Anome Bewertungen 88

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse at købe fra Anome. Jeg købte hårprodukter og fik hurtigt varerne. I pakken lå både prøver, en lille chokolade og et personligt skrevet kort med taknemmelighed for at jeg valgte at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige modtaget min pakke fra Anome efter noget bøvl med leveringen fra leverandøren. Da jeg kom i kontakt med Anome var de super effektive og hurtige til at rette op på det. Jeg er meget impon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget taknemmelig for, at Anome fører det hårprodukt, jeg bruger. Har ikke kunnet finde det andre steder. God information undervejs i afsendelses- og leveringsprocessen. Modtog mine varer hurtigt, fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt unik, fantastisk service og rådgivning, samt hurtig levering ♥️ Tusind tusind tak, de varmeste anbefalinger herfra

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt sortiment, god betjening.

Modtog mine varer hurtigt, fint pakket ind, med en håndskrevet hilsen og små produktprøver. Tak for god online betjening 🙏

9. Juli 2024

Kæreste Susanne.

Sikke en dejlig anmeldelse du har givet. Jeg sætter utrolig stor pris på dine flotte ord og de 5 stjerner.
Tusind tak!

Rigtig dejlig sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og et rigtig godt…

Super hurtig levering og et rigtig godt tilbud

8. Juli 2024

Kæreste Line.

Tusind tak for de flotte 5 stjerner, og de fine ord. Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed, som min.

Rigtig dejlig sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service 🤗🤗 kan varmt…

Super god service 🤗🤗 kan varmt anbefales at købe der 👍🤗

30. April 2024

Kæreste Conni.

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord. Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed, som min.

Enkelt og overskueligt

Nem og overskuelig hjemmeside med god vejledning. Elsker at der fulgte en personlig hilsen med ordren.

25. Februar 2024

Kæreste Cecilie.

Tusind tak for de 5 stjerner, og de meget flotte ord.
Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed som min.
Jeg prøver at give en personlig behandling, hele vejen igennem, da jeg selv syntes det er fantastisk med personlig service.

Rigtig dejlig mandag!

Hurtigt og personligt.

7. November 2023

Kæreste Mikkel.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde, og så endda med 5 stjerner.
Det sætter jeg utrolig stor pris på!

Altid en skøn oplevelse

Det er altid en skøn oplevelse at komme hos Anome. Man får god behandling og kyndig vejledning, især for os med naturkrøller. Her kan jeg købe de lækre produkter fra Innersense og jeg går altid tilfreds derfra.

17. August 2023

Kæreste Maria.

Tusind tak for de 5 stjerne og de meget flotte ord.
Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed, med et stort hjerte for naturkrøller.

Kæreste Pia.

Tusind tak fordi du dog dig tid til at skrive en anmeldelse og give stjerner og flotte ord med på vejen. Det betyder utrolig meget for en lille virksomhed.

Rigtig dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejlig oplevelse at handle hos…

Super dejlig oplevelse at handle hos Anome:-) det er ikke sidste gang jeg handler der.

26. April 2023

Kæreste Hatice.

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord. Jeg er glad for du havde en god oplevelse med dit køb hos mig, det betyder utrolig meget.

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære i en flot salon.
Professionel og imødekommende frisør. Gode produkter til hårpleje.

3. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kæreste Katalin.

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord. Det betyder utrolig meget og varmer i hjertet hos en lille virksomhed.

Fantastisk

Fantastisk. Fantastisk frisør som er god til at vejlede og komme med gode råd. Har styr på sine produkter.

28. Februar 2023

Kæreste Annika.

Tusind tak for de meget flotte og de 5 stjerner.
Jeg er glad for at du føler du får den hjælp til produkterne, du har brug for.

Rigtig dejlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt og personlig levering.

Hurtigt og personlig levering.
Varen levede op til forventningen og der var en lille gave med

1. Jänner 2023

Kæreste Diana.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at svare. Det betyder utrolig meget med de 5 stjerner, og de flotte ord.
Endnu en gang tusind tak.

Virkelig god oplevelse

Virkelig hurtig levering, flot indpakning, og jeg fik et lille ekstra produkt med - en klar anbefaling herfra :)

11. Dezember 2022

Kæreste Helena.

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det varmer utrolig meget i hjertet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unik venlighed og højt serviceniveau - professionalisme

Købte julegave på shoppen med afhentning i salonen. Utrolig flot indpakning! Simona er altid så sød, smilende, glad og imødekommende. Jeg fik også professionel vejledning om produktet, som jeg kan give videre! Højt serviceniveau!

De varmeste og bedste anbefalinger her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. November 2022

Fantastisk

Hurtig levering og godt pakket ind. God kommunikation og der var også lidt ekstra med i min pakke. Alt i alt en super god oplevelse, jeg bestiller helt sikkert her igen!

2. Dezember 2022

Kæreste Julie.

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord. Det varmer utrolig meget i hjertet at du fik en god oplevelse.

Kæreste Maj.

Tusind tak for de 5 stjerner og din oplevelse af hurtig og venlig betjening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering👍 skønt sted at…

Altid hurtig levering👍 skønt sted at handle.

10. November 2022

Kæreste Heidi.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at give 5 flotte stjerner, og rosende ord med på vejen.
Det betyder rigtigt meget for en lille virksomhed, med et stort hjerte.

Rigtig dejlig søndag.

Kærligst Anome.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr