Ik ben super tevreden over de scrub! Mijn huid voelt na gebruik echt zacht en schoon aan zonder uit te drogen. Je merkt meteen dat het een fijn product is van goede kwaliteit. Echt een aanrader!
Hele fijne olie, heeft me heel erg geholpen met mijn droge huid!
Vom Unternehmen geschrieben
Anzar Cosmetics maakt natuurlijke huidverzorgingsproducten met pure en eerlijke ingrediënten. We geloven in de kracht van eenvoud en gebruiken alleen wat echt nodig is. Elk product wordt met zorg ontwikkeld en sluit aan bij een bewuste en minimalistische routine.
Niederlande
- info@anzarcosmetics.com
- anzarcosmetics.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Top producten
Top producten! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe routine. Ik ben overgestapt naar meer natuurlijke skincare en ik merk echt een groot verschil. Mijn huid glowt sinds ik de scrub, olie en dagcrème combineer. Mijn huid voelt zachter, gladder en beter gehydrateerd aan zonder vettig te worden. Ook ziet mijn make-up er veel mooier en frisser uit. Zeker een aanrader!
Ik heb Anzar twee weken geleden ontdekt…
Ik heb Anzar twee weken geleden ontdekt op de Halal Village. Daar heb ik gekozen voor de arganolie en de day crème. Ik moet zeggen dat de producten mij positief hebben verrast. Wat ik vooral fijn vond, is dat ze bij de stand echt de tijd namen om advies te geven en niet zomaar iets probeerden te verkopen. De producten voelen prettig aan en bevallen tot nu toe erg goed. Ik ga mijn lijn in de toekomst zeker verder uitbreiden!
Ik ben super tevreden over de scrub
Ik merkte al na 1 week verschil met de…
Ik merkte al na 1 week verschil met de dagcrème van anzar. Ik ben super tevreden!
Prachtige cadeaubox besteld met 6…
Prachtige cadeaubox besteld met 6 duurzame en natuurlijke producten. De arganolie is van topkwaliteit: ik had maar weinig nodig en het werkt direct, het trekt snel en maakt mijn huid gehydrateerd en zacht. Ook de scrub met sinaasappel heeft een heerlijke frisse geur, wat het gebruik extra prettig en luxe maakt. Bestelling verliep soepel met goed advies. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader als cadeau of voor jezelf!
Fijne Anzar cosmetica lijn.
Ik gebruik al ruim een jaar de arganolie van Anzar. Zeer tevreden over het product. Het wordt goed opgenomen door de huid zonder vettig aan te voelen. Mijn huid voelt zacht aan en gehydrateerd. Ben zo blij dat er nu een complete lijn is met dagcrème, masker, peeling enz. Fijne producten!!!
Dagcrème en arganolie
Ik gebruik de arganolie ‘s’avonds, nu al meer dan een jaar. Nu gebruik ik sinds kort ook de dagcrème en mijn huid voelt vele malen zachter aan. Top producten voor een gevoelige huid👍
WAW je merkt het verschil direct!
WAW je merkt het verschil direct. Mijn huid en lichaam voelt echt prettig. Perfect dus voor lichaam en haar!
Hele goede ervaring
Hele goede ervaring
Ik help elk product uitgeprobeerd en ben er zeer tevreden mee. Ik zie veel verandering.
Top product
Gebruik het dagelijks, werkt uitstekend. Zorgt bij mij voor een zachte en gehydrateerde huid!
Cadeaubox zeker een aanrader!
Ik heb een week geleden het cadeaupakket van 4 producten besteld, welke ik de dag zelf al kon bemachtigen. Service was top, Producten zijn heel fijn. Met name de arganolie is een aanrader. Ik miste zelf een hydraterende olie voor dagelijks gebruik, maar hiermee ben ik wel een tijdje zoek!
Geweldige arganolie
Geweldige arganolie! Hydrateert goed en werkt snel in. Ook de verpakking was top: compleet en netjes. Echt kwaliteit.
Arganolie is van topkwaliteit
Arganolie is van topkwaliteit! Zeker een aanrader!
Hele fijne argan olie, erg tevreden!
Ik gebruik de argan olie al een lange tijd en ik ben er erg tevreden mee!
Top!
Mijn huid is er echt overduidelijk op vooruit gegaan na het gebruik van de olie. Echt een aanrader!!
Uitstekend product & Goede service
Uitstekend product wat heeft geleid op een mooie glanzende huid! Samen met de uitstekende service geef ik dit 5 sterren!
Fantastisch
De arganolie heeft een natuurlijke geur en voelt heerlijk aan op de huid. Na het eerste gebruik straalde mijn huid al. Echt fantastisch!
Zeker een aanrader!
Ik ben erg tevreden over de argane olie! Ik heb een erg droge en gevoelige huid, en na slechts een paar keer gebruik merkte ik al dat mijn gezicht soepeler aanvoelde en goed gehydrateerd was. Het gaf mijn huid een mooie glow. Daarnaast was de levering snel en was de klantenservice ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader!
Tevreden met arganolie.
Ik heb de arganolie geprobeerd en mijn huid voelt zachter. Het trekt snel in, voelt niet vettig aan en de levering was snel en fijn. Ik ben tevreden!
Simpele instructies
Ik heb de olie een tijdje gebruikt en je voelt meteen verschil. Snel geleverd en hele simpele instructies.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.