Wat hebben we gisteravond een geweldige, leuke, hilarische avond gehad tijdens ons teamuitje!! Sander begeleide de avond super en het voorgerecht bij Grand Café Hemels, het hoofdgerecht bij 't Kanne... Mehr ansehen
Een fantastische avond gehad in Bistro het kannetje in Amersfoort. Leuke knusse omgeving geheel prive. Goede jonge bediening. Krein onze host voor de pubquiz voelde alles precies goed aan. Dit is... Mehr ansehen
Wij hebben een aantal weken geleden het "Ik hou van Holland" spel geboekt bij Amersfoort Excursies. Wat was het leuk! De organisatie is mega flexibel, waardoor het voor ons mogelijk werd gemaakt om he... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Amersfoort Excursies is uniek en origineel! Dit is hét evenementenbureau voor iedereen die midden in Nederland op zoek is naar een gezellig, actief, hilarisch of inspirerend uitje.
Over ons
Vom Unternehmen geschrieben

Oudegracht 62, 3511 AC, Utrecht, Niederlande
- 033 711 43 64
- info@amersfoortexcursies.nl
- amersfoortexcursies.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Crazy Dinner Game in Amersfoort was echt top!
Sander begeleide de avond super en het voorgerecht bij Grand Café Hemels, het hoofdgerecht bij 't Kannetje en het nagerecht bij De Vier Broers waren allemaal heerlijk!!
De Crazy Dinner Game is echt een aanrader!
Dit bedrijf is echt een aanrader voor je personeelsuitje
Dit bedrijf is echt een aanrader als je iemand zoekt om je personeelsuitje te regelen. Alles was tot in de puntje geregeld. Shanna heeft ons goed geholpen. Hartelijk bedankt en mede namens jullie hebben wij een super leuk uitje gehad.
Top avond
Super leuke avond gehad met het Ik hou van Holland Dinerspel spel. Goed georganiseerd en een top spelleider.
Met Krein is het Fijn
Een fantastische avond gehad in Bistro het kannetje in Amersfoort.
Leuke knusse omgeving geheel prive.
Dit is een event dat geschikt is voor jong en oud.
Hoe moeten wij ons Gouden Sleutel weekend volgend jaar evenaren???
Robin was fantastisch
Robin was fantastisch! Super enthousiast, hele duidelijke en heldere uitleg, veel afwisseling in de rondes en een hele unieke manier van een Pubquiz. Naast de standaard vragen en muziek rondes, ook veel zelf uitbeelden/30 seconds achtige onderdelen. Hele leuke avond in combinatie met diner gehad. Helemaal geslaagd!
La Casa De Papel Diner
We hebben een gezellige avond gehad. Goed georganiseerd en de locatie was ook perfect! Uitstekende presentatie door Robin!
Expeditie Robinson Amersfoort
We werden vandaag enthousiast begeleid door Robin! Een grote groep dames werd door hem professioneel en met humor door leuke spellen geloodst. De spellen zaten leuk in elkaar en zorgde voor gezonde rivaliteit tussen de groepen.
Pubquiz
We hebben een onwijs leuk teamuitje gehad. Op een gezellige, ontspannen manier hebben we veel met elkaar gelachen. De Pubquiz bevatte afwisselende en originele vragen. Robin, de quizmaster, heeft op enthousiasmerende wijze de quiz gepresenteerd. Echt een aanrader!
La Casa De Papel VR Dinnershow
Het was een super leuke avond, Robin heeft er een gezellig avond van gemaakt. De intro deed hij in het Spaans, hij was heel enthousiast en de uitdaging hebben we als team op moeten lossen. Dankjewel!
Moorddiner Amersfoort
Het moord diner spel was fantastisch! Ondanks het hele Corona gebeuren is het toch gelukt om mede dankzij dit diner een super leuke en gezellig vrijgezellendag voor mijn zus te organiseren. Wij hebben een hele leuke avond gehad, onder begeleiding van Robin! Hij wist ondanks alle chaos de avond in hele goed banen te leiden. Het eten was heerlijke en er was een goed afwisseling tussen het spel en dinner! Ik kan iedereen aanraden om dit fantastisch leuke spel te doen! Zeker de moeite waard! (En heel goed te doen met al deze corona maatregelen)
Veel plezier alvast!
Perfect game !
Perfect game !
Wij zijn er altijd op het weekeinde en komen heel graag
Een bijzondere ervaring rijker!
Gisteren hebben we een VR diner game gedaan. Het is een erg leuke combinatie tussen teambuilding, een luxe en gezellig diner en plezier. We hebben het erg naar ons zin gehad!
Wie is de mol Stadsspel
Helaas niet wat wij hadden verwacht. De dag begon al slecht doordat de begeleidster de kaartjes was vergeten wat betekende dat ze maar even snel dingen op papier ging schrijven.... daarnaast kende de begeleidster niet de stad waar wij de excursie hadden en was haar enthousiasme ver te zoeken!!
Al met al was de begeleiding voor onze groep dus verre van professioneel.
We hebben een geweldige dag gehad
We hebben een geweldige dag gehad! Super uitje, goede begeleider: alles was top!
Walking dinner
Wij hebben met ons bedrijf een Walking Dinner geboekt via Amersfoort Excursies; bekwame gids, goede restaurants, al met al een erg leuk concept! Ook het reserveringstraject met kantoor vooraf verliep soepel en correct.
Goede ervaring dus.
Uitstekend geregeld.
Ons uitje was tot in de puntjes verzorgd. Wij komen zeker terug bij Amersfoort Excursies.
Top geregeld en iedereen vond het geweldig!
Ik heb met mijn team van 25 personen een waanzinnig leuk uitje gehad wat top was geregeld door Amersfoort excursies.
Het contact tijdens de aanvraag was snel en prettig. Daarnaast konden ze goed inspelen op mijn wensen. Het uitje werd begeleiding door een super leuk meid die van een lolletje hield! Erg mee gelachen!!!
Wij zullen in de toekomst zeker nog eens een uitje boeken en ik kan het iedereen aanraden.
Bedankt Amersfoort Excursies!
Prijs-Kwaliteit
Topdag met vrienden, drankje hapje en samen een zelfgemaakte tekst inzingen op een bekende melodie, onder begeleiding van "professionele mensen". Dit hadden mij vrienden georganiseerd voor mij....
Nu weet ik heus wel dat mijn stem niet top is maar wat wij als eindresultaat kregen (na 9 weken!!!! wachttijd) was werkelijk lachwekkend (ook door onze zangtalenten) de overgangen en het professionele in elkaar zetten van het lied is ZO slecht !! Dit kan mijn neefje met zijn eigen mix spulletjes nog beter. De prijs van € 950 is daarom VEEL te hoog en wij als Amersfoorters (13 man) zullen dan ook via de tamtam andere mensen waarschuwen voor dit evenement.
Sander Bakkenes
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.