AlpenReizen Bewertungen 318

TrustScore 5 von 5

4,9

1. Reiseanbieter

Über AlpenReizen

Bij AlpenReizen draait alles om het creëren van unieke en onvergetelijke vakanties in de adembenemende natuur van de bergen. Onze passie voor de bergen en het buitenleven vormt de kern van alles wat we doen. Of je nu met je gezin, partner, vrienden of tieners reist, wij bieden avontuurlijke vakanties die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.

Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.

Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.

Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.

Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.

Voor wie?
  • Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
  • Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
  • Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie

Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Immer wieder

Nach 2018 und 2019 werden wir in diesem Jahr zum dritten Abschnitt des AAT aufbrechen. Die Organisation durch Alpenreizen verlief problemlos und mit großem Engagement seitens des Unternehmens. Wir standen mit Britt und Antoinette in Verbindung und sie erfüllten wirklich alle Sonderwünsche.
Die Etappeneinteilung mit den Unterkünften kam immer schnell, so dass ausreichend Zeit für Änderungen blieb. Die ausgewählten Unterkünfte waren richtig gut. Nächstes Jahr beenden wir den AAT. Mal sehen, was dann kommt. Bestimmt wieder mit Alpenreizen

28. Juli 2021

Besser geht nicht mehr.....

Wir wandern den Alpe Adria Trail. Da in Slowenien und Italien die Buchung mit den Trail Angel nicht möglich war, haben wir uns an Alpenreizen gewandt.
Eine hervorragende Betreuung während des gesamten Planungs-und Buchungsvorgangs. Sehr flexibel und auf jeden noch so speziellen Wunsch würde eingegangen und vor allem auch zu unserer besten Zufriedenheit umgesetzt.
Sehr freundliches Team. Uns hat Britt betreut. Einfach nur super. Wir buchen unserer Reisen in Zukunft über Alpenreizen!!!!

19. Juli 2021
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (318 Bewertungen)