ANAC Carwash Bewertungen 97

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pinpas doet het overal behalve bij Anac. Wat een verouderde bende is het. Er zijn echt zoveel betere en goedkopere wasboxen. Maar Anac blijft nog met hun jaren 90 mentaliteit. 2 euro shampoo. Daarna 1... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer fijne ervaringen met Anac Carwash Wilrijk. Altijd vriendelijk personeel. Bieden hulp als je het nodig hebt. Zeer vriendelijke verantwoordelijke ter plaatse. Enige minpuntje is dat de velgen niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte wasstraat en chagrijnig personeel. De auto wordt slecht vooraf gespoten. Alleen de kant waar de medewerker staat, te beroerd om om te lopen. Vervolgens maakt de auto een draai en staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijke en onveilige ervaring. De auto voor mij startte niet, waardoor de transportband mijn auto vol tegen de voorganger aan duwde met schade aan de voorkant van mijn auto tot gevolg. Ondank... Mehr ansehen

1,8

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

0 sterren natuurlijk

0 sterren natuurlijk
Het bedrijf deugt niet- ik ga met mijn Mercedes benz de wasstraat in en de auto zit vol krassen- verticaal op de deur. Duidelijk de borstels- ze namen geen enkele verantwoordelijkheid. De auto was bovendien niet schoon- ik mocht nog n keer- wie wil dat nog na die krassen??

16. Mai 2024

Nooit meer!!

Ik was al jaren een vaste klant maar ga NOOIT meer terug. Mijn auto door de wasstraat gedaan + interieur band voor €30. Bij thuiskomst (je krijgt daar geen tijd om te kijken want je moet zsm van de band af) keek ik nog eens goed in mijn auto en tot mijn grote verbazing was alles nog super vies. Daarna contact gehad met de klantenservice die bizar slecht en onvriendelijk is. Bespaar je de moeite en het geld en maak geen gebruik van de interieur band, want achteraf krijg je te horen dat het alleen een “opfrisbeurt” is. Thuis met 5 minuten stofzuigen is mijn auto schoner. Belachelijk. Nooit meer!!

16. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een factuur krijg je niet te pakken

Ik kan voor mijn bedrijf geen factuur krijgen. In theorie kan je die downloaden, maar daar heb je een paswoord voor nodig en dat paswoord krijg je gewoon niet te pakken. Via mail geven ze het niet, je moet het vragen in de carwash. Maar daar horen ze het Keulen donderen. Je wordt dus van het kastje naar de muur gespeeld.

De binnenkant van de wagen doen ze bovendien erg oppervlakkig.

Dus nee, geen aanrader.

18. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vernieuwing is niet altijd verbetering

Het systeem van betalen vind ik alles behalve handig.

Daarnaast is mijn auto lang niet zo goed schoon als voor de verbouwing en wat ik nog erger vindt is dat de sproeiers op volle kracht op mijn softtop spoten bij de oude situatie kon ik het aangeven en zetten ze het uit!
Dus mensen met een softtop wees gewaarschuwd

14. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wederom teleurgesteld door interieus poetsen

Zo'n 2 weken terug maar weer eens geweest (we komen er geregeld mijn vrouw en ik).
Door de wasstraat is meestal wel helemaal prima al is dat (inmiddels paar jaar terug alweer) ook wel eens mis gegaan en na een klacht word het netjes opgelost.
We laten ook elke keer de binnenkant doen maar dat holt echt achteruit!
Met name de kofferbak was vreselijk (leek wel niks gedaan) maar ook binnenin liet zeker te wensen over.
Op de klacht werd heel lullig gereageerd (ik had foto's meegestuurd), dit betened voor ons dat het de laatste keer geweest is. 30 euro en daarna zelf weer aan d slag moeten is me te gortig!
Ga zo door Anac dan zal het zeker niet drukker gaan worden.

18. April 2024

Niet goed schoongemaakt

Vandaag voor het eerst bij ANAC mijn auto binnenin laten poetsen terwijl ik wachtte.
Totaal niet tevreden. Jammer dat ik hier geen fotos kan plaatsten.

- niet goed gestofzuigd
- Rubber van de deuren niet schoongemaakt
- binnenkant niet goed gepoetst
Bakje voor blik/fles drinken niet gestofzuigd en schoongemaakt
- vieze poetsdoeken waardoor ik allemaal (bruine) vlekken en strepen op mijn interieur heb in mijn auto van 1,5 jaar.

Zal mijn auto morgen zelf weer moeten reinigen. Het gevoel dat hij “viezer” is na het reinigen.

Super jammer want ik wilde een abonnement nemen.

Nooit meer naar ANAC

25. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een drama om hier je auto te…

Helaas een drama om hier (Nijmegen Energieweg) je auto te wassen. De laatste verbouwing is geen verbetering: de auto wordt niet goed schoon gewassen, zelfs niet op het beste programma en om te betalen moet je auto parkeren en naar de betaalzuil lopen. Als je slecht ter been bent niet fijn😢

8. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laten ramen en kofferbak vies achter

Ik ben al 3 keer bij hen geweest om mijn auto te laten wassen, interieur en carrosserie, en het is de 2e keer dat ik terugkom met een auto die niet erg schoon is. Ofwel drogen ze de ramen of het interieur niet goed, ofwel hebben ze, zoals vandaag, de kofferbak helemaal vuil achtergelaten en de bakjes in de zijdeuren niet schoongemaakt. Ik heb met opzet de kofferbak open gelaten zodat ze hem zouden schoonmaken, wat niet gebeurt is. Ik betaal hier €30 voor?

18. März 2024

Wat een domper!

Vriendelijke/ behulpzame man bij kopen van ticket ik had het totaalplaatje: wassen binnen en buiten €30 ( niet echt goedkoop maar ik was nog optimistisch)
Bij entree binnen wasstraat bleek achterkant van mijn auto nog niet droog. Nu nog binnenkant: op de helft van de baan riepen ze al: auto klaar! De stoelen stonden nog helemaal naar voren geschoven, rubbers deuren niet gepoetst, bakje voor drinkmateriaal niet gepoetst! Was altijd tevreden maar nu! Klant voor me was ook niet gelukkig met het resultaat! Ben benieuwd of er iets gedaan wordt met deze review

29. Februar 2024

Anac carwash in Tilburg

Ik was vaste klant bij anac carwash in Tilburg. De kwaliteit is behoorlijk minder aan het worden. Nieue system bij de ingang is niet klant vriendelijk en de medewerker helpt niet (kom niet van de zijn stool) .Voorspoelen wordt nog nauwelijks gedaan . De auto komt niet schoon uit de wasstraat en Veel vieze plekken blijven na de wasstraat. Na De interieur baan waren de deuren van auto nog steeds vies (helemaal niet schoon gemaakt of stofgezuigt).

24. Februar 2024

Anac Nieuwegein

Anac Nieuwegein. Kom ik al van voor dat het Anac was. Dit jaar al meerdere keren geweest waarbij de stofzuigers het bijna niet deden en 1x helemaal uitstonden. Was kapot zeiden ze achteraf. Gisteren was het weer heel slecht maar lag er zoveel afval rondom de vuilnisbakken ! Ongelooflijk dat men dit niet leegt en opruimt. Heb er wat van gezegd bij het personeel en die kenden het probleem maar zeiden dat dit al meerdere keren is aangegeven bij de directie. Die doet er niets aan. Goeie klantenservice directie ! Bliif zo doorgaan. Ik zoek een andere wasstraat.

10. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik was vaste klant bij anac carwash in…

Ik was vaste klant bij anac carwash in Tilburg. De kwaliteit is keer op keer minder aan het worden. Voorspoelen wordt nog nauwelijks gedaan. De auto komt niet volledig schoon uit de wasstraat en de interieur baan maakt ook van binnen steeds minder goed schoon. Daarnaast verlaat de auto de interieurbaan niet volledig droog van buiten en gemiste vieze plekken van de wasstraat blijven keurige zitten aan het einde van de behandeling. Waar het een zeer mooi en goed concept was verliest het nu zijn waarde. Zonde!

24. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr