Ansigtsyoga Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode og effektive øvelser som virker. Jeg havde mistet min adgang, men skrev til Jeanne som heldigvis kunne hjælpe så jeg kan komme i gang igen efter en ufrivillig pause. Jeanne og hendes Ansi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt FaceFit program. Der er gode instruktionsvideoer, god forklarende tekst og billeder, der gør det nemt at udføre øvelserne korrekt. Programmet tager ca. 15 min. og er blevet en del af min m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til enhver tid anbefale Jeanne’s ansigtsyoga. Det virker. Jeg er yderst tilfreds. Jeg har lige bestilt hendes olie og ser frem til at bruge denne til massage programmet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Programmet er fint - men ved købet lovede Jeanne 'evig adgang'. Da jeg efter en længere pause ville anvende programmet igen, har jeg ikke adgang. Tre gange har jeg nu mailet Jeanne og bedt om adgan... Mehr ansehen

1. Kosmetische Gesichtsbehandlung
  2. auch in
  3. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  4. Schönheitssalon

Vom Unternehmen geschrieben

Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glød? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? Så kan det være at ansigtsyoga er den helt naturlige løsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gøre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig også motioneres. Med simple effektive øvelser kan du sige pænt farvel til rynker og slap hud og få din ungdommelig glød tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gøre for dig, og hvordan du gør din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende øvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan være med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 år og den ældste 84 år. Hvad med dig, vil du også igang ? Veldokumenteret ONLINE træningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig træning. Hele dit ansigt og hals får et naturligt løft, færre rynker og ikke mindst en smuk uimodståelig glød. Programmet består af: FaceYoga Muskeltræning Træner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, så huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. Lymfedrænage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som dræner dine lymfer og dermed mindsker hævelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glød. Hjælper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lækker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrømningen og dermed sætter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53år og mor til 3. Jeg har de seneste 6 år hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig også 💗

Et stille univers for hud, nærvær og naturlig glød

Vom Unternehmen geschrieben

Skabt med fokus på ro, kvalitet og personlig kontakt
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje, der støtter huden indefra gennem enkle ritualer og nærvær i hverdagen. Mit mål er ikke hurtige løsninger, men en rolig og bæredygtig tilgang til hud og velvære — kombineret med personlig service og ærlig vejledning, hvis du har brug for hjælp undervejs.
Små ritualer fremfor hurtige løsninger
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje ud fra tanken om, at synlige resultater opstår gennem kontinuitet, ro og respekt for huden. Mit fokus er enkle rutiner, der passer ind i en travl hverdag — uden pres eller perfektion.
Udvalgt med omtanke for både hud og oplevelse
Alle produkter og programmer er skabt og udvalgt med fokus på kvalitet, enkelhed og en behagelig oplevelse i hverdagen. Målet er ikke mere — men bedre — så hudpleje og træning bliver noget, man har lyst til at vende tilbage til.

Personlig hjælp, hvis du får brug for det

Du skal altid kunne få fat i mig

Hvis du oplever udfordringer med adgang, ordre eller produkter, hjælper jeg personligt med at finde en løsning. Mit mål er, at du altid føler dig tryg og godt hjulpet — også efter dit køb.

Hervorragend

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan kun anbefale

Jeanne og hendes Ansigtsyoga får mine varmeste anbefalinger.

24. September 2026

Kære Louise

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine varme ord 🤍
Jeg er så glad for, at du skrev, da du mistede adgangen, så vi kunne få dig ind i programmet igen.
Hvor er det dejligt at høre, at øvelserne virker for dig.

Rigtig god fornøjelse med at komme i gang igen!

Super godt FaceFit program

Programmet tager ca. 15 min. og er blevet en del af min morgen beauty rutine. Kan se og mærke hvordan blodcirkulationen i ansigtet bliver aktiveret, og har resulteret i en mere frisk og klar glød og mere ensartet hudtone, som selv min familie og veninder har bemærket.

7. September 2026

Kære Lotte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🤍
Det gør mig så glad at høre, at videoerne og forklaringerne gør øvelserne nemme at følge, og at FaceFIT er blevet en del af din morgenrutine.
Hvor er det skønt, at du både kan mærke og se en forskel – og at din familie og dine veninder også har lagt mærke til din glød ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede synlig forskel i mit…

Jeg oplevede synlig forskel i mit ansigt efter ugers daglig træning og massage.
Fine linjer blev mindre synlige og min hud blev strammet op og fik mere glød.
Jeg kan kun anbefale det.

26. August 2026

Kære Luna

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at du kan se en forskel efter nogle ugers træning og massage.

