AP Bilservice Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lämnat in mina bilar för olika jobb vid ett flertal tillfällen och är supernöjd. Alltid trevligt bemött till skillnad från många andra ställen. Inga hitta på jobb utan sakligt gjorda åtgärder m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har nyttjat Apbilservice till allt från däckhotell, däckbyte, service samt andra sorters bil problem sedan 2023 och det har alltid ställt upp och löst alla mina problem. Kan verkligen rekommende... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Reparatur und -Wartung

Vom Unternehmen geschrieben

Sveriges mest kvalificerad och prisvärd bilverkstad i Rosersberg

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super bra service

Super bra service, trevligt personal rekommenderar stark 🤙🏼

26. Juli 2021

Antwort von AP Bilservice

Hej Benjamin! Tack för din recension, dina synpunkter är jätte viktiga för oss och gör att vi blir ännu bättre på det vi gör och erbjuder dig som kund ett utmärkt service som möjligt. Vi på AP Bilservice önskar dig en fortsatt trevlig dag:)

Med Hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vänlig och mycket hjälpsam!

Vänlig och mycket hjälpsam och med en snabb insats när min bils katalysator blivit stulen. Väljer självklart denna bilverkstad om jag behöver igen!

12. April 2021

Antwort von AP Bilservice

Hej Lena! Tack för din omdömen och varmt välkommen åter! Tveka inte om du har några frågor.
Ha en fin kväll:)

Super trevliga personal

Super trevliga personal, snabb service och bra pris. Väldigt nöjd med arbetet.
Rekommenderar värm till alla.

17. März 2021

Antwort von AP Bilservice

Hej Arezo! Tack för ett trevlig besök. Tveka inte om du har några funderingar, och vi på
AP BILSERVICE vill önska dig en försätt trevlig kväll :)

Med Vänliga Hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uppfyllde mina förväntningar och lite till

Bra service, återkopplar snabbt
Bra utfört arbete. - Hörde omgående av sig, när de upptäckte ett annat fel. - Uppfyllde alla mina förväntningar
Kan varmt rekommendera 👍

10. Februar 2021

Antwort von AP Bilservice

Hej Gitte! Va cool att vi uppfyllde alla dina förväntningar och blir glada att ha dig som ny kund hos oss framöver. Du är alltid välkommen om du behöver hjälp med något.
Ha en bra kväll och välkommen åter:)

Med Vänlig Hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utmärkt service från start till slut

Utmärkt service från start till slut, härliga och hjälpsamma medarbetare, rekommenderar starkt

27. Jänner 2021

Antwort von AP Bilservice

Hejsan! Tack för dina fina ord, va cool att du är så nöjd med oss.
Ha en bra kväll och välkommen åter:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vänligt bemötande plus rimligt pris.

Vänligt bemötande plus rimligt pris.
Trevlig personal och professionella.

Tack, jag är supernöjd
Rekommenderar starkt!!!

14. Dezember 2020

Antwort von AP Bilservice

Hej Beauti! Tack för betygsättningen att du verkligen bryr dig om oss, och tack för din tid. Härifrån vill jag personligen välkomna dig tillbaka om du behöver hjälp med något.
Ha en fin måndag:)

AP Bilservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag haft min bil på denna kunniga och trevliga verkstad

Har i dag haft min bil på denna service. Överenskommelsen var; byte av bromsklossar med belägg. Fick kostnadsförslag, bestämde tid för byte. Under dagen ringer De och talar om att handbromsen ej var bra (vilket jag visste). Byt..Fick hämta bilen senare på dagen.
Varför har jag anlitat dem? Jo, första intrycket då jag skiftade däcken, gick smidigt.. under bytet påkallades jag att bromsklossar och belägg var dåliga!! Titta, vilket jag gjorde och bestämde mig på en gång att byta. När jag lämnade bilen, så ringde De igen, Handbromsen ej bra !! Bra, fixa den, vilket De också gjorde.
Mycket trevligt bemötande, förklaringar om ngt ej är OK. Snabbt arbete. Swish med kvitto! Perfekt. Med glädje rekommenderar jag AP Bilservice på Kungsvägen 38 i Rosersberg
Marguerite Hammar

6. Dezember 2020

Antwort von AP Bilservice

Hej Marguerite! Stort tack för din tid. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med något. Jag vill personligen önskar dig en fin söndag kväll.
Välkommen åter:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gick super smidigt med service av…

Allt gick super smidigt med service av min Volkswagen.
Trevlig personal och professionella och så prisvärd.
Rekommendera stark.

1. Dezember 2020

Antwort von AP Bilservice

Hej Emad! Tack för din recension , vi uppskattar detta mycket. Du är alltid välkommen om du behöver något, så tveka då inte om något dyker upp.
Ha en bra kväll:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vänligt bemötande plus rimligt…

Vänligt bemötande plus rimligt förslagpris. bytte ut bromsskivor och bromsbelägg på servicegarantin utan diskussion.

27. November 2020

Antwort von AP Bilservice

Hej Nasir Ahmad! Tack för ett trevligt besök och vill personligen tacka dig för din recension. Du är viktiga för oss, vi gör allt vi kan för att våra kunder ska känna sig trygg och säkert.
Ha en bra dag och trevlig helg på dig :)

AP BILSERVICE

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr