Animigo Bewertungen 1 039

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering. Eneste minus er at allergi aid til allergihund er med kylling smag, hvilket ikke stod i indholdsfortegnelsenMen min fel jeg ikke så det. Så de ryger ud fordi jeg gav hende 2 p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For nogle år siden købte jeg et anti bark halsbånd, har ladet på det hver dag, lades hurtigt op, men alt har en levetid og nu har jeg så lige købt et nyt igen, for det virker bare. Kan klart anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hjælpe med det samme, min lille podenga , gave en halv skrige , mens hun løbe frem , derefter vende hun sig hurtigere tilbage mod indendøres fra have , og hun havde hallen mellem benene. Hun ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har reddet vores hund fra urinvejsbetændelse. De 2 første gange til dyrlæge og den tredie gang havde jeg købt urinary aid, det virkede lige så godt som pillerne fra dyrlægen, det er fantastisk! har in... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf
  2. Futterhandlung
  3. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Animigo har specialiseret sig i sundheds- og velvære produkter specifikke til kæledyr, og har alt hvad du behøver for at passe og pleje dine søde firbenede venner. Med fokus på naturlige ingredienser og kvalitets formuleringer har Animigo udviklet sig som en hjemmeside, du kan stole på, når det kommer til dine elskede kæledyr. Vi er passioneret når det kommer til kæledyr, og overfører den pleje og opmærksomhed til vores hjemmeside.

Dit Online Kæledyrspleje Univers

Vom Unternehmen geschrieben

Hurtig Levering
Vi ved, hvor fantastiske vores produkter er, så du vil selvfølgelig prøve dem så hurtigt som muligt! Af denne grund tilbyder vi en række leveringsmuligheder for at finde den bedste til dig, herunder tilbyder vi ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis Levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
Pakker Afsendes Samme Hverdag
Vi ved, at du vil have dine produkter så hurtigt som muligt, så du kan begynde at nyde dem sammen med dit kæledyr. Derfor sigter vi efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis du bestiller inden kl. 17.00 på en hverdag, så du kan få dine varer hurtigere.
På Lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige Ingredienser
Vi ved, at kærlig og elskende kæledyrsejere ikke ønsker at give deres firbenede venner skadelige kemikalier. Derfor er alle produkter hos Animigo lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt udvalgt af vores kæledyrs eksperter for at give dig og dine loyale ledsagere det allerbedste.
Fantastisk Service
Vi elsker kæledyr over hele kloden, så for at hjælpe med at håndtere enhver forespørgsel, du måtte have, tilbyder vi international kundeservice. Med hjælp til rådighed på talrige sprog er vi sikre på, at vi hurtigt og nemt kan besvare dine spørgsmål! For at gøre tingene endnu nemmere for dig, tilbyder vi også andre former for hjælp, herunder telefon, email, live chat og post, så du kan finde den, der passer til dig.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mange gode ting online

Mange gode ting online, nemt at bestille og hurtig levering. Fin information hele vejen.

7. April 2025

Antwort von Animigo

Det er fantastisk at høre, Gitte! Vi er glade for, at du har haft en nem og positiv oplevelse med både bestilling og levering. Tak fordi du deler din feedback – det betyder meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super glad for gø halsbåndet.

Super glad for gø halsbåndet.
Vores hund er blevet meget mere rolig og gør ikke mere.
Selv når vi kører bil, kan alle passere uden der kommer en lyd, dejligt.
Kan varmt anbefales.

4. April 2025

Antwort von Animigo

Hvor skønt at høre, Anne! Det lyder som om gø-halsbåndet har gjort en stor forskel for jer og jeres hund. Det er dejligt, at den er blevet mere rolig – især under køreture. Tak fordi du deler din oplevelse, og det er fantastisk at høre, at du kan anbefale det varmt!

Multivitaminer til katte

Gode multivitaminer som dækker fleste nødvendige vitaminer og mineraler for katten.

28. Februar 2025

Antwort von Animigo

Det lyder som et godt valg, Ilannguaq! Det er vigtigt at sikre, at katten får de nødvendige vitaminer og mineraler for optimal sundhed. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med produktet. Tak fordi du deler din feedback!

26. Februar 2025

Hej Bozena,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den, og vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse. Nu håber jeg bare, at produkterne lever op til dine forventninger.

Alt det bedste,

Marie fra WeightWorld

Varen er kommet

Varen er kommet, og med hurtigt levering, ligesom som ønsket.

1. April 2025

Antwort von Animigo

Det er skønt at høre, Per! Vi er glade for, at din vare er kommet hurtigt og som ønsket. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos Animigo. De har hurtig levering og en super god kundeservice, der er løsningsorienterede, imødekommende og hurtige til at svare på henvendelser

1. April 2025

Hej Emma,

Det varmer at høre, at du har været glad for vores service samt hurtig levering, og at du har haft en god oplevelse hos Animigo.dk. Det er noget, som vi arbejder ekstremt meget på, så det er dejligt at høre. 🙂

Alt det bedste Marie fra Animigo.dk

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og fin service.

25. Februar 2025

Antwort von Animigo

Vi er glade for, at du har fået din vare hurtigt og som ønsket, Per! Det betyder meget for os at høre, at alt er gået som det skulle. Tak fordi du deler din oplevelse!

Rigtig god web side

Rigtig god web side
Hilsen Benny
Kan anbefales 👍

28. März 2025

Antwort von Animigo

Det er fantastisk at høre, Benny! Vi er glade for, at du synes godt om vores hjemmeside, og at du har haft en hurtig levering. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 👍

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Det betyder meget for os at vide, at alt gik fint med din ordre.

Godt sted at handle

Godt sted at handle, vi kigger forbi igen ved behov

17. Februar 2025

Hej Manuela,

Mange tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du synes, vi er et godt sted at handle. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når behovet opstår.

Pakken kom hurtig

Pakken kom hurtig. Det siger jo noget om firmaet.

13. Februar 2025

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er fantastisk at vide, at vores service lever op til dine forventninger.

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

18. März 2025

Hej!

Mange tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet. Din tilfredshed betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god servic har ikke prøvet produktet…

god servic har ikke prøvet produktet endnu

17. März 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi håber, at produktet lever op til dine forventninger, når du får det prøvet.

Fuld tilfreds med service og levering

Fuld tilfreds med service og levering

13. März 2025

Hej Conni!

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er fuldt tilfreds med både vores service og levering. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Eric fra Animigo.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anti gøhalsbånd virker med det samme

Anti gøhalsbånd virker med det samme, han har kun gøet nogle gange første dag, og kun ét gø pr. episode, efterfølgende har han stort set ikke gøet og nu er der gået en uge, kan klart anbefales hvis din hund gøer unormalt meget👍

11. März 2025

Hej James,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er noget, som vi altid stræber efter at sikre.

Med venlig hilsen, Marie fra Animigo.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Multivitamins/minerals

Multivitaminer - mineraler hund og katt: mine to havanesere spytter disse ut - også fra litt leverpostei, dessverre.

18. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse, vi sætter altid stor pris på konstruktiv feedback.

Jeg er ked af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Vi tilbyder dog 100% tilfredshedsgaranti på produktet, så du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så skal vi selvfølgelig nok finde en konstruktiv løsning. Du kan maile os på info@animigo.dk
Fortsat god dag.

Med venlig hilsen,

Marie fra Animigo.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 piller er for meget

3 piller er for meget, vi er holdt op med at brugen det, da det ikke virker på vores hund. Han klør og slikker stadig rigtig meget.

31. Jänner 2025

Hej Anja,

Jeg er ked af at høre, at dette produkt ikke lever op til din forventninger. Jeg har bedt min kollega om at kontakte dig så vi kan sikre, at du får den hjælp, du har brug for. Du er altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre på info@animigo.dk Jeg vil ønske dig en god dag. Med venlig hilsen, Marie fra Animigo.dk

Anti-gø halsbånd til hund

Anti-gø halsbånd til hund.
Vi kan kun anbefale dette halsbånd. Vores hund er meget følsom og bange for forskellige lyde, det har betydet at han gør en del når han er alene. Hvilket jo er synd for hunden og irriterende for vores naboer. Halsbåndet havde den ønsket virkning fra starten af. Vores hund gør ikke mere når han er alene hjemme og vi har en følelse af at han slapper mere af, da han ved at han ikke skal gø.
Vibrationen fra halsbåndet hvis hunden gør er ikke ubehagelig, men sørger for at han lige bliver rettet og holder op med at gø.
Halsbåndet har vi også prøvet på min mors hund, det endte med at hun også købt et halsbånd til hendes hund, som hunden har på når han er i haven og synes at han skal gø af alt.
Batteriet holder længe. Det her produkt kan vi virkelig kun anbefale.

13. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Stilo,

Tak for din anmeldelse her i Trustpilot.
Jeg er glad for at høre, at du har haft og stadig har stor fornøjelse af Antigø halsbåndet og at det har hjulpet dig og din mor.
Det er en feedback, der varmer og som vi sætter stor pris på. Sig endelig til, hvis der er andet, som vi kan hjælpe dig med. Enten jeg eller en af mine kollegaer er klar til at hjælpe dig enten via livechat, telefonisk eller mail.

Alt det bedste Marie fra Animigo.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Nicky,

Alt det bedste,

Marie fra Animigo.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den vender sig hurtigt til det så…

Den vender sig hurtigt til det så skriver jeg bare sidste gang

27. Jänner 2025

Hej X,

Hej Bjarne

Tak for din fine anmeldelse, og at du har taget dig tid til at skrive den. Det sætter vi altid stor pris på. Derudover er jeg glad for at høre, at den hjælper i din hverdag.

Med venlig hilsen, Marie fra Animigo.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr