1. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
  2. Aktivbekleidungsgeschäft
  3. Outdoor-Sportgeschäft
  4. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dé wandelspecialist van Nederland. Ruim 3000 paar wandel- en bergschoenen, een prachtige collectie jassen, broeken, onderkleding en overige functionele kleding vindt u bij ons in Alblasserdam. Zo bieden wij u merken als Meindl, Hanwag, Lowa, Fjällräven, Vaude & Rab. Wij van Antilope Outdoor hebben een passie voor alles wat met wandelen, fietsen en het buitenleven te maken heeft. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat het hart van iedere outdoorfanaat sneller laat kloppen. Kom langs, de koffie staat voor u klaar! Bestellen is bij ons ook mogelijk via de webshop. Voor klanten uit de Alblasserwaard en Drechtsteden bieden wij de mogelijkheid aan om thuis te bezorgen. Heeft u hier interesse in? U kunt dit aangeven bij de bestelling.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

17 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooi winkel en zeer…

Wat een mooi winkel en zeer vriendelijke medewerkers.Vandaag geweest voor een goede rugzak en wandelsokken. Door een fijne dame geholpen. Super blij mee en vooral met de aanschaf 😉. Bij deze winkel kom ik graag terug. Mooie rondleiding door de winkel gehad incl een korte geschiedenis super mooi.

8. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne en persoonlijke service!

Bij Antilope Outdoor ben ik ontzettend fijn geholpen. De verkoopster heeft mijn voeten met een speciaal meetsysteem uitgelezen en nam echt de tijd om te kijken wat bij míjn voeten past. Op basis daarvan kreeg ik persoonlijk en deskundig advies.

Uiteindelijk ben ik uitgekomen op de Lowa Sirkos Evo GTX Mid in combinatie met Aetrex L605 zooltjes, en daar ben ik zeer content mee. Alles voelt comfortabel en goed doordacht.

Ik ga de aankomende dagen met een lach op mijn gezicht de eerste meters maken. Absoluut een aanrader!

19. Dezember 2025

Perfecte communicatie

Het is niet altijd gemakkelijk om schoeisel te kopen via internet, dus hoop je op empathie van de verkoper... In het geval van Antilope Outdoor kan ik enkel aangeven dat de communicatie vlot en professioneel verliep, en dat ik met de nodige bijstand de juiste schoenen heb ontvangen. 5 sterren personeel!

6. November 2025

Zeer goede service!

De wandelschoenen die ik gekocht had, bleken na een testwandeling thuis toch niet helemaal aan mijn verwachting te voldoen. Weer terug naar de winkel gegaan en opnieuw een passessie gedaan met vakkundige en geduldige hulp van een medewerker. Nu wel de juiste schoenen gevonden. Wat een goede service! De medewerkers zijn hier altijd vriendelijk en geduldig, zonder opdringerig te zijn. Het assortiment is uitgebreid. Aanrader!

1. August 2025

nieuwe Wandelschoenen gekocht

Vandaag nieuwe Wandelschoenen gekocht, we werden super goed geadviseerd en geholpen.
Ondanks de grote drukte werd alle tijd genomen om goed advies te geven en verschillen van wandelschoenen uit te leggen en te ervaren.
Echt een top winkel waar klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staat.

28. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antilope maakt reclame enkele meters…

Antilope maakt reclame enkele meters bij m’n huis zonder daar toestemming voor te hebben?! Op de grond maken ze reclame, bijzondere manier van in contact komen met de klant

16. Juni 2025

Antwort von Antilope Outdoor

Het spijt ons te horen dat u aanstoot geeft aan ons logo in de buurt van uw huis. Wij hebben dit logo met een hoge druk spuit aangebracht ter ere van ons 12,5 jarig bestaan. Mocht dit op uw eigen grond zijn geweest, dan bieden wij onze excuses daarvoor aan. Dat is nimmer onze bedoeling geweest. Het logo zal in de loop der tijd weer vervagen en uiteindelijk verdwijnen.

Unreliable

Product not available.
Available on the webshop, order confirmed with 3 days deliveriy time.
After 8 days information, that the product is not on stock and not deliverable.
Unreliable webshop

16. April 2025

Antwort von Antilope Outdoor

Our apologies that the delivery time was incorrect. We were informed too late by the supplier that this item was delayed. We'll adjust this on the website as soon as possible. The order has been refunded.

A few notes though: we informed the customer yesterday, which was the 4th business day after the order, about the delay. Furthermore, it was already disclosed on both the order page and the order confirmation to the customer that the item was not in stock.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wachten tot je een ons weegt

Bestelling geplaatst op 28 maart, betaald met credit card omdat ik dit bedrijf nog niet ken.
Zonder enig bericht is mijn bestelling voor de meindl sand - volledig geannuleerd - bizar!

Tja, dan kan ik wachten tot ik een ons weeg - want de wandelschoenen komen nooit aan.

De reservering op creditcard is ook ingetrokken - dat dan weer wel 🤷‍♀️

28. März 2025

Antwort von Antilope Outdoor

De klant heeft contact met ons opgenomen via WhatsApp. Het is spijtig te horen dat de bestelling is geannuleerd. Dit is niet door ons gedaan, maar door de creditcardmaatschappij, omdat de betaling niet kon worden geauthenticeerd. Dat kan verschillende oorzaken hebben: een storing bij Mollie (de dienst die de betalingen verwerkt) of de creditcardmaatschappij, een foutje in de creditcardgegevens. Het is ook mogelijk dat de klant zelf nooit de betaling heeft geverifieerd. De creditcardmaatschappij reserveert dan de betaling tijdelijk en geeft het weer vrij als duidelijk is dat de betaling geen doorgang vindt. Dit gaat buiten ons om: dit is gebeurd in het voorstadium voordat de bestelling daadwerkelijk bij ons terechtkomt - als wij zelf de bestelling hadden geannuleerd, hadden wij de klant hier zeer zeker over geïnformeerd. In dit geval dient de creditcardaanbieder de klant hierover te informeren, vreemd dat dit niet is gebeurd.

Doen wat beloofd wordt

Na goed overleg te hebben gehad per mail met de winkel is vandaag onze bakfiets aan huis geleverd. compleet geïnstalleerd en wel met accessoires. Een snelle duidelijke uitleg volgde over de mogelijkheden voor de fiets. Vriendelijk en geduldig geholpen.

7. November 2024

Na 12 jaar mijn Hanwag Hoge Tatra stuk

Na 12 jaar mijn Hanwag Hoge Tatra stuk, al 3 keer verzoold, maar nu toch definitief finito. Dus op naar Antilope Outdoor in Alblasserdam voor nieuwe wandelschoenen. Eerst hypermodern voeten opnemen, ja, digitaal, en toen een aantal Hanwags gepast. Ik ging voor de klassieke wandelschoen, maar het werd de Hanwag Makra Light GTX, met oranje accenten. Een goede B/C schoen dus. En na een weekeindje wandelen in de Belgische Ardennen maar 1 conclusie mogelijk. Wat een geweldige wandelschoen, comfortabel en kan tegen een stootje. Hulde aan het team van Antilope Outdoor.

15. März 2024

Scam outdoor shop

Scam outdoor shop, they advertise products they don't have and don't exist, make you wait around and then force a refund which causes you to lose money with CC and/or Paypal fees. Avoid scam companies like these.

Edit: wow so after 2 years of my order they decided to reply lol. When I did my order 2 years ago I paid, then received a refund with no communication instead of sending my order and never advised the listed item was no longer in stock. When I sent them an email about it I was ignored and lost money due to the exchange rate.

9. Februar 2023

Antwort von Antilope Outdoor

We are sorry to hear that we give the impression of being a scam shop. This is certainly not what we are. We have a real shop in Alblasserdam, the Netherlands and our products can also be ordered through our webshop. If we do not have a product in stock, we can order it for you. If something has gone wrong here, we would be happy to hear from you. And together we will see how we can solve the problem.

Vervangende lamp na defect

Lezyne voorlamp besteld via de LezyneStore van Antiolope Outdoor. Na enige tijd (2 jaar) stopte deze opeens met werken. Ik kreeg daarna een volledig nieuwe lamp opgestuurd vanuit de garantie.

7. Juli 2022

Alles voor de klant!

Toen de winkel net geopend was waren we hier ook om een paar stevige stappers te kopen. Destijds waren we vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd. Dan treedt bij ons de gunfactor in werking: Wandelschoenen kun je op een heleboel plaatsen kopen, ook bij de bekende landelijke ketens, maar wij komen terug naar Alblasserdam.
Ook nu was de ontvangst erg goed: "Het is best wel druk, u krijgt een kopje koffie (Uit een echte Jura machine!) en tijdens het wachten kunt u wellicht even rondlopen in het nieuwe deel van de winkel". Nou, graag! Wat een prachtig pand met vele fraaie details.
Als we aan de beurt zijn wordt er ruim de tijd genomen om de wensen op te nemen en daarbij het materiaal te zoeken waar de klant blij van wordt. De kennis van de producten is uitstekend en geen moeite is teveel. Na wat passen en meten (letterlijk!) kunnen we de winkel verlaten. De verkoper loopt nog even mee om buiten de schoenen van een extra beschermlaag te voorzien.
Alle medewerkers hebben er duidelijk plezier in en de sfeer is uitstekend en erg klantvriendelijk. Wij zijn dik tevreden.

12. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schoenen gekocht in een winkel met…

Schoenen gekocht in een winkel met vriendelijke verkoopsters. Helaas toch geretourneerd op dinsdagochtend 25 januari 2022 in de winkel. Een retourtransactie via de pinpas in het pinappararaat was niet mogelijk. Contant geld teruggeven, was ook niet mogelijk! Ik zou zsm mijn geld terugkrijgen via een bankoverschrijving. Vrijdag 4 februari om 13 uur telefonisch contact gezocht met Antilope outdoor. De persoon die over de betalingen ging, zat in een bespreking. Ik zou dezelfde middag teruggebeld worden. Om 17.50 uur, wederom met Antilope outdoor gebeld. Het werd een zeer onprettig telefoongesprek. De regel, " bent u tevreden, zeg het voort, bent u ontevreden zeg het ons, geld niet bij deze winkelier! Mijn opmerking over vriendelijke verkoopsters maar een minder prettig retourbeleid werd niet goed opgepikt. Als u nog eens 14 dagen extra op u geld wil gaan wachten, kan ik daar zeker voor zorgen, kreeg ik als reactie! Zeer klant onvriendelijk retourbeleid!

4. Februar 2022

Antwort von Antilope Outdoor

Beste Klee, vervelend dat u zo'n onvriendelijk retourbeleid heeft ervaren. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om producten retour te brengen en uw geld terug te ontvangen. Het verbaast ons ook wel, we hebben altijd de mogelijkheid om contant het bedrag terug te geven. Inmiddels is dat ook via pin mogelijk. Het spijt ons dat dit niet soepel is verlopen, we vinden het heel belangrijk dat uw gehele ervaring goed is.

Koop niks bij Antilope Outdoor

Koop niks bij Antilope Outdoor als ze je geld hebben en er gaat iets fout bij de verzending, je product komt niet aan zijn ze niet thuis. je kan fluiten naar je geld en product.
Er zijn meer winkels met een betere service en klantgerichtheid.

Koop niks bij Antilope Outdoor of je wilt je geld kwijt

9. Juli 2021

Antwort von Antilope Outdoor

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft met de verzending van uw bestelling. Wanneer een bestelling niet bij onze klant aankomt, dan zullen wij hier altijd een onderzoek voor starten bij de verzendorganisatie. Met als uitgangspunt dat u alsnog de producten ontvangt die u besteld heeft of anders dat wij het geld aan u terugstorten. Wij herkennen ons niet in een situatie waarbij dit niet op de juiste manier afgehandeld is.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr