Animigo Bewertungen 1 039

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering. Eneste minus er at allergi aid til allergihund er med kylling smag, hvilket ikke stod i indholdsfortegnelsenMen min fel jeg ikke så det. Så de ryger ud fordi jeg gav hende 2 p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For nogle år siden købte jeg et anti bark halsbånd, har ladet på det hver dag, lades hurtigt op, men alt har en levetid og nu har jeg så lige købt et nyt igen, for det virker bare. Kan klart anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hjælpe med det samme, min lille podenga , gave en halv skrige , mens hun løbe frem , derefter vende hun sig hurtigere tilbage mod indendøres fra have , og hun havde hallen mellem benene. Hun ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har reddet vores hund fra urinvejsbetændelse. De 2 første gange til dyrlæge og den tredie gang havde jeg købt urinary aid, det virkede lige så godt som pillerne fra dyrlægen, det er fantastisk! har in... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf
  2. Futterhandlung
  3. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Animigo har specialiseret sig i sundheds- og velvære produkter specifikke til kæledyr, og har alt hvad du behøver for at passe og pleje dine søde firbenede venner. Med fokus på naturlige ingredienser og kvalitets formuleringer har Animigo udviklet sig som en hjemmeside, du kan stole på, når det kommer til dine elskede kæledyr. Vi er passioneret når det kommer til kæledyr, og overfører den pleje og opmærksomhed til vores hjemmeside.

Dit Online Kæledyrspleje Univers

Vom Unternehmen geschrieben

Hurtig Levering
Vi ved, hvor fantastiske vores produkter er, så du vil selvfølgelig prøve dem så hurtigt som muligt! Af denne grund tilbyder vi en række leveringsmuligheder for at finde den bedste til dig, herunder tilbyder vi ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis Levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
Pakker Afsendes Samme Hverdag
Vi ved, at du vil have dine produkter så hurtigt som muligt, så du kan begynde at nyde dem sammen med dit kæledyr. Derfor sigter vi efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis du bestiller inden kl. 17.00 på en hverdag, så du kan få dine varer hurtigere.
På Lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige Ingredienser
Vi ved, at kærlig og elskende kæledyrsejere ikke ønsker at give deres firbenede venner skadelige kemikalier. Derfor er alle produkter hos Animigo lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt udvalgt af vores kæledyrs eksperter for at give dig og dine loyale ledsagere det allerbedste.
Fantastisk Service
Vi elsker kæledyr over hele kloden, så for at hjælpe med at håndtere enhver forespørgsel, du måtte have, tilbyder vi international kundeservice. Med hjælp til rådighed på talrige sprog er vi sikre på, at vi hurtigt og nemt kan besvare dine spørgsmål! For at gøre tingene endnu nemmere for dig, tilbyder vi også andre former for hjælp, herunder telefon, email, live chat og post, så du kan finde den, der passer til dig.

4,6

2 Sterne
1 Stern

21. Jänner 2026

Hej Pernille,

Det varmer at høre, at du har været glad for vores service, og at du har haft en god oplevelse hos WeightWorld. Det er noget, som vi arbejder ekstremt meget på, så det er dejligt at høre. 🙂

Hej Bodil,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den, og vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse. Nu håber jeg bare, at produkterne lever op til dine forventninger.

Alt det bedste,
Marie fra animigo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og min hund har god…

Hurtig levering og min hund har god gavn af jeres kosttilskud :-)

2. Jänner 2026

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Og at den så er så positiv, som den er, er vi bare endnu gladere for. For vi vil jo gerne give dig som kunde en rigtig god oplevelse, så det motiverer os kun til at blive endnu bedre 🙂

Hurtig behandling af købet

Hurtig behandling af købet, samt en god og hurtig levering

8. Jänner 2026

Hej Kim,

Hej Lis,

Supergode produkter

Altid gode produkter hos Animigo og de leveres uden forsinkelser eller andre problemer. Kan kun anbefale at købe her.

Hej Allan,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anti chew spray virker slet ikke

Anti chew spray virker slet ikke. Fusk.

Hej Karin,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at Anti Chew Spray ikke har fungeret som forventet. Effekt kan variere fra kæledyr til kæledyr, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning eller et alternativ, der passer bedre til dit behov.

De bedste hilsner
Yasser
Kundeservice, animigo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Ved ikke om pillerne til min hund virker endnu

21. Dezember 2025

Hej Laila,

Hurtigt erstatningsvare

Da halvdelen af pakken manglede, efter at være blevet sendt med Bring, fik jeg hurtig en ny efter reklamation til Animigo

18. Dezember 2025

10. November 2025

Hej Nick,

Alt det bedste Marie fra WeightWorld

Godt produkt

Hurtig levering og super god information om produktet på deres hjemmeside.

4. Dezember 2025

Hej Christina,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hurtig levering af den vare jeg…

Tak for hurtig levering af den vare jeg bestilte

8. Dezember 2025

Kære Jan Nielsen,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hurtig levering af den vare, du bestilte – din feedback betyder virkelig meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og min hund kan lide tabletterne 😁😁😁

30. Oktober 2025

Kære Kunde,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hurtig levering – og hvor dejligt, at din hund kan lide tabletterne 😁 Din feedback betyder virkelig meget for os.

Hurtig levering!

Hurtig levering!

3. Dezember 2025

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet hurtig levering – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.

Super produkt

Super godt produkt med god effekt.

2. Dezember 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever produktet som super godt og med god effekt – det betyder meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke modtaget pakken.

Jeg kan desværre ikke lave en anmeldelse da jeg endnu ikke har modtaget mine varer/piller.
Har klaget til dao, de sendte mig et billede sf en dør hvor de havde leveret min pakke, men desværre er det ikke min dør, chaufføren kunne ikke huske hvor han havde leveret pakken.

27. Oktober 2025

Kære Pia Benedikte,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din pakke, og at der er sket en fejl i leveringen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning hurtigst muligt. Din feedback er vigtig for os, og vi beklager ulejligheden.

Marie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid dejligt at handle hos jer… og…

Som altid dejligt at handle hos jer… og jeg kan godt lide at i har nogen naturlige alternativer… i dette tilfælde loppe og flået spray 😊.

Så forsæt endelig med at have det gode alternativ 😉

Kære Jacob,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse med at handle hos os, og at du sætter pris på vores naturlige alternativer som loppe- og flåtspray. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at tilbyde gode og naturlige løsninger.

Marie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr