Annaskeuzes Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een jasje besteld. Na weken nog niets ontvangen. Kreeg uitvoerig lang, niet professioneel, bericht over langete levertijd. Na weer weken nog niets ontvangen. Weer een mailtje gestuurd waarop an... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lederen heren sandalen besteld. Matige tot slechte kwaliteit. Er zijn een aantal voorstellen gemaakt om andere producten af te nemen. Ik ben het vertrouwen kwijt en heb op terugbetaling aangestuurd. H... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET bestellen!!! Precies zoals door anderen al beschreven: - kwaliteit product rommel voor volwassen prijzen - geen live contact te krijgen - aan het lijntje gehouden worden bij het verzoek te retour... Mehr ansehen

Ungenügend

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vreselijke ervaring! Oplichterij!

Vreselijke ervaring!
Bestelling kwam 1 mand later. Helaas is de item te klein dus ik wilde retourneren of ruilen maar dat kon niet meer want 14 dagen waren al gepasseerd. Door hun late levering.
Geen hulp of aandacht van hun.
Ook nog, kwaliteit van de set die ik heb gekocht is gruwelijk. Net als aliexpress of Temu. Maar daar betaal je veel minder.
De website is echt oplichterij. Nooit daar bestelen.

7. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bijna goed

Anna heeft bijna alles goed gedaan en hield mij op de hoogte van de voortgang.
Alleen het bestelde product (zwabber met lange uittrekbare steel) was niet hetzelfde als de afbeelding. De zwabber is niet flexibel, de steel wel en van goede kwaliteit.

7. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee weken geleden een bestelling…

Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden heb ik niks ontvangen en als je ze mailt krijg je een standaard bericht van een computer. Ik wil mijn bestelling annuleren maar ik hoor maar niks van hun.

27. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annaskeuzes is je reinste oplichterij!!

Annaskeuzes is je reinste oplichterij!!
Bestel vooral GEEN artikelen via deze website. Mijn betaalde bestelling van twee maanden geleden is NOOIT bezorgd en het bedrijf is NIET bereikbaar. Via Nietbezorgd.nl hoop ik mijn geld terug te krijgen.

5. Februar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een jas besteld maar de kwaliteit kwam…

Een jas besteld maar de kwaliteit kwam niet overeen met wat ik gewend ben en wilde retourneren.Heb dit netjes gemeld, en werd goed geholpen. Uiteindelijk samen een oplossing gezocht, en kreeg netjes een deel betaling terug. De jas ga ik nu gebruiken als voorjaars jas.

10. Jänner 2025

Oplichterij

Oplichterij. Hadden een winterjas besteld. Die kwam ten eerste pas na 3 weken uit Azië. Winter jas is net zo dik als een vel crêpepapier. Dus mensen laat je niet naaien, dit is echt oplichterij!!

1. Februar 2025

Echt waardeloos!

Echt waardeloos!! Bestel hier aub NIET. Slechte kwaliteit, spullen uit Azië. Lamp kwam niet overeen met formaat op de foto. Nergens een duidelijke afmeting vermeld. Na verschillende keren te hebben gemaild om het product te retourneren, kreeg ik herhaaldelijk een voorstel om het product niet te retourneren. Omdat ik niet ben in gegaan op het voorstel en daardoor niet binnen 14dagen heb kunnen retourneren nemen ze nu geen retour meer in behandeling. Ondanks dat ik wel binnen 14 dagen heb aangekondigd dat ik het product wil retourneren. Ze geven geen geld terug nemen geen retour meer aan, willen niet telefonisch aanspreekbaar zijn en mails worden met een standaard tekst beantwoord. Kortom echt oplichterij!!

30. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanaf de bestelling al het gevoel dat…

Vanaf de bestelling al het gevoel dat er iets niet klopte. Manier van contact voelde al helemaal niet goed! Bij levering, in slechte verpakking zonder pakbon, een veel te klein jasje in nep kwaliteit, ondanks maat groter besteld. Aanvragen retourticket lukt niet, geen antwoord op mijn mail maar allerlei andere emails met aanbiedingen. Telefonisch contact ook niet mogelijk. Toen pas de reviews gelezen, precies wat ik al dacht. Walgelijke Oplichting!

18. Jänner 2025

Firma List & Bedrog!

Firma List & Bedrog!
Als je besteld sturen geen bevestiging dus GEEN bestelnummer. Als je wilt retourneren is de regel ' Wat is je bestelnummer?' Er staat bij de kleine regeltjes dat het bestelnummer moet worden gegeven. Om een retourformulier te krijgen wordt er van alles gedaan om de tijd te rekken! Of je korting wilt, of je misschien een tegoedbon wilt etc. Dit herhalen en rekken duurt bijna 2 weken. De periode van 14 dagen is dan voorbij, om te retouren. Dan sturen ze de 13e of 14e dag eindelijk het bestelnummer en retourformulier. En dan.... Ben je TE LAAT!!! P.s. Doe aangifte! - het retouradres
Korenbloem straat 33, 5409 AX, Odiliapeel

6. Dezember 2024

Hoek klok retourlabel

Een hoek klok gekocht. Leek vrij stevig alleen het uurwerk doet het niet nook niet na nieuwe batterijen. Led verlichting idem dito. Gevraagd om retour label, maar krijg computer antwoorden op mijn mails. Ik vraag mij af hoe aan een retour label te komen en uiteraard mijn geld wil ik terug!

8. Jänner 2025

Pure shit

Had ik deze site maar eerder geraadpleegd... Dom, dom, dom...

Heb de bestelling ontvangen, maar de kwaliteit is waardeloos. Ik dacht een Europees kwaliteitsproduct te hebben besteld voor het geld dat ik betaalde, maar kreeg goedekope chinese meuk (die ook nog eens voor letterlijk minder dan 1/4e van het geld op AliExpress wordt aangeboden).

NIETS, ik herhaal NIETS bestellen bij deze toko.

3. Jänner 2025

Volhouden

Vooral volhouden, is mijn advies. Accepteer geen korting en bewaar de gegevens van je retourzending en ontvangst gegevens van Postnl. Zo kun je aantonen dat je retourzending is afgeleverd. Eis je geld terug binnen 5 dagen en dat is mij gelukt. Marlies

6. Jänner 2025

Pure oplichting..

Pure oplichting... Niet bestellen! Helaas heb ik de reviews te laat gelezen. Bestelling kwam weken later omdat ze vanuit Azië komen (staat nergens vermeld). Kwaliteit is bar slecht en de maten vallen ook niet goed. Bij pogingen om te retourneren proberen ze middels geautomatiseerde mails te overtuigen dat je het toch moet houden. Toch retourformulier ontvangen en op eigen kosten terug gestuurd. En sindsdien (ruim een maand) niets. Geen bevestiging van de retourzending en al helemaal geen terugbetaling. Helaas, pindakaas...

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld product niet aan ons geleverd, géén terugbetaling

Besteld product na 3 weken nog niet ontvangen. Daarna, tijdens onze vakante, is een pakket in onze voortuin op de grond gelegd door de leverancier van dit bedrijf, nadat we de bestelling reeds geannuleerd hadden. Daar lag het in de regen en kon door iedereen weggehaald worden. Op ons verzoek (vanuit vakantie) haalde de chauffeur het pakket dat er volgens de leverancier wel nog was, weer op en werd het geretourneerd. - Sindsdien proberen we ons geld terug te krijgen, echter tot nu toe zonder succes. Communicatie lukt ook niet - de webshop lijkt Nederlands, maar is vermoedelijk Chinees, want stuurt slechts automatische mails. In alle opzichten waardeloos, wees gewaarschuwd (1 keer en nooit meer!!).

28. Dezember 2024

Bestelling legging

Bestelling legging. Viel te klein. Moeite om het teruggestuurd te krijgen. Uiteindelijk een adres gekregen. Maar geld terug ho maar. Net een mail gestuurd maar is gewoon oplichting

23. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na mailcontact met de klantenservice…

Na mailcontact met de klantenservice bleek dat mijn pakketje vertraging had opgelopen. Uiteindelijk kwam het toch aan. Wel zo'n drie gewacht. Het moest dan ook uit China komen. Kwaliteit was redelijk maar voldeed niet volledig aan de productomschrijving.

21. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr