Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... Mehr ansehen
Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Mehr ansehen
Met de artikelen niets mis maar wel met de klantendienst. Ik kocht via klarna op 6/06 maar diende toch te retourneren. Tot op heden retour nog steeds niet verwerkt. Anodyne reageert dat ze wachten tot... Mehr ansehen
Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, Dänemark
- +31 (0) 20-26 22 008
- info@anodyne.nl
- anodyne.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
De shirts zijn mooi op tijd geleverd
De shirts zijn mooi op tijd geleverd, van prima kwaliteit en voldoen ruim aan de verwachtingen
T-shirt is veel te hoog geprijst made in China…
Shirt corrigeert wel wat dat merk je vooral als je hem uit doet.
De prijs € 109 nu voor de helft. Ik heb tussen die prijzen voor betaald.
Dat is het achteraf niet waard. Gemaakt is China voor waarschijnlijk een paar euro
Gewoon goed
Reageren op mijn mail en gaven duidelijke uitleg hoe ik het artikel kon retourneren. (Deze moest retour naar Denemarken)
Omdat service ook belangrij is
Door winterse omstandigheden duurde het even voordat artikel vanuit Denemarken in Nederland was. Toen ik daar na informeerde kreeg ik binnen een dag een keurig antwoord met uitleg.
Deugdelijk product
Snelle levering, duidelijke beschrijving. Een goed product, dat voldoet aan de vraag.
Snelle reactie via mail
Er wordt snel gereageerd op vragen via de mail. Ook retourneren binnen de proefperiode ging eenvoudig.
Helaas toch binnen 30 d het shirt teruggestuurd omdat het niet de gewenste ondersteuning gaf. Shirt voelde voor mij wat warm maar is van goede kwaliteit
In overleg hebben wij het juiste…
In overleg hebben wij het juiste product kunnen bestellen.
Niet de juiste maat
Niet de juiste maat. Shirt retour gestuurd maar niets meer van gehoord. Geld dus kwijt
Mooi shirt, goede kwaliteit…
Shirt zit prettig en geeft steun boven in de rug. Ter hoogte van de schouders zit hij bij mij wat los, maar dat zal voor iedereen anders zijn. Had een L besteld, dacht dat deze wat ruim zou zijn maar dat is niet zo.
De corrigerende kleding draagt fijn
De corrigerende kleding draagt fijn. Ik vind het heerlijk. Bestellen ging makkelijk en vlot.
The response from the support…
The response from the support department was expeditious.
Omslachtige oplossing
Geen complete bestelling afgeleverd.
Moeten nog twee banden nageleverd worden.
Ik moet het onvolledige pakket terug sturen, en sturen dan een nieuwe op.
Erg omslachtig, stuur gewoon de twee ontbrekende banden na.

Antwort von Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Shirtje is helemaal goed en daar gaat…
Shirtje is helemaal goed en daar gaat het uiteindelijk om.
Het boek dat je erbij zou krijgen heb ik nooit ontvangen.
Ook de levertijd tussen 1-3 dagen bezorgd met dhl klopt niet. Het duurt ruim een week. Het pakket komt vanuit een ander land. Denemarken ofzo? Met een buitenlandse bezorgdienst. De app om je pakket te volgen is niet te gebruiken in Nederland. Via de site lukt het wel.
Kwaliteit
Snelle levering. Ze denken mee. Shirt was helaas te klein. Kwaliteit voelde goed. Hopelijk komt maat snel weer op voorraad.
Fijne BH met goede ondersteuning
Fijne BH met goede ondersteuning. Goede en snelle service.
snelle reactie op mijn klacht en prima…
snelle reactie op mijn klacht en prima opgelost.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.