
De sköter om min trädgård, klipper gräs och våra häckar. Duktiga och trevliga
Bra genomfört jobb, vi är väldigt nöjda😊

Fantastiskt duktiga! Rekommenderar 👍🏻

Jättebra , trevliga och snabba i kontakt. Vi är jättenöjda
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.