1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Alvea is een luxe damesmodewinkel die zich richt op stijlvolle en hoogwaardige mode . Het merk combineert elegantie met functionaliteit, waardoor vrouwen zich niet alleen modieus, maar ook comfortabel voelen in elke situatie. Alvea biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van trendy kledingstukken, zoals oversized truien, teddyjassen, en klassieke trenchcoats, die perfect passen bij het huidige modebeeld. Met een sterke focus op klantbeleving heeft Alvea ook pop-up stores georganiseerd, waaronder een succesvolle editie in Amsterdam, en zet het merk zich in om een persoonlijke en exclusieve winkelervaring te bieden. Naast de fysieke evenementen heeft Alvea een actieve online aanwezigheid via een stijlvolle webshop en sociale media, waar het de nieuwste collecties en mode-inspiratie deelt. Missie: Alvea wil vrouwen kracht en zelfvertrouwen geven door hen kleding aan te bieden die zowel luxe als praktisch is. E-mailadres klantenservice: info@alvea.nl.

2,7

2 Sterne
1 Stern

Hallo, pas op oplichters

Hallo,
Bestelling redelijk op tijd binnen.
Kleren voldeden totaal niet aan wat ze verkochten qua maatvoering .
Na ontvangst direct mail gestuurd met verzoek antwoord nr voor retour !
Kreeg mail retour dat we konden retourneren of 30 procent betalen en dan mocht je het houden . Verzoek ingediend gewoon retour . Nu moet je het helemaal naar China retourneren en douane kosten volgens hun betalen.
En dan maar afwachten of het aan komt en afwachten of je überhaupt je geld weer krijgt .
Pas op zijn gewoon oplichters .
Wim W

22. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden

Super tevreden
Super tevreden met mijn ervaring bij Alvea! De bestelling werd netjes geleverd en de kwaliteit van de producten is geweldig. Hoewel de levertijd iets langer duurde dan verwacht, werd ik goed op de hoogte gehouden en was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Het is duidelijk dat Alvea zich inzet voor een goede service en tevreden klanten. Ik zal hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen aanraden!

11. Dezember 2024

Antwort von Alvea

Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij Alvea. Onze klanten tevreden stellen is onze hoogste prioriteit, en het is fijn om te weten dat de kwaliteit en service naar wens waren. We waarderen je geduld met de levertijd en zullen ons blijven inzetten om onze service te verbeteren. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verwelkomen bij Alvea!"

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb in december een telefoonhouder…

Heb in december een telefoonhouder besteld, het is nu maart en nog niets binnen.
Wees gewaarschuwd het is een oplichters bende.

6. März 2024

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen uw frustratie en willen hierop reageren. Wij zijn de nieuwe eigenaars van Alvea en hebben het bedrijf overgenomen met als doel een volledig betrouwbare en klantgerichte service te bieden.

Wat betreft uw ervaring: wij betreuren het dat u eerder niet de service heeft ontvangen die u verdient. Hoewel deze situatie heeft plaatsgevonden vóór onze overname.
Wij streven ernaar om het vertrouwen van onze klanten te herstellen en hopen u in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb in november een telefoon houder…

Heb in november een telefoon houder besteld nu 9 februari nog steeds niets ontvangen heb al een paar keer gemaild word niet gereageerd

W v E

9. Februar 2024

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen hoe vervelend deze situatie voor u is en willen onze oprechte excuses aanbieden voor uw ervaring. Sinds kort zijn wij de nieuwe eigenaars van Alvea, en ons doel is om het vertrouwen van onze klanten terug te winnen door een uitstekende service te bieden.

Dank u voor uw begrip, en wij hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Pure oplichting

Pure oplichting. Ik had gelukkig iets kleins besteld. Een telefoonhouder voor in de auto. Nooit aangekomen. Er wordt wel net gedaan of ze er mee bezig zijn, maar uiteindelijk houdt het contact op en het enige wat je dan rest is dat je je geld kwijt bent.

11. November 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Dank u voor uw bericht. Wij begrijpen uw frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor uw eerdere ervaring. Wij willen u laten weten dat wij sinds kort de nieuwe eigenaars van Alvea zijn en ons inzetten om klanten zoals u een betrouwbare en transparante service te bieden.

Wij hopen dat wij het vertrouwen van onze klanten kunnen herstellen en kijken ernaar uit u beter van dienst te zijn in de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling ontvangen

Was even spannend of ik de bestelling ging ontvangen, aangezien mijn pakket ineens niet meer te traceren was. Maar ik heb mijn bestelling ontvangen binnen 13 dagen (10 werkdagen).

30. Dezember 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We begrijpen dat het even spannend was, maar we zijn blij dat uw bestelling binnen de verwachte termijn is aangekomen.

Wij willen u ook laten weten dat wij sinds kort de nieuwe eigenaars van Alvea zijn. We doen er alles aan om de klantervaring te verbeteren en staan altijd klaar om vragen of opmerkingen te beantwoorden. Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@alvea.nl.

Op11november een bestelling gedaan

Op11november een bestelling gedaan, 25 november een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef
Antwoord : het is enorm druk en de voorraad is beperkt we doen het nodige
Ondertussen 26 december en nog steeds niets gehoord of geleverd, terug een mail gestuurd en tracking nummer ontbreekt, dus doorgestuurd en de reactie is gewoon kort af " ja"
Oplichting van eerste klas
Mensen weet gewaarschuwd

26. Dezember 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen dat u een zeer frustrerende ervaring hebt gehad, en we bieden onze oprechte excuses aan voor wat er is gebeurd. We willen u laten weten dat wij sinds kort de nieuwe eigenaars van Alvea zijn. We zijn vastbesloten om het vertrouwen van onze klanten terug te winnen door een betrouwbare en klantgerichte service te bieden.

Hoewel deze situatie plaatsvond onder het vorige beheer, willen we nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.

Nooit aangekomen

Bestelling nooit gekregen
En valt ook niet meer te traceren waardeloos dus

24. Dezember 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Dank u voor uw bericht. Wij begrijpen hoe teleurstellend deze ervaring voor u is, en we bieden onze oprechte excuses aan. Sinds kort zijn wij de nieuwe eigenaars van Alvea, en we werken er hard aan om eerdere problemen op te lossen en het vertrouwen van onze klanten terug te winnen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket zou na 2 tot5 dagen geleverd…

Pakket zou na 2 tot5 dagen geleverd worden na drie weken nog niets ontvangen en is ook niet meer te traceren

23. Dezember 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen hoe teleurstellend deze situatie voor u is en bieden onze oprechte excuses aan. Wij willen u laten weten dat wij sinds kort de nieuwe eigenaars van Alvea zijn. Ons doel is om eerdere problemen recht te zetten en een betere service te bieden aan al onze klanten.

Wij hopen het vertrouwen van onze klanten te herstellen en u in de toekomst beter van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling goed ontvangen

Bestelling binnen 2 weken netjes ontvangen. Wat langer geduurd als aangegeven maar voor mij geen probleem.

15. Dezember 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We waarderen uw geduld en zijn blij om te horen dat uw bestelling netjes is aangekomen, ook al duurde het iets langer dan verwacht.

Wij willen u ook laten weten dat wij sinds kort de nieuwe eigenaars van Alvea zijn en hard werken om onze service verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd klaar om u te helpen via info@alvea.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket ging geleverd worden tussen de 2…

Pakket ging geleverd worden tussen de 2 a5 werkdagen, is na 14 dagen nog steeds niet geleverd, antwoord via mail na 8 dagen ( het is verzonden?) Terug 7 dagen verder en nog niets, ruikt naar oplichting.zijn ondertussen 24 dec en nog steeds niets, de link naar de track&trace werkt zelfs niet meer .

29. November 2023

Beste Heer/Mevrouw,

Dank u voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat dit een zeer frustrerende situatie voor u is geweest en bieden onze oprechte excuses aan. Sinds kort zijn wij de nieuwe eigenaars van Alvea, en wij doen ons uiterste best om het vertrouwen van onze klanten te herstellen door een betrouwbare en klantgerichte service te bieden.

Wij waarderen uw geduld en hopen dat wij u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.

Het nieuwe team van Alvea

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr