Vi blev varmt anbefalet Anja fra et vennepar som fik hjælp fra hende ifm. deres eget huskøb. Og vi har ikke fortrudt et eneste sekund! Igennem hele processen har vi følt os trygge. Anja har styr på al... Mehr ansehen
Anja er helt igennem prof, velovervejet og vidende. Hun lytter og taler menneskesprog når det med småt bliver uforståeligt. En kæmpe hjælp selv i de mindste detaljer. Kæmpe varm anbefaling herfra!... Mehr ansehen
Anja hjalp mig i forbindelse med køb af byggegrund, hvilket skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. Sagen viste sig at være kompliceret, da sælgers ejerforhold og tilknyttede ejendo... Mehr ansehen
Anja hjalp mig, da jeg skulle byde på et rækkehus. Hun gennemgik tilstandsrapporten og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg burde få undersøgt af en fagperson, inden jeg skrev under. Hun klædte mig på ti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Boligrådgivning ved køb & salg, Køberrådgivning, sælgerrådgivning, deltagelse ved på fremvisninger, forhandling af pris, salærer m.m. samt skødeskrivning og refusionsopgørelse
Appenæs Bygade 113a, 4700, Næstved, Dänemark
- 61204008
- mail@anjablom.dk
- anjablom.dk
Hun er en utrolig sofistikeret og…
Hun er venlig person, der har været en uvurderlig hjælp for mig i at ordne alle mine papirer til at købe mit drømmehus. Hendes varme og venlige natur gør, at man hurtigt føler sig tryg og godt tilpas. Hun har en fantastisk evne til at forstå andre og gøre en positiv forskel i deres liv. Jeg er virkelig taknemmelig for hendes støtte, og hun vil altid have en speciel plads i mit hjerte 🥺🤍
🫶🏻
Hilsen Lava og Jeger

Antwort von Anjablom.dk
Imødekommende og altid til at få fat i
Imødekommende og altid til at få fat i, meget profesionel🙂

Antwort von Anjablom.dk
Og så kom Anja lige forbi igen 🥰 Denne…
Og så kom Anja lige forbi igen 🥰 Denne gang vedr. ejendomsskattebilletterne da jeg har haft flere ejendomme i perioderne. Det blev forklaret det hele, Anja tjekkede de nye vurderinger og alt er godt.
Hvis jeg kunne give dig 100 ✨ så gjorde jeg det, tak.

Antwort von Anjablom.dk
Rigtig stor fornøjelse at have Anja ved…
Rigtig stor fornøjelse at have Anja ved min side, til mit første køb. Støttede mig, forklarede mig de forskellige ting og gik i dybden med ting. Forklarede mig hvad der var vigtigst, hvad man skulle fokuserer på. Virkelig bare en god oplevelse og en kæmpe hjælp

De største anbefalinger herfra
De største anbefalinger herfra.
Virkelig dygtig og kompetent rådgivning.
Vi har for anden gang brugt hende i forbindelse med huskøb, og har på ingen måde fortrudt nogen af gangene.
Vi havde problemer med husforsikring der ikke var gået igennem næsten lige inden overtagelsen hvor hun ringede til forsikringen med det samme det var blevet opdaget og få minutter senere havde vi forsikringen i telefonen så det blev ordnet.
Så helt klart de største anbefalinger fra os hvis man vil føle sig tryg i et huskøb så er det Anja man skal vælge. 😊

Kæmpe anbefaling!
Alt bliver gennemgået til punkt og prikke, altid klar på at hjælpe med diverse ting og altid godt humør; stor anbefaling fra førstegangskøbere 😊

Alle tiders køberrådgiver
I forbindelse med vores huskøb, har Anja Blom været en uundværlig hjælp for os. Med hende ved vores side er der blevet taget hånd om alle de ting, man skal huske som køber, og det hele er foregået via e-mail på saglig og professionel vis, og så alligevel i en hyggelig tone, der har gjort os trygge.
Vi vil absolut anbefale Anja Blom som køberrådgiver.

Hurtig og professionel hjælp
Vi har modtaget hurtig og professionel råd, vejledning samt guidning fra Anja. Hun har en dejlig ageren i hjælpen og holder styr på det hele. Tak

Anja er meget grundig
Anja er meget grundig , effektiv , og vi kan varmt anbefale hende hvis man har tænkt sig at købe hus.
Desuden kan vi tilføje at hun er en rar person og meget nem at tale med.

Antwort von Anjablom.dk
Fantastisk service og super håndtering…
Fantastisk service og super håndtering af boligkøb.
I forbindelse med vores første boligkøb fik vi anbefalet Anja, som vores boligkøber-rådgiver, og det blev til et fremragende samarbejde.
Anja klarede stort og småt og havde hold i hanke med selv de sløveste og uforberedte københavnske ejendomsmæglere. Hun forstod vores behov og havde tålmodighed med os førstegangskøbere, hvor boligkøb er en stor jungle.
Vi kan klart anbefale Anja, hvis du står og mangler kompetent boligrådgivning. Du vil ikke blive skuffet.

Huskøb rådgivning
Hvis du skal købe hus eller anden bolig. Kan vi helt klart anbefale Anja. Det gjorde hele processen mere tryg og man kunne stille alle de spørgsmål man havde og var i tvivl om eller ikke forstod. Så var Anja klar til at forklare det på en måde så man forstod det. Det var en kæmpe tryghed i hele processen, samt at man vidste Anja holdte overblikket for en og informeret undervejs om hvad der skulle klares og hvad man skulle være opmærksom på. Så Anja får helt klar vores anbefaling herfra.

Aldrig et boligkøb uden Anja Blom
Ville ALDRIG foretage et boligkøb uden Anja ved min side. Vil anbefale hende til alle der skal købe hus, lejlighed, sommerhus eller andelsbolig

Antwort von Anjablom.dk
Vi fik en rigtig god og kompetent…
Vi fik en rigtig god og kompetent rådgivning i forbindelse med vores sommerhus køb. Anja er fantastisk god til at forklare og kommunikationen var i top. Vi anbefaler helt klart Anja, hvis du får brug for en til at holde styr på alle dokumenter i forbindelse med bolighandel.

Antwort von Anjablom.dk
Anja er den "hjælp jeg skal købe et hus, mor" du ikke vidste du havde brug for!
Nem at komme i kontakt med, altid glad, altid ærlig og reel, konkurrencedygtige priser! Og jeg kunne blive ved!
Her er man er slet ikke i tvivl om, at man har med en at gøre som varetager ens interesser som køber 100% (hvilket er en mangelvare imo i forbindelse med køb af mursten)
Selv 6-7 måneder efter overtagelse af nøgler, var Anja klar med svaret, da jeg kontaktede hende med spørgsmål om efterregulering af ejendomsskat, fra periode før overtagelse!
Kort og godt!
Er du i tvivl om du skal benytte Anja som køberrådgiver? Så er svaret ja!

Alle pengene værd!
Alle pengene værd!
Anja har taget os i hånden fra start til slut, forklaret alt til mindste detalje så vi som førstegangskøbere forstår det hele. Hun er simpelthen så effektiv så jeg kan kun anbefale hende til alle mennesker jeg kommer i kontakt med.

Køb af andelsbolig…
I forbindelse med køb af andelsbolig var Anja så sød og gav et gratis godt råd om ikke at hyre hende, da det bare ville være "spild af penge for dig" fordi det var så ligetil. En ærlig og dygtig rådgiver, der sætter kundens interesser over hendes egne. Fantastiskt menneske!

5 store stjerner
Endnu engang har vi brugt Anja som vores rådgiver og som altid er alting gået som smurt, 5 store stjerne herfra

Vælg Anja som din rådigiver
Jeg kan varmt anbefale Anja. Hun er utrolig dygtig og ikke nok med at hun har fingeren på pulsen omkring boligkøb og hjælper dig igennem alle faserne, hun er også knalddygtig i forhold til det finansielle.
Jeg tjente alle pengene hjem ved at lytte til hende og ikke låse mig fast på en kurs. Tror faktisk jeg sparede omkring 50.000 i lån fordi jeg ventede med at låse.
Det er meget sjældent jeg giver fulde stjerner, men det gør jeg ved Anja, for jeg fik 110% :-)

Antwort von Anjablom.dk
Vi fik en meget kompetent og grundig…
Vi fik en meget kompetent og grundig rådgivning i forbindelse med køb af sommerhus. Anja gjorde det let og overskueligt med huskeliste og god og hurtig kommunikation til både os og mægler. Vi giver vores største anbefalinger 👍🏻

Anja er fantastisk ❤️
Vi brugte Anja i forbindelse med vores første huskøb. Det har altid været en drøm for os at købe eget hus, og Anja var den bedste rådgiver man kunne ønske sig.
Til rådgivningsmødet var hun grundig, og sørgede for at vi forstod hele processen.
Under samtalen, kom vores to små piger og ville se hvad vi lavede, og være med. Så Anja trak en markeringstuds op af tasken, og spurgte vores ældste datter, om hun ikke ville tegne en tegning til hende. Så selvom der var forstyrrelser fra vores to piger, så gjorde det absolut ingen ting, for Anja ville rigtig gerne snakke med dem også.
Hun har absolut gjort så vi har været helt trygge ved hele processen, og var vi det mindste i tvivl så kunne vi altid ringe til hende.
Vi kan varmt anbefale Anja til andre der står og skal købe hus.
Vi siger tusind tak for dig Anja og din skønne personlighed ❤️

Antwort von Anjablom.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.