Ik heb een jasje besteld. Na weken nog niets ontvangen. Kreeg uitvoerig lang, niet professioneel, bericht over langete levertijd. Na weer weken nog niets ontvangen. Weer een mailtje gestuurd waarop an... Mehr ansehen
Lederen heren sandalen besteld. Matige tot slechte kwaliteit. Er zijn een aantal voorstellen gemaakt om andere producten af te nemen. Ik ben het vertrouwen kwijt en heb op terugbetaling aangestuurd. H... Mehr ansehen
Na mailcontact met de klantenservice bleek dat mijn pakketje vertraging had opgelopen. Uiteindelijk kwam het toch aan. Wel zo'n drie gewacht. Het moest dan ook uit China komen. Kwaliteit was redelijk... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik wilde er schoenen bestellen
Ik wilde er schoenen bestellen, eerst via e-mail vragen gesteld, de 2 mailadressen die ik had, kwamen als onverzendbaar terug.. na veel reacties gelezen te hebben ben ik er al klaar mee voor ik écht wat besteld heb..!
Oplichterij
Vandaag mail met track en trace ontvangen, daaraan kon ik gelijk al zien dat het wellicht om dropshipping gaat. Foto van artikel gezocht op ali express en ja hoor daar staat dezelfde schoenen en ook nog dezelfde foto die hun gebruiken voor ruim 30 euro goedkoper!! Gelijk gemailt dat ik de bestelling aan de deur zal weigeren en mijn geld terug verwacht....ben er bang voor
Verkeerde maat geleverd gekregen
Verkeerde maat geleverd gekregen. Kan gebeuren.
Probeer een etiket te krijgen om het retour te sturen.
Rare antwoorden per mail .
Telefoonnummer is afgesloten.
Behoort volgens mij tot malafide webshops en hoort thuis op de lijst bij de politie
Allereerst niet aangesloten bij webwinkel-keurmerk waardoor mijn onderbuikgevoel aangaf niet vooraf betalen. De reviews op HUN Truspilot waren goed. Niet handig van mijzelf om het te checken op Truspilot zelf want daar staat a) een hele andere score en b) andere verhalen. Het door mij bestelde artikel zou zogenaamd geleverd zijn maar ik heb het niet. Niet in de papierbak waar bedrijven het nogwel eens instoppen, niet achter grote plantenbakken, niet bij de buren, geen briefje in de brievenbus niets. Je krijgt ook geen traceercode! Alleen een soort order code i.c.m. je e-mailadres en kan je je bestelling volgen. Er staat ook niet bij door welke partij het wordt afgeleverd. Ik had gekozen voor Klarna betaling en zowel bij Anna's zelf als bij Klarna een klacht ingediend. Bovendien heb ik gelukkig ook nog camerabeelden over de gehele dag waaruit duidelijk blijkt geen pakketbezorger aan de deur geweest met een pakket. Mijn bestelling al ruim 2 weken geleden geplaatst duurde dus ook lang. Het telefoonnummer op hun website een 06 is niet in gebruik. Ik adviseer om daar niets te bestellen en zeker niet vooraf te betalen.
Gewoon retourneren lukt niet zonder problemen.
Ik wil graag jas retourneren maar krijg allerlei keuzes die niet van toepassing zijn. Ik wil gewoon zoals bij elke winkel mijn geld terug. Dat lukt daar dus niet. Volgens mij nijgt dit naar oplichterij. Ik zou zeggen hier niet kopen! Doe ik dus ook nooit meer. En volgende keer kijk ik eerst de revieuw op Trustpilot.
Koop nooit iets bij clara
Heb 1,99eurocent terug gekregen van een jas van 59,99 euro en na zeker 50 mail laten ze niets meer van ze horen terwijl ze de bewijzen toegestuurd gedaan heb
Dropshipping
Dropshipping. Grootste zooi voor een veel te hoge prijs.
Een jas besteld
Een jas besteld, het duurde 1,5 week voordat het binnen kwam. Dat is geen probleem. De kwaliteit was slecht en goedkoop. Ik wou de jas terug sturen maar heb daarvoor eerst 5 keer heen en weer moeten mailen. Ze kwamen steeds met alternatieven zoals "waardebonnen", "verleidingen" etc. De retour moet binnen 14 dagen terug gestuurd zijn. Na 5x heem en weer mailen en eindelijk terug gestuurd te kunnen hebben was ik over de 14 dagen heen. Ze hebben nu een jas en het geld voor de jas.
Geen aanrader hier wat te bestellen tenzij je het echt wil proberen.
Anna’s keuze is een onbetrouwbaar…
Anna’s keuze is een onbetrouwbaar bedrijf! Geen communicatie mogelijk. Had tijden geleden 2 paar loafers besteld. dan antwoorden ze dat ze achterheen gaan.updates versturen. Van de week keek ik in mijn status dat ze dafgelopen donderdag geleverd zouden zijn. Nou,er is NIETS geleverd. En ik was de hele dag thuis. buren hadden ook niets ontvangen. ik ga Klarna inlichten en aangifte doen bij de politie! dit is oplichting! Ik koop hier nooit meer iets en ga er werk van maken. Ze krijgen van mijn geen enkele ster!
Shit materiaal en een shit onderneming
Heb een leren tas besteld voor 60 euro en wat wordt er geleverd?? Een tas van plastic. Als ik de reviews lees heb ik nu al geen zin meer om actie te ondernemen. Ik neem mijn verlies en koop hier nooit meer. Voor mij een les om altijd eerst reviews te lezen. Wat een onbetrouwbare shit onderneming.
Helaas is ercamu trading/annaskeuzes een vage toko.
Helaas is ercamu trading, de eigenaar van deze shop niet erg betrouwbaar. Ze willen dat je naar Albanië goederen terugstuurt . En dat kost meer dan de aankoopprijs. Terwijl ze zelf in Uden zitten. Zijn pure dropshipper. Je kunt beter direct op ali bestellen. Dan mag je gratis terugsturen.
Het artikel werd te laat geleverd en er was geen mogelijkheid het artikel te retourneren
Het artikel werd te laat geleverd en was niet zoals verwacht. Bij het opvragen van het retourformulier werden wij net zo lang aan de lijn gehouden (met aanbiedingen waar wij niet op zaten te wachten en die zijzelf/de AI "fantastisch" vonden) totdat de retourtermijn verstreken was. Daarna was niets meer mogelijk, want de termijn was immers verstreken. Absoluut niet bestellen bij dit bedrijf!
De communicatie lijkt nergens op
De communicatie lijkt nergens op. Maar zowaar, na 17 dagen een pakje in de bus met een horlogebandje voor 25,-... okee, voor hetzelfde bandje 8,- betaald, maar had er geen vertrouwen meer in dat er geleverd ging worden... zal net zo snel nog een keer hier bestellen
NIET bestellen!!
NIET bestellen!!! Precies zoals door anderen al beschreven: - kwaliteit product rommel voor volwassen prijzen - geen live contact te krijgen - aan het lijntje gehouden worden bij het verzoek te retourneren - na drie maanden nog geen geld - om track@trace vragen via standaard mails ... Naar dat geld kan ik wel fluiten. Echt oplichters!!
Annaskeuzes.nl zijn oplichters!
Dit bedrijf stuurt bij vragen alleen standaard antwoorden, verder geen contact mee te krijgen. Ze geven geen antwoord op vragen waar het product blijft en een track and trace ook al niet. Ik heb dit probleem bij klarna gemeld, zij gaan er een zaak van maken. NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!
Jassen besteld
Jassen besteld. Betaling via Klarna. Waren gewoon vodden. Gemaild hoe ik mijn bestelling retour kon sturen. Kreeg een mail terug dat ik korting kreeg wanneer ik iets anders bestelde maar niet hoe ik mij. Retour terug kon sturen. Geantwoord dat ik dit niet wilde. Jassen retour gestuurd. Verzendbewijs naar hun gemaild. Je krijgt alleen maar een standaard antwoord terug. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs 50% korting. Klarna gebeld want rekening bleef open staan. Konden niets voor mij doen want ik had eerder moeten bellen en nu was de betalingstermijn te kort om nog iets te kunnen doen. Inmiddels een schrijven van een incassobureau binnen. Weet iemand wat je hier aan kunt doen? Het moet toch een keer stoppen met deze oplichters. Ook Klarna heeft grote schuld hieraan. Ik dacht dat het dan veilig zou zijn maar Klarna werkt hier gewoon vrolijk aan mee. Schandalig.
Verschrikkelijk site nog steeds niets…
Verschrikkelijk site nog steeds niets ontvangen na 4 weken oplichting !!!!!!!!
Jas besteld maar komt niet overeen met…
Jas besteld maar komt niet overeen met de foto en blijkt ook nog eens chinees namaak te zijn,de jas had ik met klarna achteraf betalen gedaan omdat je dan en soort van verzekering heb,nu heb ik de jas retour gestuurd en krijg ik geen geld terug eigenlijk klarna want ze reageren helemaal niet telefonisch niet bereikbaar en krijg steeds en autorespons mail teruggekoppeld dat ze het druk hebben en dat het zo spoedig mogelijk oplossen,ben nu ruim twee maanden bezig en nog geen oplossing.
Ik dacht klarna helpt mij wel met het terug halen van het geld zelf dat werkt niet zoals het hoort steeds vragen naar en track en trace die ik al vier keer doorgeven en mij rekening word maar steeds op holt gezet,nu maar eens kijken hoe lang dit nog gaat duren ben bang dat dit en naar einde gaat krijgen heb klein beetje hoop.
Mensen koop niks bij anna's keuze je word opgelicht waar je bij staat en de artikelen komen niet overeen met de foto's.
Foute boel…
Ik heb op 25 decemberheb ik een jas besteld en kreeg hem op 10 januari geleverd.
Echter voldeed de jas niet aan mijn wensen en wilde de jas graag terug sturen.
Volgens de webshop dien je eerst contact op te nemen, echter is een telefoon nummer niet te traceren.
Na het sturen van een mail kreeg ik de aanbieding dat ik de jas mocht houden en ik korting kreeg op mijn volgende aankoop.
Ik heb echter laten weten dat ik geen gebruik wou maken van de korting en de jas retour wou sturen en het geld terug wenste te ontvangen.
Hier op kreeg ik de aanbieding dat ik de jas mocht houden en 100% van het aankoop bedrag als korting kreeg.
Toen ik de kleine lettertjes las en de reviews is de kans klein dat je het geld terug zal krijgen.
Uiteindelijk na veel mailen heb ik toch maar de keuze gemaakt om gebruik te maken om 100% van het aankoop bedrag als korting te krijgen op de volgende aankoop en een andere jas besteld.
Deze heb ik op 7 februari gekregen. Echter is ook deze jas niet naar mijn wens.
Mijn advies is om bij deze webshop niet te kopen maar zaken te doen met meer bekende en betrouwbare webwinkels.
Al 15 jaar bestel ik online
Al 15 jaar bestel ik online. Nooit problemen gehad. Soms wat lang moeten wachten (uit Europa). Deze site doet maar wat. Ik bestel een schitterende zwarte wintertrui met bloemen. Afgeprijsd. Van 80 naar 40 euro. Echt nog ‘duur’. Ik krijg een flodder binnen in blauw met rare print. Ik zou er nog geen 10 euro voor geven. Ik neem mijn verlies, maar wil u toch waarschuwen voor deze ‘bagger’ van Anna’s keuze.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.