Jeg blev især glad for at læse, at du oplever mere glød i huden. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk program

Øvelserne hjælper både udglatttende og afspændende for musklerne, jeg har været super tilfreds med programmet. Øvelserne kan med fordel laves om morgenen, da man efter programmet ser dejlig frisk ud 🤩

22. August 2026

Kære Tine

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤍

Jeg elsker, at du bruger øvelserne om morgenen og både mærker afspændingen og synes, du ser frisk ud bagefter.

Det er en dejlig måde at begynde dagen på. Hvor er jeg glad for, at du er så tilfreds med programmet!

☀️Kærlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen adgang trods køb - og intet svar på henvendelser

Programmet er fint - men ved købet lovede Jeanne 'evig adgang'.
Tre gange har jeg nu mailet Jeanne og bedt om adgang - intet svar!
Derfor den ene stjerne, da det er købt under tilsyneladende falske forudsætninger.

30. Juli 2026

Kære Anne

Jeg forstår godt din frustration. Du skulle selvfølgelig have kunnet bruge programmet igen og have fået svar på dine mails. Jeg beklager, at dine beskeder var havnet i min spammappe, så jeg ikke så dem i tide.

Vi har siden været i kontakt, og du har fået adgang til programmet igen. Den adgang, du blev lovet ved købet, gælder stadig. Undskyld endnu en gang for besværet.

☀️Kærlig hilsen

Lækker og overskuelig selvforkælelse

Facefit programmet er lavet, så man aldrig er i tvivl om, hvordan øvelserne skal udføres. Øvelserne virker grundige, men samtidig simple og overskuelige -
Også i en helt almindelig fyldt hverdag.

2. Juni 2026

Kære Mette

Det, du skriver om en helt almindelig fyldt hverdag, betyder meget for mig.

Jeg ønskede netop at lave et program, hvor man føler sig tryg ved øvelserne og kan finde tid til dem, selv når dagene er travle.

Om Tak, fordi du fortæller, at det fungerer sådan for dig 🤍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg ser en forskel i min hud

Jeg ser en forskel i min hud- mine rynker på kinderne er blevet mindre tydelig. Jeg er virkelig glad for lymfe dræningen - den har en stor effekt på min hud og glød- men olien er fantastisk endelig en olie der virker og giver fugt samt gør huden helt blød. Er 100 procent tilfreds og glad for at jeg investerede i dette kursus og mig selv 🙏

31. Mai 2026

Kære Ghita

Din sidste sætning ramte mig lige i hjertet: at du er glad for at have investeret i dig selv 🤍

Hvor er det dejligt, at du kan se en forskel på kinderne, nyder lymfedrænagen og har fået så god glæde af olien.

Tak, fordi du delte din oplevelse med mig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ansigtsyoga virker fint, huden bliver friskere

Jeg har længe brugt ansigtsyoga og huden virker friskere og mere fast. Videoerne er oplysende og grundige og til at forstå. - På et tidspunkt var mit link nede, men det var ike noget problem. Jeanne reagerede hurtigt og sendte mig et nyt link samt anbefalede at jeg gemte det i mine noter, hvilket var et godt råd. Jeg anbefaler Ansigtsyoga på det varmeste. Fint at jeg altid kan bruge linket.

29. Mai 2026

Kære Agnete

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever din hud som friskere og fastere 🤍

Jeg er også glad for, at videoerne er lette at forstå.

Tak, fordi du skrev til mig, da dit link ikke virkede, så jeg kunne sende dig et nyt.

Og tusind tak for din varme anbefaling.

Ansigtsyoga💚

Jeg elsker disse ansigtsyoga øvelser🥰de er serveret på en nem måde og simple at lave og huske. Jeg laver nogle af dem når jeg kører bil, sidder på kondicyklen eller i sofaen🧡
Jeg elsker alle de små "fif" Jeanne kommer med, man kan mærke hendes brændende engagement 👌🥳og hvem vil ikke have et friskt ansigt😍😍💚🧡♥️
Det virker og kan ses nærmest med det samme.

28. Mai 2026

Hej Annette🤍

Hvor bliver jeg bare glad for at læse sådan en anmeldelse 🥹✨
Jeg elsker især, at du beskriver øvelserne som nemme at huske og lette at få ind i hverdagen — også i bilen, på kondicyklen eller i sofaen 🤍
Det er nemlig præcis sådan, jeg håber FaceFIT føles: enkelt, naturligt og noget man faktisk får lyst til at bruge.

Og tusind tak for dine søde ord om mine små “fif” 🥹🫶
Jeg nørder virkelig i alt det her med stor passion, så det betyder mere, end du aner, at det kan mærkes hele vejen igennem skærmen 🌿

Kæmpe krammer … og tak 🙏

Fantastisk ansigtsolie

Har lige modtaget ny portion af ansigtsolien, den er jeg blevet afhængig af. Har tidligere brugt 3 forskellige produkter til ansigtet, men nu klarer olien det hele, og huden føles endda mere frisk og fugtmættet. Kan varmt anbefales, også på vintertørre hænder. Skal lige nævne at jeg har rosacea, og det har olien helt tydeligt hjulpet på.

20. Mai 2026

Kære du 🤍

Tusind tak for din smukke anmeldelse.
Det gør mig virkelig glad at læse, at ReNew har fået lov til at erstatte flere produkter hos dig — og endnu mere at høre, hvordan din hud både føles mere frisk, fugtmættet og i balance ✨

Og hvor er jeg glad for, at du også nævner din rosacea. Det betyder meget, når kvinder deler deres oplevelse så ærligt, fordi det kan give håb og tryghed til andre med sensitiv hud 🌿

(Og ja … jeg smører den altså også på vintertørre hænder 🤭)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så varmt og detaljeret.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ikke til at få kontakt til… men det lykkes til sidst

Opdatering:
det er lykkes mig at få kontakt til Jeanne d.20. Maj, har modtaget olien et par dage efter og igen fået tilgang til ansigts yoga programmet som jeg har købt men ikke kunne komme ind på efter en tid. Dejligt og tak for det👍😀derfor har jeg nu givet 4 stjerner mod oprindelig 1

Jeg har bestil ansigtsolie d.8.maj. Får en bekræftigelse at bestillingen/ købet er gået igennem, samtidig får jeg en anden mail der siger at købet ikke er gået igennem.
Har prøvet med mail/messenger/ og de andre steder man kan henvende sig for at sige købet er gået igennem og beløbet er trukket fra min konto. Men får ikke svar, kan se der er flere der oplever det samme!
Så er meget spændt på om olien til 549kr bliver leveret til mig.

19. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt ansigtsolien.

Jeg har købt ansigtsolien.
Den er helt fantastisk🏆
Jeg er super tilfreds😃

10. Mai 2026

Kære Rie 🤍

Tusind tak for din søde anmeldelse 🌿
Det gør mig så glad at høre, at du er super tilfreds — og jeg elsker simpelthen din begejstring 🤭🏆

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med mig.
Det betyder mere, end du måske tror ✨

Ingen levering kun betaling

Bestilte tre olier 17.4, pengene blev hævet kort efter. Fik en bekræftelse og så skete der ikke mere.
Jeg har rykket på mail tre gange og ringet to gange, men ingen kontakt. Det er ikke ok

17. April 2026

Fantastisk ansigtsolie 🤩

Har nu brugt Jeanne s ansigtsolie i 6 - 7 måneder og er kæmpe fan. Har ikke haft følelsen af tør hud i ansigtet vinteren over som jeg plejer at have når det er koldt 🤩 og bruger den også på hele kroppen efter badet og har en skøn blød hud nu. Kan slet ikke undvære den 🥰

22. April 2026

Kære Mette 🤍

Hvor gør det mig bare glad at læse din anmeldelse – og især at høre, at du er gået gennem en hel vinter uden den tørhed, du plejer at opleve ✨ Det siger virkelig meget.

Og jeg elsker, at du også bruger olien på kroppen efter badet… den der bløde, gennemfugtede følelse er noget helt særligt 🥹

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og fordi du har haft den med så længe. Det betyder mere, end du tror 🤍

Opløftende Virkning

Jeg har brugt programmet dagligt
siden 2024.
Allerede efter en måned,så jeg mere
frisk ud.
Der er flere i min familie,som har
bemærket at at min hud virker mere spændstig end tidligere.
Jeg har også bemærket en bedre glød,samt er de fine linier/rynker blevet udjævnet.🙂

26. April 2026

Kære Anita 🤍

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – og hvor er det bare inspirerende at høre, at du har været så dedikeret siden 2024 ✨

Jeg bliver især glad for det, du skriver om, at andre omkring dig begynder at lægge mærke til forandringen… det er ofte dér, man virkelig mærker, at noget har flyttet sig. Den naturlige spændstighed og glød, der stille kommer frem 🌿

Og hvor fint, at du allerede efter en måned kunne se en forskel – og nu også oplever, at de fine linjer er blevet mere udjævnede 🙂

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik ved en fejl slettet mit ansigtsyoga…

Fik ved en fejl slettet mit ansigtsyoga program slettet fra mit mail. Skrev og forklarede, og da gik ikke lang tid før jeg fik den tilsendt igen. Hvis jeg har spørgsmål får jeg også altid svar ❤️

24. April 2026

Kære Ane-Marie 🤍

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er jeg glad for, at vi hurtigt fik dit program frem til dig igen ✨

Det sker heldigvis sjældent, men når det gør, er det så vigtigt for mig, at det bliver løst med det samme. Og jeg er virkelig glad for at høre, at du også oplever, at du altid får svar, når du rækker ud ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PENGE TRUKKET MEN INGEN VARE LEVERET!!!

Den 4/3 bestilte jeg 2 stk. ReNew olie.
Penge blev trukket med det samme, men jeg har stadig intet fået leveret; trods adskillige henvendelser pr. mail og telefon.
Undskyldningerne har været, at det forstod hun da ikke og at hun ville få fat på Bring.

En anden undskyldning - at da hun var kommet hjem fra ferie i Egypten, var der kommet en pakke retur, fordi een af olierne var gået itu. Hun formodede så, at det havde været min, men hun ville sende en ny om lørdagen den 4/4.

Ti dage senere den 14/4 skrev jeg, at jeg ville ha’ mine penge retur og skrev så også , at jeg da også havde overvejet at skrive en “sur” anmeldelse i Trustpilot. Åh nej, åh nej - det måtte jeg endelig ikke gøre. Her var svaret så, at hun lige havde fået leveret olierne om morgenen og st hun var i fuld gang med at pakke - også min.
Jeg ville modtage trackinglink fra Bring senere den dag.

Jeg har stadig intet fået!!!!!

Så Jeanne er simpelthen ikke troværdig!!!!!

3. März 2026

Kære Jette

Jeg er virkelig ked af at læse din oplevelse – og jeg forstår godt, at det har været både frustrerende og utrygt for dig, når pengene er trukket, og du samtidig har ventet så længe uden at få din vare.

Jeg kan godt se, hvordan hele forløbet med beskeder frem og tilbage, forklaringer og ventetid ikke har givet dig den tryghed, du selvfølgelig skal have som kunde – og det beklager jeg oprigtigt.

Der har desværre været nogle uheldige omstændigheder med både en returpakke og efterfølgende forsinkelse hos fragtfirmaet, men det ændrer ikke på, at din oplevelse ikke har været god nok.

Jeg kan samtidig se, at din pakke nu er blevet afhentet, og at olien er kommet frem til dig.

Hvis der stadig er noget, der ikke føles helt godt, eller du mangler svar på noget, må du endelig skrive direkte til mig – jeg vil rigtig gerne have, at du står tilbage med en bedre oplevelse.

ReNew-olien er utrolig lækker

ReNew-olien er utrolig lækker - for mig specielt på min vintertørre hud. Let og olie-blød på samme tid. Jeg er også glad for at den nærmest er duftfri. Kan kun anbefales herfra.

16. April 2026

Kære Anne 🤍

Hvor er det dejligt at læse din oplevelse – især det du skriver om din vintertørre hud ✨ Det er lige præcis dér, mange virkelig mærker forskellen.

Og jeg elsker, hvordan du beskriver den som både let og olie-blød på samme tid… det er præcis den følelse, jeg selv går efter 🌿

At du også lægger mærke til, at den er næsten duftfri, gør mig virkelig glad – det betyder meget, især hvis huden er lidt mere sensitiv.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler den videre 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for at træne…

Jeg har været super glad for at træne mit ansigt efter Jeannes ansigtsyoga-program. Det har gjort en tydelig forskel på mine øjne, hamsterposer, hals og i det hele taget hele udstrålingen i ansigtet. Jeg bliver i bedre humør af at se mig selv i spejlet!
Øvelserne er nemme at følge og med gode forklaringer til. Når øvelserne er kommet ind på rygraden, kan man nemt klare programmet med den samlede video med alle øvelserne i en lang frekvens. Jeg kan kun anbefale Jeannes kursus.

12. April 2026

Kære Nina 🤍

Hvor gør det mig bare glad at læse din besked… især det med, at du kommer i bedre humør af at se dig selv i spejlet – det er jo lige præcis den følelse, jeg håber at kunne give videre ✨

Og hvor er det skønt, at du også mærker forskellen omkring øjne, hals og hele udstrålingen – det er så fint, hvordan det hele hænger sammen, når man først får øvelserne ind i kroppen.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget, både for mig og for andre, der sidder og overvejer at gå i gang 🤍

De varmeste hilsner
Jeanne

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr