Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Anne og Malene er den eneste grund til, at jeg i dag fuldammer mine tvillinger - vi var så heldige at have begge kvinder indover vores opstart af amningen 😌 De hjalp os igennem en meget hård opstar... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Malene mødte os med den største empati og omsorg. Vores datter var i de fleste timer af døgnet helt utrøstelig svær at lægge til brystet, med korte amninger og korte lure samt en ikke tilstrækkelig vægtøgning.
Malene vurderede kort tungebånd og symptomer forenelige med silent refluks.
Vi fik vejledning til relevant ØNH, osteopat, pædiater med erfaring for refluks og opfølgning gennem sms, guld værd!
I dag med klippet tungebånd og relevant medicin er amningerne helt anderledes.
Havde det ikke været for Malene var vi ikke her i dag.
Kæmpe anbefaling af de faglige kompetencer og fantastiske måde at møde familier på.
Efter et meget svært og udfordrende ammeforløb med mit første barn, vidste jeg, at jeg skulle have hjælp til amningen med mit andet barn. Jeg skrev derfor til Ammekonsulenterne samme dag, som lillebror blev født med ønske om et forløb, og Malene svarede med det samme.
Malene greb os og mødte os lige hvor vi var, og formåede at støtte og vejlede os i en retning, som passede lige præcis til os og vores ønsker for et ammeforløb.
Malene er meget kompetent og dygtig til sit fag. Hun har lært os en masse vigtig amme-teknik, som vi ikke kunne være foruden for at få amningen godt i gang. Hun er omsorgsfuld, støttende og rummelig. Vi har virkelig følt os mødt, forstået, set og holdt i hånden. Derudover er hun altid hurtig med et svar, når jeg har sendt sms’er afsted. Som ammende mor, gav Malene mig en enorm tryghed, når jeg var allermest usikker.
Ammekonsulenterne får mine varmeste anbefalinger!
Min oplevelse med Malene som ammekonsulent har været helt igennem fantastisk – og den fortjener at blive delt.
Jeg stod i en svær start med ammeproblemer, sår, smerter, tvivl og en følelse af ikke at slå til. Det fyldte enormt meget – både fysisk og mentalt. Som ny mor kan det være overvældende, og jeg havde brug for mere end bare gode råd. Jeg havde brug for at blive mødt.
Malene mødte mig med ro, nærvær og en helt særlig omsorg. Hun lyttede oprigtigt, tog mine bekymringer alvorligt og skabte tryghed i en situation, der føltes kaotisk. Samtidig er hun utrolig fagligt kompetent og gav konkrete, brugbare redskaber, som gjorde en reel forskel for mig og min søn.
Hun formåede at styrke min tro på både amningen og på mig selv som mor. Jeg følte mig set, forstået og støttet hele vejen.
Ammekonsulenterne er ganske enkelt fantastiske – og jeg kan give dem mine allervarmeste anbefalinger. Hvis du overvejer at række ud, så gør det. Det kan gøre en større forskel, end du tror ❤️
De hjalp os igennem en meget hård opstart med mælk som løb sent til, sår på brystvorterne, umoden og dårlig ammeteknik hos mine drenge, gulsot, indlæggelse pga. manglende vægtøgning,ikke nok mælk hos mig og dermed også en periode hvor jeg udmalkede og gav fuldt behov på flaske minimum 8 gange dagligt. Vi blev ALTID mødt omsorg, tålmodighed og høj faglig viden, hvilket gjorde at både min kæreste og jeg følte os meget trygge og at jeg genvandt en tro på mig selv og at det godt kunne lykkes. Selv her 2 måneder efter endt forløb bliver vi stadig mødt med åbne arme og gode råd, hvis vi har spørgsmål. Jeg er dem evigt taknemmelig og de har virkelig vores varmeste anbefaling ❤️
Jeg havde en meget hård start på amningen med sår, rifter, stafylokokker og brystbetændelse. Det var smertefuldt og overvældende, og jeg var tæt på at give op.
Jeg fik selv anbefalet Malene fra Ammekonsulenterne – og jeg kan ærligt sige, at hun gjorde hele forskellen. Fra første kontakt var hun varm, professionel og utroligt omsorgsfuld. Hun fulgte op løbende, svarede hurtigt på mine beskeder, og var der for mig, når jeg havde allermest brug for støtte og vejledning.
Malene hjalp mig ikke bare med det praktiske omkring amningen, men også mentalt – hun gav mig troen på, at det kunne lade sig gøre. Takket være hende ammer jeg nu min søn uden smerter, og det havde jeg aldrig troet muligt!
Jeg kan ikke takke Malene og Ammekonsulenterne nok. De fortjener min største og varmeste anbefaling. Hvis du står i en svær situation med amningen, så tøv ikke – de er det hele værd!
Malene hjalp mig med min amning da det var aller sværest. Ovenpå en hård start og stramt tunge- og læbebånd ved min søn, som førte til dårlig sutteteknik og mælkeoverførsel, havde jeg ikke meget håb for amningen. Da Malene kom supplerede vi med flaske op til 5 gange om dagen. Jeg troede ikke selv på amningen, men med Malenes råd, vejledning og støtte undervejs, blev en fuldamning realitet. Jeg har nu fuldammet min søn i 1 måned, og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for Malenes hjælp. Det var ikke lykkedes uden hende. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge hjælp ved ammekonsulenterne.
Som far var det en virkelig stor hjælp at få besøg af ammekonsulenterne. Man for tips og tricks til støtte mor og barn, og det var lige præcis det vi havde brug for, for at få amningen i gang. Ellers tror jeg simpelthen vi havde droppet det.
Jeg har været enormt taknemmelig over mit forløb hos Malene, fra ammekonsulenterne.
Malene kom hjem til mig, hvor amningen hos mig og min datter bøvlede og var lige ved at gå helt i stå. Malene hjalp os på den mest omsorgsfulde og profesionelle måde, med at få amningen op at køre igen- hvilket jeg faktisk slet ikke troede var muligt.
Malende tog højde for hvad der var realistisk for mig/os og tilpassede vejledning efter mit liv som solomor med min datter. Jeg følte mig meget forstået og mødt på en virkelig dejlig måde.
Jeg er så glad for mit forløb og den løbende vejledning jeg får fra Malene, det giver en kæmpe tryghed.
Anne kom mig til undsætning inden for et døgn efter jeg havde skrevet. Hun var hjertevarm, enorm dygtig og lyttende. Hun hjalp vores amning i den rigtige retning og jeg er taknemmelig for hjælpen. Stor anbefaling herfra!
De absolut varmeste anbefalinger!
Jeg var så heldig at have Malene ude og hjælpe og guide mig igennem et ammeforløb, som indtil da havde været fyldt med frustration og sorg. Amningen kom aldrig helt op at køre med min datter, og vi måtte supplere med erstatning og jeg pumpede i 14 uger (!) i forsøg på at etablere en fuldamning. Da Malene kom ud til os, var jeg forberedt på at måtte opgive amningen helt, men ind af døren trådte en så varm, smilede rolig og utrolig professionel kvinde, som greb simpelthen bare greb mig i en rigtig sårbar situation. Hun havde ikke blot optimisme og gå-på-mod med, men også en kærlig omsorg til mig, som fik reddet min indstilling til amning. Tusind tak, Malene. Næste gang hiver jeg fat i dig, så snart jeg har født ❤️
Mine varmeste anbefalinger til Ammekonsulenterne. Vi havde Anne ude på dag 4 efter fødslen for at få støtte og vejledning til at komme godt fra start med amningen. Det føltes meget rart og trygt. Efter et par måneder, da vi desværre oplevede udfordringer med amningen, havde vi Anne på besøg igen. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende - både i forhold til praktisk og følelsesmæssig støtte, som jeg virkelig havde brug for i en sårbar situation som nybagt mor. Kan kun anbefale!
Jeg kan helt klart anbefale Malene. Vi mødte Malene meget tidligt efter fødslen da vi havde udfordringer med amningen fra starten af. Vi havde akut brug for hjælp, og heldigvis var Malene i stand til at komme hurtigt forbi og hjælpe os. Hvis ikke det var for hende, så vil amning ikke havde lykkedes for os.
Vi endte med at købe et forløb, og det er jeg virkelig glad for, da nogle ting bare kræver lidt mere tid og flere besøg. Vi værdsætte også at kunne skrive sms til hende med spørgsmål og fik altid hurtigt svar. Malene er mega dygtig, meget empatisk og hun mødte os hver gang lige der hvor vi var, havde mange fifs og var aldrig dømmende eller forsøgte at nudge os i en retning vi ikke var klar til. Pga Malene’s høje faglighed fik vi vejledning som gik udover det man kan forvente af en ammekonsulent og det har jeg været enormt taknemmelig for.
Af hjertet tak til Malene for al din hjælp og støtte.
