Apollo Reizen Bewertungen 33

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakantie geboekt naar Rhodos met apollo Duidelijke website, hotel precies zoals beschreven. Dagelijkse schoonmaakservice, goed eten en duidelijk een bericht over transfer ruim van te voren. Bijna... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Met Apollo kun je de hele wereld over reizen. We hebben een breed scala aan bestemmingen, reistypes en hotels – allemaal om je te helpen de reis van je dromen te vinden. We bieden pakketreizen naar diverse bestemmingen en sportvakanties. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, wilt genieten van ontspanning op exotische stranden, of sportieve uitdagingen zoekt, bij Apollo Reizen hebben we voor ieder wat wils.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

33 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit was onze eerste en meteen ook…

Dit was onze eerste en meteen ook laatste reis met Apollo. Bij aankomst in het hotel werden wij tot onze verbazing ingecheckt door een kind, zonder dat er een volwassene aanwezig was. De volgende dag konden we gelukkig wel een volwassene spreken, maar het Engels van het personeel was erg gebrekkig.

Tijdens de terugreis ging het opnieuw mis: ondanks dat wij een transfer hadden geboekt, is Apollo ons simpelweg vergeten op te halen bij het hotel. Omdat Apollo na 16.00 uur niet meer bereikbaar is, hadden wij geen enkel contactpunt. We hadden bovendien nooit welkomstinformatie ontvangen en ook geen telefoonnummer van een hostess, waardoor we volledig aan ons lot werden overgelaten. Uiteindelijk moesten we zelf een taxi regelen en betalen om het vliegtuig te halen.

De eerstvolgende werkdag heb ik Apollo gebeld om de situatie uit te leggen en de taxikosten terug te vragen. Pas na aandringen werd gezegd dat de kosten “waarschijnlijk” worden teruggestort, maar alleen na het invullen van een formulier en een beoordeling van de zaak. De verwerkingstijd hiervan is ongeveer 11 weken!!!!!!!

Al met al een zeer teleurstellende ervaring en absoluut geen service die je van een reisorganisatie mag verwachten.

10. September 2025

Antwort von Apollo Reizen

Beste Mariska, uiteraard vinden wij het heel vervelend dat je deze ervaring hebt gehad – dit is absoluut niet de situatie die wij voor onze gasten wensen. Het klopt dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen in dergelijke gevallen ongeveer 11 weken is en wij begrijpen natuurlijk dat dit niet bevredigend is. Helaas kunnen wij de verwerkingstijd niet veranderen. Desondanks wensen wij je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Apollo Reizen.

Onze 1e ervaring met Apollo

Onze 1e ervaring met Apollo, wat een top bedrijf, alles keurig geregeld, alle excursies prima, hostess iedere dag bereikbaar en 3x per week aanwezig voor eventuele vragen en zelfs met je verjaardag kreeg ik in Griekenland een appje, zeer atent, onze volgende vakantie boeken we weer bij Apollo

28. August 2025

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad, Johan. Met vriendelijke groet, Apollo Reizen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een MEGA vakantie voor een geweldige…

Een MEGA vakantie voor een geweldige prijs!

20. August 2025

Antwort von Apollo Reizen

Hallo Tessa, bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, Apollo Reizen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne vakantie gehad met apollo

Vakantie geboekt naar Rhodos met apollo
Duidelijke website, hotel precies zoals beschreven.
Bijna dagelijks iemand van apollo aanwezig in het hotel voor eventuele vragen. Kortom een fijne vakantie gehad en zou apollo meteen aanraden.

30. Juli 2025

Antwort von Apollo Reizen

Hallo Mylene, bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad en hebt genoten van je vakantie op Rhodos. Met vriendelijke groet, Apollo Reizen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste en laatste keer Apollo Reizen…

Eerste en laatste keer Apollo Reizen voor ons. Voorafgaand van onze vakantie dachten wij een goede deal gescoord te hebben voor een week vakantie naar Rhodos. Echter bleek bij aankomst bij ons hotel het tegenovergestelde. Vieze lakens, koude douche, schimmel, geen hygiëne. De volgende dag hebben wij direct contact opgenomen met Apollo Reizen (Rhodos) en na drie dagen aan het lijntje gehouden te zijn konden zij niks voor ons betekenen. Wij hebben zelf een andere accommodatie geboekt om de laatste dagen van onze vakantie wel fijn door te brengen. Jammer dat jullie klanten niet tegemoet kunnen komen in dit soort situaties.

Status 6/6/2025. Opgevolgd zoals onderstaand gevraagd is. Tot op heden niks gehoord.

4. Juni 2025

Antwort von Apollo Reizen

Het spijt ons zeer om te horen dat jouw ervaring met Apollo Reizen niet aan jouw verwachtingen voldeed. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden en wij staan dan ook niet achter de manier waarop jouw situatie is afgehandeld en dat de accommodatie ondermaats was.

Omdat wij geen voor- en achternaam of boekingsnummer hebben ontvangen, kunnen wij jouw specifieke boeking niet achterhalen. Wij zouden graag willen weten om welke accommodatie het gaat en hoe we deze kunnen verbeteren. Zou je ons verder willen helpen door ons klachtenformulier in te vullen? apolloreizen.nl/over-apollo/contact-opnemen/klachten

Wij willen heel graag onze service en onze producten verbeteren. Jouw feedback is voor ons zeer waardevol en wij nemen jouw klacht uiterst serieus.

Nogmaals, onze excuses voor deze teleurstellende ervaring. Wij hopen dat we van jou kunnen horen zodat we dit probleem kunnen aanpakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op reis voor een beste prijs

Van 5- tot 12 juni 2025 naar Griekenland, Kreta, Gouves, Hotel Naiades. Superaanbieding online geboekt op de duidelijke- en overzichtelijke Apollo-website. Bleven géén vragen over. Chapeau Apollo!
Janny en Leo

12. Juni 2025

Antwort von Apollo Reizen

Wat geweldig om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad, Janny en Leo! 😊 Bedankt voor jullie positieve feedback en vertrouwen in Apollo!

Fijne reis geboekt via Apollo

Reis geboekt via Apollo
Fijne ervaring alles was van A tot Z goed geregeld. Duidelijke communicatie.
Voor herhaling vatbaar

29. Mai 2025

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor je positieve feedback, we zijn blij dat je een geweldige ervaring hebt gehad!

voor ons geen Apollo meer

voor ons geen Apollo meer ,
teveel gebeurd , we stonden voor de bali in tenerife om terug te gaan met het vliegtuig , maar moest wel even eerst 160 euro betalen voor 2 koffers, niet goed geboekt , apollo geeft de schuld aan transavia en transavia de schuld aan apollo ,klant de dupe zoals gewoonlijk , nog niet eens een sorry

4. Juni 2025

Antwort von Apollo Reizen

Onze excuses dat je vakantie zo geëindigd is. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden. Wij betreuren het enorm dat je je tussen ons en Transavia bevond zonder dat er een duidelijke oplossing werd geboden.

Wij willen je graag verder helpen en kijken hoe we dit probleem kunnen oplossen. Kun je alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via 020-2140130? Ons team staat klaar om jouw situatie zorgvuldig te beoordelen en een passende oplossing te vinden.

Wij zullen tevens een intern onderzoek starten om na te gaan hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Jouw feedback is zeer waardevol voor ons.

Wij hopen dat je ondanks deze vervelende situatie toch hebt kunnen genieten van je vakantie op Tenerife.

Met Apollo naar Tenerife geweest

Met Apollo naar Tenerife geweest; alles klopt gewoon! De prijs, communicatie en de reis alles top.

Ook tijdens de reis belangstellend maar niet opdringerig. Zodra we weer kunnen gaan, zeker weer via Apollo!

28. Februar 2025

Antwort von Apollo Reizen

Wat fijn om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met ons naar Tenerife! Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Tot snel!

Aanrader

Bij Apollo reizen een vakantie geboekt naar Fuerteventura.
Alles prima geregeld!
Aanrader

24. September 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desondanks dat wij een zéér fijne…

Desondanks dat wij een zéér fijne vakantie hadden, laat Apollo reizen het qua communicatie achteraf volledig hangen. Ik spreek hier over eind juli!!
Onze terugvlucht werd na 6u vertraging alsnog geannuleerd, waardoor we tot laat in de avond in de luchthaven bleven zitten (eerst uren zonder communicatie van Apollo). Uiteindelijk konden we pas de volgende dag vliegen. Onze reis is volledig geboekt via Apollo, de vlucht was met Transavia. Voor een compensatievergoeding dienden we volgens Apollo eerst contact op te nemen met Transavia, zo gezegd zo gedaan. Transavia stuurt ons door naar Apollo. Opnieuw.. zo gezegd zo gedaan begin augustus een claim ingediend via het officiële klachtenformulier op de website, maar tot op heden NIKS van reactie mogen ontvangen! Al met de klantendienst contact opgenomen en zij reageren heel droog "we geven het nogmaals door aan de juiste dienst, sorry voor het wachten". Verder gebeurt hier niks mee. Zéér teleurstellend én frustrerend. Graag EINDELIJK een contactopname, boekingsnummer 33310563!
Het was onze eerste maar ik vrees ook onze laatste reis met Apollo reizen!

1. August 2024

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen volkomen hoe frustrerend en teleurstellend deze situatie voor je moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Door omstandigheden heeft de afhandeling van je casus langer geduurd dan normaal, maar we willen je verzekeren dat we momenteel hard werken om dit zo snel en correct mogelijk op te lossen. Het is absoluut niet de ervaring die we voor onze reizigers voor ogen hebben, en we waarderen je geduld in deze kwestie.

Zodra de afhandeling is voltooid, zal onze klantenservice contact met je opnemen. Nogmaals onze excuses, en we hopen dat we het vertrouwen kunnen herstellen en je in de toekomst weer mogen verwelkomen bij Apollo Reizen.

Eerlijke reisaanbieder

Wij hebben voor het eerst via Apollo reizen een reis geboekt. We kenden deze organisatie niet, maar super👍Echt! Alles top geregeld, fijn hotel gehad en exact zoals omschreven, bij andere organisaties werd bij dit complex niet aangegeven dat er naast werd gebouwd, ( geen last van gehad ook) Apollo gaf dit wel aan in omschrijving, dus eerlijke duidelijke reisaanbieder!. Wij hebben zelf geen hulp of hostess nodig gehad omdat alles duidelijk was en wij zelf een auto hadden gehuurd dus die ervaring hebben wij niet. Wij gaan zeker nog eens reis boeken bij deze aanbieder! 👍

2. Juli 2024

Antwort von Apollo Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad! We waarderen je feedback ontzettend. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en we hopen dat jullie nog vele mooie reizen met ons zullen maken!👍

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, mooie reisaanbiedingen, snel en goed georganiseerd allemaal, ook ter plaatse

4. Juli 2024

Antwort von Apollo Reizen

Heel erg bedankt voor je feedback. Wat fijn om te horen dat ons aanbod en service aan je verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker aan te bevelen reisorganisatie

Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad met Apolloreizen naar Sivota. Alles was perfect geregeld van begin tot eind. De reis was soepel en zonder problemen, en ik was vooral onder de indruk van hun uitstekende klantenservice. Het team van Apolloreizen was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Hun professionaliteit en vriendelijkheid hebben mijn reis echt bijzonder gemaakt. Ik zou Apolloreizen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en goed georganiseerde vakantie!

---

27. Mai 2024

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor jouw geweldige review; we zijn blij dat je een fantastische tijd had in Sivota en kijken ernaar uit jouw in de toekomst weer van dienst te zijn!

Hele fijne reiservaring gehad

Hele fijne reiservaring gehad naar las playitas sport resort in fuerteventura geboekt bij apollo reizen. Duidelijke boekingsinformatie, maar ook tijdens de reis op tijd een sms over de ophaal tijd etc. Elke dag iemand aanwezig in het hotel, zeer behulpzaam. Ook telefonisch goed geholpen. Hier boeken wij zeker weer.

28. Mai 2024

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je een fijne reiservaring hebt gehad op het Playitas Sport Resort en dat je onze service waardeert. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Naar Parga met Apollo

Enorm genoten van een week Parga. Een last minute aanbieding in een Apollo ‘mondo local hotel’. De reis was goed geregeld. Vragen richting Apollo of mijn betaling goed doorgekomen was, wat verwarring over bagage bij Transavia werden direct opgepakt en binnen een uur opgelost. Wauw complimenten. En wat een fantastisch hotel, lieve mensen (gerund door een familie), zorgzaam, een lekker zwembadje en perfect gelegen vlakbij het centrum van Parga! Boek deze reis. Want ja een goedkope reis kan dus echt heel goed zijn!! Dankjewel Apollo & Bacoli hotel.

20. Mai 2024

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor de positieve feedback. Wat fijn om te lezen dat de gehele trip naar wens is geweest. Wij kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw een mooie reis aan te mogen bieden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begin heel goed geholpen, personeel op locatie

Vanaf het begin heel goed geholpen, zeker aangezien onze voorkeursbestemming nog niet te boeken was. Keurig op de hoogte gehouden en geregeld! Op locatie heel goed ontvangen en ook een presentje gekregen omdat we de eerste gasten waren vanuit Nederland. Erg attent.

Heel fijn ook dat er op locatie vriendelijk personeel vanuit Apollo langskomen en al je vragen beantwoorden. Enige minpuntje was de autoverhuur, maar dat wordt verbeterd heb ik begrepen.

Keep up the good work!

28. August 2023

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Wij kijken ernaar uit om jou nogmaals in een van onze hotels te mogen ontvangen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reisje geboekt naar Albanie

Reisje geboekt naar Albanie
Alles prima geregeld
Mooie prijs
Vanwege de boot van Albanie naar corfu moesten we een dag eerder vertrekken maar was prima geregeld met uitstekend hotel in corfu
Complimenten voor Sofia
Hartelijke groet
Theo en Astrid

29. September 2023

Antwort von Apollo Reizen

Bedankt voor de positieve review! Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te verwelkomen met een van onze reizen!

Met Apollo Reizen naar Plakias zuid-Kreta

Herfstweek met Apollo Reizen naar Plakias zuid-Kreta, hotel Alegria.
Goede ondersteuning tijdens boekingsproces. Prima emailcontact en alle documenten overzichtelijk op je eigen account.
Prachtige, rustige omgeving, modern, luxe hotel met strand voor de deur. Top gastvrijheid, heerlijk eten, veel bijzondere wandelmogelijkheden in de buurt; genieten in het echte Kreta!

6. Oktober 2023

Antwort von Apollo Reizen

Dankjewel voor jouw positieve review. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer een mooie reis te verzorgen.

Samos

Onze eerste vakantie bij Apollo geboekt. En ik kan het iedereen aanraden. Je wordt van het begin tot einde van je reis van alles goed op de hoogte gehouden. Keurig verzorgd!

10. Oktober 2023

Antwort von Apollo Reizen

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst nogmaals een reis te mogen verzorgen voor jou!

Het Apollo Reizen Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr