Unternehmen hat geantwortet
Usman har lavet et fremragende kursus med alt du skal vide om aktier, krypto og boliginvestering. Han er god til at forklare tingene på en måde så alle kan være med. Jeg har samtidig været på hans 1-1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Usmans kursus er virkelig godt for nybegyndere, og også for dem som allerede har lidt kendskab til bla. aktier. Kurset giver dig god viden inden for aktie handel, krypto og køb af ejendom.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Usman Hussain er en af de mest anerkendte profiler inden for investering i Danmark. Gennem sine forløb har han siden 2021 hjulpet tusindvis med investering. I sit forløb guider Usman sine kursister gennem investeringsverdenen og klæder dem på til at træffe de rette beslutninger – uanset om de er helt nybegyndere eller mere erfarne investorer.
Dubai Media City, Building 8, Dubai, Vereinigte Arabische Emirate (VAE)
Usman kører en kæmpe scam under dække af et "gratis" kursus gennem Freedom24. Lad dig ikke narre – det er alt andet end gratis. For at få adgang skal du først indbetale 2000 kr., hvilket selvfølgelig betyder, at han scorer en fed bonus, hver gang nogen tilmelder sig via hans affiliate-link.
Han sælger det som en unik mulighed, men når du endelig får adgang, er kurset banalt, overfladisk og værdiløst – præcis det samme, du kan finde gratis på YouTube. Hele opsætningen er en udspekuleret fælde designet til én ting: at lokke dig til at købe hans "rigtige" kursus til 5000 kr.. Det såkaldte gratiskursus er ikke andet end en reklamesøjle for hans dyre produkt, hvor han konstant insinuerer, at du måske vil forstå det hele – hvis du køber det næste kursus.
På hans stories og reklamer lover han guld og grønne skove, men det hele er en løgnehistorie. Alt det, han lover i det "gratis" kursus, viser sig at være låst bag betalingsmuren.
Fald ikke for Usmans manipulation og tomme løfter. Dette er en advarsel – lær af min fejl og spar dine penge!

Antwort von Altomaktier
Jeg forstår, at kurset er et aktiekursus, men det var ikke tydeligt nok i markedsføringen, at krypto- og boliginvestering ikke var en del af det. Der er nogle ting, der ikke stemmer overens mellem jeres markedsføring og den faktiske oplevelse.
Når jeg kalder det et "investeringskursus", forventer man, at alle grundlæggende emner – aktier, krypto og bolig – er fælles. Det svarer til at love et "komplet madlavningskursus" og så udelukke desserter. At dele kurset op i tre separate dele, hvor kun ét er "gratis", virker som en måde at presse folk til at betale ekstra.
I siger, at Freedom24 dækker kurset, men for at deltage skal jeg indbetale mindst 1.650 kr. på deres platform. Hvis jeg alligevel skal binde penge på platformen, er kurset ikke gratis – omkostningerne er blot skjult på en anden måde.
Derudover betyder det, at hvis jeg vil have adgang til krypto- og boligkurset, skal jeg betale ekstra for hver. Det er ikke tydeligt i markedsføringen, og det føles som en måde at lokke folk ind, hvorefter de skal betale mere, end de oprindeligt troede.
Jeg har tidligere købt kurser, hvor ét kursus dækkede alle relaterede emner. Denne opsplitning føles som en metode til at få deltagerne til at betale mere og mere. Jeg håber, at I vil tage det til efterretning og forbedre jeres kommunikation fremover.

Antwort von Altomaktier
Jeg har været en del af Usmans investerings kursus siden 2022. Kurset giver en god forståelse for aktier, investeringsforeninger og EFT’er.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger, til alle der ønsker at investere med et langsigtet perspektiv.
Dette Investerings kursus var det første der fik mig ind i investering. Og har gjordt at jeg den dag idag, har rigtigt godt styr på markedet. Jeg har sågå også kunne bruge kursuset til en personlig udvikling. Det med at konsekvent investere, har gjordt mig bedre til at få ting gjordt. Som at komme op og træne, ud og løbe. Fordi jeg har lært: At hvis man holder fast, og virkelig arbejde med det hverdag, kan det ikke fejle. Det har virkelig hjulpet mig i min unge år, og til det vil jeg bare sige tak!

Antwort von Altomaktier
This course has made me much more stronger on the knowledge level of stocks and cryptocurrencies. It's a high level course which takes you through all the do's and dont's.
It has made me aware of my spare time, how I can use it wisely and off course financially correct with my phone.
We all spend so much time on our phones, and waste money on irrelevant stuff - SPEND YOUR TIME AND MONEY HERR!!

Antwort von Altomaktier
Utroligt overskueligt kursus i aktieinvestering, hvor du ikke behøver besidde nogen form for forudgående viden eller forståelse. Usman, der underviser, er utrolig dygtig og kompetent og forklarer tingene på en måde, så selv alle kan være med. Jeg har kigget på mange andre kurser også, men alle var enten for dyre eller for komplicerede. Jeg giver altomaktier.com mine varmeste anbefalinger. Vh. David

Antwort von Altomaktier
Usmans aktiekursus er klart det bedste derude. Meget informativt og lærerigt.
Stor anbefaling her fra. :)

Antwort von Altomaktier
Jeg har haft rigtig stor glæde af specielt afsnittet om aktie- og boliginvestering og har løbende genbesøgt dem, da jeg synes, de har givet en god grundforståelse for både aktiemarkedet og essentielle områder, når man står og skal købe bolig. Det har givet mig et bedre grundlag for mine investeringer, hjulpet mig med at udvælge de rigtige aktier og forstå de forskellige muligheder inden for aktieinvestering.

Antwort von Altomaktier
Usmans forløb er rigtig godt, og tingene bliver forklaret på en forståelig og rolig måde - så alle kan følge med. Det er tydeligt at se, at Usman ved, hvad han snakker om.
Udover det er Usmans personlige rejse gennem investeringsverdenen
rigtig spændende og inspirerende for mig.
Jeg glæder mig meget til de fremtidige kursusudvidelser. :)

Antwort von Altomaktier
Tusind tak for det fantastiske kursus, som virkelig har gjort en forskel for mig!
Jeg startede dit kursus helt tilbage i 2022, da jeg var omkring 18-19 år gammel og stadige gik på gymnasiet, jeg har siden da fortsat med at investeret løbende. Jeg er nu oppe på omkring 400.000 kr. i investeringer. Min afkast har været utroligt positive, og jeg har faktisk ikke på noget tidspunkt haft et negativt afkast.
Kurset har ikke kun givet mig en solid forståelse for investering, men også inspiration til det fremtidige liv, jeg drømmer om at skabe for mig selv og min familie. Det er også vildt inspirerende at følge med i dit og Hebas liv.
Endnu en gang tak for et inspirerende forløb og for at dele din viden.

Antwort von Altomaktier
Har haft Usmains investeringskursus i lidt over et år, og været ganske tilfreds med det. Han fortæller om investering, på en måde som ligger et rigtigt godt og sundt fundament for en, især hvis man er ny i investeringsgamet. Han opdaterer det samtidig løbende, så det holder sig aktuelt hele tiden. Klart en anbefaling!

Antwort von Altomaktier
Jeg havde søgte længe efter et investeringskursus i aktier og krypto. Jeg fandt Usmans videoer på Youtube og Insta, og jeg fik hurtigt indtrykket af en ærlig og hårdtarbejdende mand, som har knoklet for sin succes. Det er grunden til at jeg valgte Usmans kursus.
Usman har skræddersyet et fantastisk kursus i aktier, krypto og boliginvestering. Kurset forklarer alt det grundlæggende og hvordan man investerer i praksis og på hvilke platforme.
Det bedste er, at alle videoer er korte og præcise og man skal ikke bruge flere timer på at genopfriske kurset.

Fantastisk kursus!
Usman forklarer investering på en simpel og forståelig måde, så alle kan være med. Perfekt for dig, der vil lære at investere uden alt det komplicerede. Kan helt klart anbefales!

Antwort von Altomaktier
Jeg købte kurset nogle år tilbage med henblik på at blive klogere på investering og aktiemarkedet - og det må man sige jeg er blevet.
Alt i alt synes jeg at kurset er en god investering. Usman er rigtig god til at forklare og formidle alt den viden man behøver for at begå sig på aktiemarkedet. Usman er god til at møde kursisten i øjenhøjde og der bliver givet gode eksempler og forklaringer på hvordan man kan lægge forskellige strategier.

Antwort von Altomaktier
Et kursus der er alle pengene værd. Det gennemgår ALT om investering. Hvor, hvordan osv, men også det juridiske. Kæmpe stor anbefaling herfra!

Antwort von Altomaktier
Jeg har haft kursus alt om aktier længe og var med helt fra start. Det har givet mig en solid forståelse for aktier, porteføljeallokering og risikostyring. Kurset dækkede markedets grundprincipper, diversificering og strategier for at håndtere udsving på en rationel måde. Instruktørerne var vidende og brugte virkelige eksempler til at forenkle komplekse begreber. En praktisk tilgang gjorde det muligt for os at opbygge og evaluere porteføljer, hvilket gjorde læringen mere anvendelig. Før dette kursus manglede mine investeringer struktur, men nu anvender jeg med selvtillid sunde finansielle principper. Dette har ført til forbedringer i mine finansielle beslutninger og en generel stabilitet. Jeg anbefaler det stærkt til alle, der ønsker at forstå aktieinvestering og udvikle en disciplineret strategi.

Super kursus.
Usman er god til at forklare tingene og det er overskueligt - selv for en nybegynder som mig.
Det er rart at kunne vende tilbage til tingene og genopfriske det der ikke sidder frisk i hukommelsen.
Det er skønt at det kan tilgås overalt og at der løbende kommer nyt.
Og så er det jo bare lækkert at én som ham, med så stor succes, vil bruge tid på at dele ud af sin hjælp og viden til os andre.

Antwort von Altomaktier
Brugbart og informativ information. Kurset er for dig som både er helt ny eller blot vil lære det hele til punkt og prikke. Der er også live sessioner til spørgsmål mm. Hvis du ligger tiden i dette kursus vil det gavne dig vanvittig meget. Jeg har selv opbygget et årlig afkast på 46 % i år alene :)

Antwort von Altomaktier
Det jeg godt kan lide ved dette kursus er at det giver et meget godt indblik på hvordan man investere og hvad man kan investere i (aktier, bitcoin osv.).

Antwort von Altomaktier
Jeg købte Usmans investeringskursus på et tidspunkt, hvor jeg gerne ville i gang med at investere, men ikke vidste, hvor jeg skulle starte. Jeg havde været interesseret i aktiemarkedet i flere år, men havde svært ved at finde en ressource, der forklarede det grundlæggende på en enkel og struktureret måde.
Kurset viste sig at være præcis det, jeg havde brug for! Undervisningen er godt opbygget og nem at følge, så selv de mere komplekse emner bliver forståelige. Jeg kunne især godt lide fokusset på aktier, da det er der, min største interesse ligger. Kurset har givet mig en solid grundforståelse, og jeg føler mig nu meget mere tryg ved at tage investeringsbeslutninger.
En stor fordel har også været de live-sessioner på Facebook, hvor man kan stille spørgsmål undervejs og få ekstra vejledning. Usman forklarer tingene på en simpel og engagerende måde, hvilket gør det let at lære og huske.
Noget, jeg virkelig værdsætter, er, at man får livstidsadgang til kurset, så jeg altid kan vende tilbage og genopfriske materialet, når det er nødvendigt. Derudover bliver kurset løbende opdateret med ny viden og relevante informationer, så man altid har adgang til de nyeste investeringstips – helt uden ekstra omkostninger.
Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale kurset til alle, der gerne vil lære at investere i aktier, krypto eller bolig. Det er et rigtig godt sted at starte, og livstidsadgangen med fremtidige opdateringer gør det til en virkelig god investering!

Antwort von Altomaktier
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.