Jeg kan varmt anbefale ammekonsulenterne! Vi har haft forskellige udfordringer i forhold til vores præmature datter, hvor vi blandt andet har fået hjælp til udfasning af ammebrik samt råd omkring refluks. Vi har haft Anne ude, som formår at vejlede med stor empati og sit kærlige væsen. Så stor tak til dig. 🙏❤️

Antwort von Ammekonsulenterne
Jeg giver Ammekonsulenterne 5 flotte stjerner efter et helt fantastisk forløb med Malene, der hjalp mig godt fra start med mit andet barn.
Jeg købte tryghedspakken efter at amningen måtte opgives med mit første barn blot 2 år tidligere, og kan derfor med sikkerhed sige, at den rigtige vejledning var afgørende for, at det lykkedes. Jeg kunne faktisk godt amme!
Jeg havde ellers næsten opgivet amning på forhånd i min anden graviditet, da jeg ligesom med første barn, havde mange forudsætninger imod mig (PCOS, graviditets diabetes og endte derudover i akut kejsersnit). Malene forsikrede mig dog om, at det nok skulle blive en anden oplevelse og gav mig selvtilliden til at forsøge. Udover kærlig, respektfuld og kompetent vejledning virkede Malene oprigtig interesseret i hele mit forløb og fulgte selv op på telefonen efter hvert besøg. På intet tidspunkt virkede hun belærende og hun havde stort fokus på, at få vores hverdag til at fungerer med alle de tricks og hacks et liv som både mor og sygeplejerske har lært hende. Ingen løftede pegefingrer eller urealistiske råd, som man alligevel ikke kan efterleve.
Af hjertet tak for god behandling!
Kæmpe anbefaling af Malene. Hun greb os virkelig lige der hvor vi var og spottede lyn hurtigt de udfordringer jeg havde med amningen på en omsorgsfuld og opmuntrende måde og med kæmpe support på sms efterfølgende ❤️ Her to uger efter Malene’s besøg oplever jeg virkelig en bedring med amningen og ved hvilke redskaber jeg skal gribe fat i, hvis jeg er i tvivl. Jeg kan ikke anbefale nok at hive fat i Malene hvis man kæmper med amme udfordringer! 😊
Hvis du har brug for hjælp til din amning, så er Ammekonsulenterne dem du vil have hjælp af. Jeg følte mig i de bedste hænder fra første møde, og det som Anne og Malene kan ift amning er så vigtigt og uundværligt! Vores pige har stramt tungbånd og hendes sutteteknik er ikke den bedste, men vi har fundet vores vej til en amning der fungerer for både hende og jeg, fordi vi fik den rigtige hjælp.
Jeg kan virkelig anbefale at få et besøg af ammekonsulenterne, uanset hvilke ammeudfordringer man står med. Jeg havde besøg af Anne, da min datter var 1 uge gammel og det var virkelig en kæmpe hjælp. Anne kommer med en sindssygt god energi- hun er fagligt super dygtig, grundig og enormt empatisk. Jeg ville til hver en tid bruge Ammekonsulenterne igen.
Vi fik hjælp af Anne til at sikre en god opstart af amning, og det har været den bedste beslutning nogensinde! Jeg havde en begyndende brystbetændelse på det ene bryst, og en baby der ikke ville tage fat. Desværre var de råd, vi fik fra vores sundhedsplejerske til ingen nytte, men takket være Anne kom amningen på ret køl, og nu ammer mit barn så fint og tager rigeligt på. Anne er så sympatisk, professionel og ikke mindst vanvittig dygtig, og vi følte os 100 procent trygge i hendes hænder. Jeg vil anbefale hende til alle, som har brug for hjælp til amning ❤️
What an empathetic, professional service. Malene picked up the pieces when i was discharged from a hospital and a breastfeeding "boot camp", at a very low physically and mentally, with a recommendation not to breastfeed (rather pump and feed by bottle, best case) although my production was boosted. Through a careful and thoughtful process and plan, within a week I was breastfeeding 100%,my son improved his technique. I'm so grateful and happy for this help and journey and can warmly recommend a home visit followed by daily checks in by sms.
Anne var helt uvurderlig ifht at få mit ammeforløb op at køre på en god og tryg måde, efter en svær start med mælk der ikke løb til og et barn der tabte sig meget. Annes store viden og erfaring, kombineret med empati og ro er helt særlig, og indgyder så meget tillid i en meget sårbar situation. Jeg var særligt glad for den viden jeg fik i besøget inden fødslen, og de efterfølgende besøg i hjemmet. Igen, tusind tak for støtten og hjælpen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.