Unternehmen hat geantwortet
Zijn zeer tevreden geweest over deze rondreis in de Algarve in Portugal. Alles was gereserveerd zoals het hoort etc... 11 dagen rondreis voor 2: vluchten, auto en degelijke hotels, tips om plaatsen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Was echt een superleuk concept. Eerste hotel echt fantastisch, de andere drie waren allemaal uniek maar hadden ook wel wat kleine mankementen. Toch door de geweldige keuze van dorpjes en stadjes die net buiten de meest toeristische gebieden vielen, was het echt een fijne vakantie. De andolives app en documenten waren ook goed te vinden, ook het ‘ontdek’ tabje is handig voor activiteiten.
Het enige was dat bij aankomst de namen van de autoverhuur niet overeenkwamen dus we moesten op Faro airport erg zoeken. Dit was niet zo plezierig. Blijkbaar viel het bedrijfje onder Hertz, maar dat was niet vermeld in het document.
Verder was alles super geregeld en goed verzorgd!

Antwort von &Olives Travel
We hadden een perfecte reis met allemaal uiteenlopende accommodaties. Alles was perfect geregeld!

Antwort von &Olives Travel
Alles prima geregeld. Locaties voldeden aan wensen en waren prima maar bijna altijd afgelegen dis auto nodig om een hapje te gaan eten. Sommige locaties waren ook niet geschikt om 3 dagen te verblijven. Ontbreken reisplan (de app niet echt helpend) was een minpunt. Verder goed geregeld toen we een wijziging in onze reis wilden.
Er is goed geluisterd naar onze wensen.
Aan de hand daarvan is de reis samengesteld.
Als er wijzigingen waren, werden we op de hoogte gesteld.
Nog wel 1 tip. Als er wijzigingen zijn met de reis, zou ik dat via app mededelen. Niet iedereen kijkt tijdens de vakantie op zijn mail.

Antwort von &Olives Travel
De communicatie over waar je gaat overnachten en hoeveel hotels je aandoet wordt van te voren niet vermeld. Het duurde een paar weken totdat we de vouchers ontvingen, maar zonder omschrijving. Na een telefoontje met de klantenservice kregen we deze in de mail. De rondreis voldeed aan de verwachting, en de omschrijving was goed. Weet dat dit een richtlijn is en dat je er nog een eigen invulling aan kunt geven. We konden kiezen tussen 3 of 4 sterren hotels, dat was mooi, maar we hadden graag ook nog de keuze gehad tussen wel of geen terras/balkon. We kregen een hotelkamer zonder balkon. De locaties van de hotels waren heel mooi. We vonden 1 van de 2 hotels die we hadden niet 4 sterren waardig.

Antwort von &Olives Travel
Alles was goed geregeld, sloot prima op elkaar aan, de geregelde accomodaties waren prima.
Voor aandachtspunten zie onze recensies per accommodatie.

Antwort von &Olives Travel
We hebben in 2026 een heerlijke fly-drive vakantie gehad op Sardinië, mede dankzij &Olives Travel. Alles was prima geregeld.

Antwort von &Olives Travel
Andolives heeft onze vakantie conform onze boeking keurig geregeld. Een handige app met al de benodigde bescheiden.
De accomodaties waren prachtig. De auto netjes geregeld.
Wij gaan zeker nog eens boeken bij Andolives!

Antwort von &Olives Travel
Korte tijd voor vertrek kregen we alternatieven voor enkele lokaties omdat ze vol zaten. We zijn akkoord gegaan omdat we er van uit gingen dat deze net zo goed zouden zijn als de eerste. Dit is helaas tegengevallen. Ook bleek dat oo de eerste lokaie een 5 daags feest was zodat we zeer veel moeite hadden een parkeerplek te vinden voor onze auto en het feestgedruis ons erg slechte nachten heeft bezorgd. Het lijkt me dat een reisorganisatie dit zou moeten weten, het is een jaarlijks feest.

Antwort von &Olives Travel
Last minute een korte vakantie geboekt naar Naxxar in Malta omdat ik aanbieding ontving via nieuwsbrief. Gratis upgrade gekregen naar superior kamer omdat classic kamers volgeboekt waren. Mooi kleinschalig boetiekhotel: uitgebreid ontbijt met veel vers fruit en uiteraard English Breakfast. Zalige ligbedden aan het zwembad gelegen in een mooi kleine tuin. Ook uitgebreide dinerkeuze in het hotel.
Naxxar is centraal gelegen op max 15 km van alle hotspots van Malta. Klein stadje met enkele locale restaurantjes. Leuke uitstapjes waren Mdina en beachbar Singita aan golden sand beach, een mooi goudkleurig zandstrand.

Antwort von &Olives Travel
Prachtige locaties, heerlijke omgeving in Puglia, heerlijk ontbijt op alle 3 bijzondere locaties. Geen massa toerisme. Olives slaagt er weer in een top vakantie van te maken.

Antwort von &Olives Travel
11 dagen rondreis voor 2: vluchten, auto en degelijke hotels, tips om plaatsen te bezoeken etc...
Dit alles voor deze prijs? Dik tevreden. Er zullen nog reizen volgen via andolives.nl in de toekomst. Bedankt andolives.

Antwort von &Olives Travel
We werden goed geholpen en de reis ontzorgde ons op alle fronten. Was n heerlijke doe vakantie.
Een ding was niet goed gegaan. We wilden 3 dagen fietsen en dan n rustdag. Hadden niet goed opgelet en nu hadden we na 2 dagen al n rustdag. Die was aan zee terwijl dag 3 bij ponte de lima voor ons leuker was geweest. Zowel t stadje heeft meer te bieden voor n rustdag als de B&B. Was nl. de enige met n zwembad.

Antwort von &Olives Travel
Een goed geregelde reis, prima communicatie en fijne locatie. De gratis app is ook geweldig. Enige minpunt was de slechte communicatie van de lokale agent over afhaaltijden, dat heeft het kantoor in NL goed hersteld

Antwort von &Olives Travel
Prima georganiseerd , alleen de tweede masseria in sannicola was weinig te doen en medewerkster balie sprak geen andere taal dus was erg moeilijk om te communiceren. Slapen was prima .

Antwort von &Olives Travel
Perfect geregeld, taxi's stonden klaar op afgesproken tijdstip. Allervriendelijkst en zeer behulpzaam!
Overtochten met ferry perfect geregeld.
Een dikke 10!

Antwort von &Olives Travel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.