viskas gerai ir laiku
viskas gerai ir laiku, tačiau būtų gerai instrukcija lietuvių kalba
AndroidBox.lt – tai patikima elektroninė parduotuvė, specializuojanti Android TV priedėlių, 4G/5G modemų, Wi-Fi maršrutizatorių ir mobiliojo interneto planų prekyboje visoje Lietuvoje ir Europos Sąjungoje. Mūsų tikslas – pasiūlyti klientams patogius, kokybiškus ir prieinamus sprendimus išmaniai televizijai bei spartų mobilųjį internetą namams ar kelionėms. Siūlome platų sertifikuotų Android TV priedėlių asortimentą, palaikantį populiarias vaizdo transliavimo platformas, tokias kaip Netflix, YouTube, Go3, Telia Play ir IPTV. Mūsų įrenginiai veikia su naujausiomis Android 10 arba 11 versijomis, naudoja patikimus Amlogic S905X4 procesorius ir turi Widevine L1 sertifikavimą, leidžiantį mėgautis aukštos raiškos turiniu be apribojimų. Taip pat prekiaujame pažangiais 4G LTE ir 5G maršrutizatoriais iš tokių gamintojų kaip ZTE, Nokia, Huawei ir Xiaomi, kurie puikiai veikia su Bitė, Telia ir Tele2 tinklais. Galite rinktis iš įvairių mokėjimo planų su neribotu internetu, be ilgalaikių sutarčių. AndroidBox.lt garantuoja greitą pristatymą, saugius atsiskaitymo būdus ir profesionalų klientų aptarnavimą. Esame patikimas pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės TV priedėlio ar mobiliojo interneto sprendimų Lietuvoje.
Algirdo g. 32A, 50153, Kaunas, Litauen
viskas gerai ir laiku, tačiau būtų gerai instrukcija lietuvių kalba
Greitas, kokybiškai veikiantis, tik atkreipti dėmesį reikia ar yra bluetooth, nes šitame modelyje nėra. Rekomenduoju pirkti pultelį papildomai, nes pultelis prie priedėlio neveikia. Gavau televizijos nemokamai 3 mėnesius. Šiaip neblogai 8/10.