Ansø Gruppen Bewertungen 15

TrustScore 3.5 von 5

3,3

1. Zimmermann

Vom Unternehmen geschrieben

ANSØ Gruppen er en moderne håndværksvirksomhed, der har eksisteret siden 2012. ANSØ Gruppen drives af de tre partnere Anders, Søren og René og består af 25 fastansatte med alt fra få måneder til flere års erfaring, samt samarbejdspartnere, som ANSØ Gruppen gennem tiden har opbygget tætte relationer til. ANSØ Gruppen blev grundlagt ud fra ønsket om at demonstrere, at håndværkere er (eller i hvert fald kan være) bedre end deres rygte. ”Vi kan ikke ændre på de andre håndværksvirksomheder, men vi kan vise, at der er andre måder at være håndværker på. Vi kan vise, at der findes håndværkere, som du kan stole på. Håndværkere der kommer til tiden, overholder deres aftaler, følger op, koordinerer og er ærekære omkring deres arbejde”. René, partner i ANSØ Gruppen. ANSØ Gruppen har siden 2010 arbejdet med service i form af styring, kvalitet og dialog, hvilket har medført, at ANSØ Gruppen i dag er en succesfuld virksomhed, hvor ansatte bliver, og hvor kunderne kommer tilbage.

3,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bliv væk.

jeg indrømmer jeg aldrig har været kunde hos ansø gruppen.

Men nu skal i høre.
Det hele startede med en tur på job, hvor jeg endte bag en af deres varevogne som kørte som en idiot. Han lå ekstrem tæt og pressede den foran kørende (det briger mit p.. i kog), han kan ikke holde sin vognbane og køre over i modsatte vognbane af flere omgange, han brugte på intet tidspunkt sit blinklys.

jeg tænker jeg kontakter firmaet og siger det ikke er okay og det stiller firmaet i et dårlig lys.

her begynder det sjove.
på trods af at bilen havde både hjemmeside og telefonnr på, virker ingen af tingende.
Hjemmesiden viderstiller til hørsholm enterprise, som ser ud til at være stiftet af en tidligere ejer af ansø gruppen rené franck.
telefonnummeret henviser officielt til dem, men ifølge 180.dk går det til hørsholm køkken.
forsøger man at ringe til det, får man bare infoen om at man ikke kan forbinde til det.

13. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lavet en tilbygning og tag…

Vi har fået lavet en tilbygning og tag hen over foråret, sommer. Det har virkelig været en behagelig proces fordi der var god byggeledelse og godt fokus. Ansø snakkede meget om transparens fra start og her på bagkant har det altså været en fin og god måde at drive det på. Rene som vist er direktør var god til at tage et par svære snakke med flere af leverandørene som kom bagud og fandt nogle der kunne sætte mere skub i så vi kom godt i mål.

Kan godt anbefale det til andre. ;)

3. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En dejlig process med et flot resultat

Vi engagerede Ansø Gruppen til både at tegne og opføre en 42 m² tilbygning til vores hus i Søborg, komplet med badeværelse og imponerende gulv-til-loft-vinduer – og vi er mere end tilfredse med resultatet. Allerede fra første møde oplevede vi en stærk, professionel sparring: særligt René ydede en værdifuld rådgivning, hvor han omsatte vores idéer til gennemtænkte tegninger, klare 3D-visualiseringer og et realistisk projektforløb, som passede perfekt til husets eksisterende arkitektur.

Under selve byggeriet var kommunikationen forbilledlig. Vi blev løbende opdateret med statusbilleder, og håndværkerne mødte ind, når de havde lovet det.
Kvaliteten taler for sig selv: vinduespartierne er monteret millimeterpræcist og lader masser af dagslys strømme ind, mens badeværelset udstråler luksus med fejlfri fliseopsætning, elegante armaturer og en skjult afløbsløsning, der gør rummet både æstetisk og funktionelt. Hver arbejdsdag blev pladsen forladt ren og ryddelig, hvilket gjorde processen næsten bekymringsfri.

Det eneste, der afholder os fra at give fulde fem stjerner, er nogle uforudsete problemer med funderingen, som skabte forsinkelse og lidt ekstra koordinering. Ansø Gruppen håndterede dog udfordringen professionelt, holdt os orienteret og fandt en løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alt i alt står vi nu med en flot, velfungerende tilbygning, og vi giver Ansø Gruppen vores varmeste anbefaling – med 4 stjerner for fremragende håndværk, solid projektstyring og ikke mindst den engagerede sparring fra René, som løftede hele forløbet.

11. Mai 2025

Svindler

Jeg er rasende – hold jer langt væk fra Ansøgruppen!

Jeg skriver dette som en loyal, seriøs og hårdtarbejdende samarbejdspartner, der altid har overholdt mine aftaler, leveret til tiden og behandlet både kunder og virksomheder med respekt. Derfor gør det mig rasende at stå i denne situation.

Ansøgruppen har behandlet os dybt uprofessionelt.
Vi har udført det aftalte arbejde – korrekt, til tiden og dokumenteret – og alligevel står vi tilbage uden betaling. Det er ikke bare dårlig stil, det er direkte uacceptabelt. Man føler sig snydt og udnyttet.

Det mest frustrerende er, at vi har forsøgt at finde en løsning i god tone, men er blevet mødt med undvigelser, løfter der ikke bliver holdt, og total ligegyldighed. Det er ikke sådan, man driver forretning – det er, desværre, et eksempel på manglende moral og ansvarsfølelse.

René og Søren fra Ansøgruppen har selv givet udtryk for, at de aldrig har oplevet noget lignende. Det siger alt.

Mit klare råd: Hold jer væk fra Ansøgruppen – som kunde, som samarbejdspartner, som menneske.
Ingen skal risikere at havne i samme situation, hvor man har lagt sin tid, sit arbejde og sine penge – og bliver efterladt med tomme løfter og ingen betaling.

10. Juni 2025

HOLD JER VÆK - Total svindel firma

Total svindel firma - hvor bygningsreglementet er en by i Rusland! Vi har haft den mest forfærdelige oplevelse med Ansø, hvor ALT gik galt og en helt håbløs proces, der bl.a. tæller følgende:

- ingen projektering udført på projektet på trods af det indgik i tilbud med afsat 100 t.kr. til projektering

- badeværelse udført i almindelig gips i første omgang, hvor efter vi måtte diskutere i flere uger for at få det lavet om til vådrumsgips

- målte forkert op til vinduer, hvorefter de vælger at skære vindueshullerne større uden forudgående accept

- Ansø valgte ikke at følge ingeniørens anvisninger ved nedtagning af skorsten med efterfølgende sætningsskader samt vandskade

- Ansø forsøgte at levere et andet gulv end det aftalte og vi måtte flere gange insistere på at gulvet skulle være som i henhold til tilbud. Derudover lagt med mange lunker uden for tolerance

- forkert opbygning af gulv på badeværelse og med fald VÆK fra afløb

- fiktive ekstra regninger fra underleverandører

- osv osv osv

Vi har efterfølgende haft en byggesagkyndig til at gennemgå arbejdet og han var chokeret og konstateret at flere ting var udført uprofessionelt og amatøragtigt.

Søforklaringer og det rene løgn og latin blev rystet ud af ærmet, hver gang vi forsøgte at indgå dialog med dem.

HOLD JER LANGT VÆK!!!

3. Juni 2024

En god proces

Jeg har benyttet Ansø Gruppen både da jeg renoverede badeværelse og køkken/alrum. I begge tilfælde blev der lyttet til mine ideer og ønsker, ud fra hvilke der så blev rådgivet og efterfølgende afgivet tilbud om pris og tidsramme.
Begge dele blev overholdt og arbejdet levede helt op til mine forventninger. Jeg nyder hver dag mit badeværelse og funktionelle køkken og vil helt sikkert bruge Ansø Gruppen til mit næste renoveringsprojekt.
Jette

30. April 2025

Uhæderlige anmeldelser

Det er påfaldende at konstatere hvorledes Ansø Gruppen A/S i de tre første - og oprindeligt eneste - anmeldelser her på Trustpilot tildeles henholdsvis 1 og 2 stjerner, mens at der henover perioden ultimo november 2024 til primo januar 2025 pludselig tilføjes fem nye anmeldelser, som alle tildeles 5 stjerner.

Det viser sig endda at to af de 5-stjernede anmeldelser, som er tilføjet for nyligt, er skrevet af medlemmer af selskabets tidligere direktion. Der er tale om henholdsvis Claus Gjellerup og René Franck, som sad i direktionen indtil d. 23. august 2024, hvor Sø- og Handelsretten afsagde konkursdekret mod Ansø Gruppen A/S. I den forbindelse er selskabet blevet omdøbt til F Entreprise A/S, og dets tidligere direktion har stiftet et nyt selskab, Ansø Gruppen ApS, hvor aktiviteterne må antages at fortsætte.

Det viser sig endvidere at virksomhedens advokat, Eva Meiling - som vi havde den tvivlsomme fornøjelse af at blive udsat for - også har tilføjet en 5-stjernet anmeldelse, som kan findes på virksomhedens Google-side.

Denne aktivitet er samlet set til støtte for den helt igennem rædsomme oplevelse, som vi havde med Ansø Gruppen A/S. Det forekommer uhæderligt at anmelde sin egen virksomhed på den måde, og det er uanset hvad ikke nødvendigt, hvis man har glade og tilfredse kunder. Det har Ansø Gruppen A/S ikke.

10. Februar 2025

Drømmehuset blev til virkelighed med Ansø Gruppen

Fantastisk håndværk og et slutresultat langt bedre, end vi turde drømme om!
Vi overtog et hus fra 1906, der trængte til en kærlig hånd, og valget faldt på Ansø Gruppen til renovering af både taget og samt en helt ny 1. sal. Hele vejen igennem har vi oplevet en professionel og imødekommende tilgang – fra den første rådgivning til det færdige resultat.

Sparringen undervejs har været uvurderlig, hvor vi fik gode råd og løsninger, der virkelig passede til både vores behov og husets historie. De håndværkere, der har arbejdet på projektet, fortjener en kæmpe ros – deres faglighed, præcision og engagement har været 10/10. Det var tydeligt, at de tog ejerskab over projektet og gik op i at levere høj kvalitet.

Vi er utrolig tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Ansø Gruppen til alle, der søger en pålidelig og dygtig samarbejdspartner til deres byggeprojekt. Tak for at gøre vores hus til et hjem!

31. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ansø gruppen har bygget os et skønt hus…

Ansø gruppen har bygget os et skønt hus .
Huset blev opført som planlagt , til den aftalte tid og aftalte pris.
Der var en glimrende bygge styring, så vi slap for unødige bekymringer.
Allerede ved de indledende møder deltog relevante faggrupper og de økonomiske rammer blev dygtigt kalkuleret, således fik vi ingen uforudsete udgifter.-
Ekstra tiltag blev positivt implementeret, og det var generelt en fornøjelse at tage kontakt med byggelederen, som altid var at træffe pr. tlf.
Kontakt til de relevante byggemyndigheder foregik uden problemer og det hele styredes proffesionelt af Ansø gennem hele processen.
Gennem Ansø's store netværk til alle håndværkergrupper og byggerelaterede kontakter ( incl. mægler, advokater osv) , forløb hele projektet særdeles gnidningsfrit og vi er yderst tilfredse med forløbet

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugte ANSØ GRUPPEN AS til vores ret…

Brugte ANSØ GRUPPEN AS til vores ret komplekse renovering i Lyngby. Vi har fra start fået en virkelig god omfavnelse og helhedsforståelse af det samlet byggeri pga. af virkelig god erfarings sparring fra start til slut. Der var styr på setuppet og selvom nogle af håndværkerne var udenlandske snakkede de virkelig godt engelsk og var behagelige og virkede glade. Da vi har bygget før, kan jeg med ro i maven sige at dette har været en bedre omgang byggeri end tidligere og derfor også anbefale dem til andre. Deres byggeleder var meget deltagende og havde stor passion for faget.

26. November 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse
Vi har haft den bedste oplevelse med at benytte os af Ansø Gruppen.
Vi har fået lavet en større renovering af vores hus fra 1965.
Vi har fået lavet nye gulve med gulvvarme, nye vinduer, døre, nyt el i hele huset, badeværelser, malerarbejde, køkken fra Hørsholm Køkken, walk In closet. De har også stået for nedrivning af bærende vægge og sat en H bjælke op mellem vores køkken og stue.
Der er blevet lavet mange speciel løsninger og hele forløbet har været virkeligt godt.
Ansø Gruppens håndværkere har været meget søde og dygtige og deres byggeleder har vi haft en god kommunikation med hele vejen og han
kom også med mange gode løsninger.
Vi vil helt sikkert bruge Ansø Gruppen igen og helt klart anbefale dem til andre.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god vejledning og flot finish!

Vi har benyttet os af Ansø Gruppen, da vi i starten af året 2024 skulle have foretaget en større renovering af vores nye drømmehus i Holte. Vi skulle bla. have nye vinduer, døre, tag, to badeværelse, el, køkken og malerarbejde. Det har overordnet været en rigtig tilfredstillende oplevelse fra start til slut. Især i forhold til idéer og løsninger som vi ikke selv kunne se os ud af, havde Ansø en god vejledning og forslag, som vi har været utrolig glade for, - også omkring køkken og bad, som blev lavet af Hørsholm Køkken. Det har været vigtigt for os at have en tæt kommunikation og en regelmæssig opfølgning, når man selv er helt grøn i projektet. Deres håndværkere var søde og har udført en virkelig flot finish, hvilket var et stort must i et hus som vores.

12. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har renoveret og bygget en del gennem…

Har renoveret og bygget en del gennem årene. Vores tagskift-entreprise med Ansø Gruppen har utvivlsomt været den dårligste oplevelse af dem alle. Fejlene og de brudte løfter er for mange til remse op. Som prikken over i'et skal dog nævnes at 4 klagepunkter som Ansø undslog sig at udbedre til sidst havnede hos Håndværkernes Ankenævn hvor Ansø tabte med et brag på alle 4 punkter i 2023, over 2 år efter de startede entreprisen!!

1. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

No standards

We were fooled by their nice website and quick quoting and made the mistake of committing to being their customer for a number of tasks and regretted not testing them on a smaller job first.

- Communication. Very poor (literally weeks to reply) and invariably wrong updates when we did get them.
- Coordination. Basically none. Started some tasks quickly but then left them in a mess for months (e.g they removed the steps to our front door then didn’t replace them for 4 months).
- Timelines. Very poor. Delayed on literally everything (not just by a few days but by months).
- Quality Control. Basically none. Contractors frequently not sure what they were supposed to be doing, or had the wrong guidance. Very little work finished to a reasonable standard.
- Skills. Very low. They mainly used unqualified/inexperienced workers (admitted by the workers).
- Consideration. Very low. Contractors would show up unannounced and consider our home an open building site.
- Final product. Very poor. Unable to finish tasks after 7 months that were supposed to take 2 weeks. The work that was supposed to be completed was of amateur quality.

They avoid 1 star due to admitting to being sub-standard and eventually agreeing to settle as they were unable to complete carpentry, brickwork, tiling, and even painting in-line with the contract. However, this is not enough to cover the remaining (and corrective) work required. It was overall a lengthy, time consuming, and expensive experience with an extremely poor outcome.

2. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr