Aniday Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit boekingssysteem scheelt echt zoveel administratieve handelingen, Ik zat soms hele dagen achter de planning. Dus meer tijd voor de lessen of ander leuks! Het team van Kennelcare geeft ondersteu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg, fijne communicatie en hulp. Toen wij met het systeem gingen werken moesten we nog een afspraak inplannen om de uitleg te krijgen. Door drukte hier omdat een ander hotel ermee stopte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg uitgebreid programma waarin je alle kanten op kunt. Persoonlijk aan te passen naar jouw manier van bedrijfsvoering. Mooie lay-out, ook kwa implementatie op de website. Klantvriendelijk en professi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kennelcare is voor ons een onmisbaar product met name voor de planning van verblijven in onze VIPkennel. Klanten vullen zelf de gegevens in bij het aanmelden, hetgeen ons veel tijd bespaart. Veel func... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Je dagelijkse partner voor boekingen en planning. Stroomlijn je planning, boekingen, rapportages en administratie terwijl je klanten genieten van een makkelijk online boekingsportaal - de ultieme tool voor dierprofessionals!

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dierenhotel Chelsy

Wij zijn super tevreden van KennelCare, dit programma is onmisbaar voor ons. Snelle Service, behulpzaam, vriendelijk. Niet twijfelen maar gewoon kiezen voor KennelCare.

12. Jänner 2022

Aanrader!!!

Heel fijn programma. Je moet er even tijd voor nemen en er “in” komen, maar dan werkt het ook heel fijn. Er zijn inderdaad enkele verbeterpuntjes, maar daar wordt hard aan gewerkt. De jongens van KC doen er alles aan om je goed te begeleiden en dat is erg prettig. Als je je ‘t programma eenmaal “eigen” hebt gemaakt, verdien je je abonnementsgeld ruim en makkelijk terug! Mijn klanten moesten er ook even aan wennen, maar zijn nu zonder uitzondering positief en enthousiast.

5. Dezember 2021

Ik ben zeer te vrede

Ik ben zeer te vrede, over KennelCare , snel en vakkundige begeleiding, en vooral belangrijk ze denken met je mee om een prima werkend programma voor mijn bedrijf te maken !
Bedankt
Met vriendelijke groet
M Grim
Hondentrainingscentrum Dogs-Time

24. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden over Kennelcare

Wij zijn heel tevreden over Kennelcare, alles werkt makkelijk en er komen steeds nieuwe updates. Daarnaast is de lay-out ook nog eens duidelijk en heel modern. Dit hadden we al veel eerder moeten doen dat had een hoop ergernis gescheeld .

9. Juli 2021

Fijn programma

Het is een fijn programma om mee te werken, uitgebreid en als er iets even niet werkt wordt het meteen geregeld. Het team van Kennelcare is goed bereikbaar en helpen meteen bij vragen.
Op de telefoon vind ik het minder fijn werken, omdat dan niet alle schermen goed zichtbaar zijn of elkaar overlappen. Vrij prijzig.

8. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles veel makkelijker en overzichtelijker

Sinds ik met kennelcare werk is mijn planning zoveel meer overzichtelijker geworden. Het scheelt mij echt heel veel werk qua inschrijvingen, nakijken van betalingen, terugkijken wie wanneer geweest is etc. etc. Wat ik ook heel erg fijn vind is dat, als je een suggestie of graag een optie toegevoegd wil hebben, dat men met je meedenkt. Echt een aanrader!

7. Juli 2021

Pets B & B - Kennelcare

zeer eenvoudig geïntegreerd systeem -gemakkelijk in gebruik voor zowel ons als pension als voor onze klanten
we kunnen het zeker aanbevelen als beheerssysteem

7. Juli 2021

Fijn programma

Fijn programma, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de persoonlijke wensen. Aardige mensen die altijd zo goed mogelijk proberen te helpen. Lekker overzichtelijk!

31. Mai 2021

Top programma!

Top programma!

We werken nu een klein halfjaar met KennelCare. Het werkt heel prettig en is mooi overzichtelijk. In het begin was het even puzzelen, maar dat is altijd zo met nieuwe programma's. Het bespaart me nu enorm veel tijd. Had ik dit maar eerder gedaan!
Ook voor de klanten is het handig, inboeken en betalen kan snel.
In het begin had ik veel vragen en die worden snel beantwoord. Dit kan via de mail, maar ook telefonisch.
Ik raad dit programma zeker aan.

28. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer tijd om te doen wat we echt graag doen..

Sinds een aantal maanden gebruiken wij bij School4Dogs kennelcare voor onze hondenschool. Het is een fijn programma om mee te werken en de service achter de schermen is top. Steeds als wij met een idee komen probeert het team van kennelcare om dit aan te passen in het systeem zodat het steeds meer past bij onze wensen. Dankzij kennelcare zitten we minder uren achter de computer waardoor we meer tijd overhouden om te doen wat we echt graag doen en dat is met honden bezig zijn.

16. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed programma en een goed team erachter.

Mijn ervaring met Kennelcare is dat ze snel en accuraat reageren op vragen en duidelijke antwoorden geven waar ik iets mee kan.

Het programma zelf neemt je goed aan de hand bij toevoegingen of wijzigingen van je eigen data en biedt overzichtelijke informatie.

Net zoals elk nieuw programma kost het eerst tijd om de dingen eigen te maken maar hier helpt het team van Kennelcare goed als er vragen zijn, direct of als er iets uitgezocht natuurlijk wat meer tijd.

Kortom, een goed programma en een goed team erachter.

25. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer tijd voor lesgeven of ander leuks!

Het team van Kennelcare geeft ondersteuning en als je vragen hebt, komen zij met handige oplossingen. Daarnaast blijven ze het systeem door ontwikkelen.
Echt een aanrader en niet duur! Ik gebruik zelf het professional pakket.

21. Jänner 2021

Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

Kennelcare is een duidelijk en overzichtelijk programma. Het is makkelijk om mee te werken. Het heeft ervoor gezorgd dat we minder tijd hoeven te besteden aan de administratieve werkzaamheden en meer tijd kunnen besteden aan de verzorging van onze viervoeters!

Uitstekend!

Een uitstekend boekingssysteem voor mijn school. Overzichtelijk, duidelijk en betaalbaar. Erg tevreden mee!

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Zou alleen graag zien dat honden uit 1 gezin bij elkaar in een verblijf geboekt worden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top systeem, zeker een aanrader!

Ik werk nu een paar jaar met kennelcare en zowel ik als mijn klanten vinden het een zeer gebruiksvriendelijke app.

De service bij vragen of opmerkingen is ook altijd netjes en snel.

Al met al heel tevreden en zeker een aanrader.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr