2,5

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Waardeloze klanten service

Waardeloze klanten service. Bestelling door hun verkeerde smaak opgestuurd. Vervolgens weigeren ze de juiste smaak op te sturen omdat zij eerst willen dat jij als klant op eigen kosten het pakket retourneert en zij zekerheid hebben dat hun zak terug is. Dit gaat tegen de consument rechten in. Daarnaast sturen ze passief agressieve mails en is er geen bereidwilligheid in meedenken.

22. August 2026

Geweldig bedrijf !

Zeer snelle levering , zeer klantvriendelijk . De supplementen zijn top ben hier zeer tevreden over . Staat weer een dikke bestelling klaar om besteld te worden !
Gr jacco

23. Juli 2025

Pakket verloren en slechte klantenservice na klacht

Goede producten, al een paar keer besteld. Helaas is het de laatste keer misgelopen. Koerier heeft pakket verkeerd achtergelaten, ik heb niks ontvangen. Contact opgenomen met Alpha maar ze doen amper moeite om hun klant tevreden te houden; ze schuiven de schuld op post.nl en nemen geen verantwoordelijkheid. Na 2 weken nog geen actie ondernomen. Meer dan 100€ kwijt en geen supplementen ontvangen.

11. Juli 2025

top service

Goede producten, super service/klantendienst en leuke acties via sociale media! Top bedrijf 10/10

4. Juni 2023

Bestelling nooit aangekomen

Ik had een bestelling gedaan. Maar deze is helaas nooit aangekomen. Ik had het gestuurd naar het support team van Alpha Supps. Zij hebben we verder geholpen. Maar na een tijd begonnen ze mij te negeren. Terwijl ik het pakje nog steeds niet had. Hierdoor ben ik dus 130 euro kwijt.

16. Februar 2023

Pre-workout van alpha supps

Heb pre-workout bestelt bij alphasupps, met 1 dag bezorgt en snelle reactie van klantenservice. Top bedrijf!

(aanrader is pre workout van Applied Nutrition ABE twirler ice cream. Goeie pre en heerlijke smaak!)

14. September 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen