Arribella Bewertungen 12

2,0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Pure oplichting

Pure oplichting. Dezelfde ervaring als hier gemeld. Bedrag via creditcard afgeschreven en zelfs voor volgende maand gereserveerd. Bedrag uiteindelijk teruggestort na bemiddeling ANWB creditcard

Fakeshop

Fakeshop, ze vragen een 1 cent over te maken voor bemesting dag erna beginnen ze af te schrijven

29. Mai 2026

Pure oplichting

Zonder dat wij het wisten hebben we hetzelfde meegemaakt als door de anderen wordt beschreven eerst 1 cent afgeschreven volgende dag 29,90 met beschrijving dat het om een televisie product gaat terwijl het een cosmeticabedrijf is en je aan een abonnement vast zit dit is gewoon pure oplichting

Svindel svindel svindel

Jeg aner ikke hvad det er for et firma, men storsvindler er de . Jeg ved ikke hvordan de har fået min mailadresse og hvordan de har trukket penge på mit kort , jeg har aldrig købt noget hos dem , jeg har lukket mit kort . De skal ikke have stjerner tværtimod. Svindel svindel svindel

19. Mai 2026

Pure oplichting ze hebben €49,90 van…

Pure oplichting ze hebben €49,90 van mijn rekening geplunderd het via een app voor camera en dacht dat het een abonnement was voor camera maar helaas achteraf bleek het arribella waar ik nog nooit van gehoord had… ik had niets besteld en n heb meteen de bank laten blokkeren

17. Mai 2026

Oplichters die zich niets van de wet…

Oplichters die zich niets van de wet aantrekken.
Wat Evie in eerdere review aankaart, is precies zo gebeurt met mijn 95 jaar oude vader.
7 mei 1 cent over gemaakt, 8 mei 29,90 afgeschreven. 8 mei gechat, het blijkbare aangegane abonnement geannuleerd.
Moest helpdesk mailen voor terugbetaling. Na 4 dagen zelfde reactie als bij Evi, niet binnen 3 dagen geannuleerd en daarom geen geld terug.
Klopt niet, annulering was na een dag en je hebt volgens de wet recht op een termijn van 14 dagen. Dit hun weer gemaild, maar geen reactie.
Heb inmiddels melding gemaakt bij fraudehelpdesk van hun praktijken en zal ook aangifte gaan doen bij politie van internet oplichting.

0 stjerner

0 stjerner. SVINDELFIRMA.
Jeg aner ikke hvordan det firma har fået min mail. En mail jeg kun bruger til seriøs kommunikation. Ofte bruger jeg en anden mail, når jeg handler osv. Jeg har aldrig besøgt arribella.com. Ej heller skrevet under på noget. Jeg ville have en app i AppStore som hed fil håndtering. Så skulle jeg betale 0,08kr, men på min konto stod der arribella.com og ikke det firma som havde selve appen. Nogle dage senere blev der igen trukket penge 249kr. Igen artibella.com. Mit kort har jeg lukket og har ikke længere Wallet på min telefon. Jeg melder det til appel som forhåbentlig får tjekket den app som hed filhåndtering. Det er snyd og bedrag.

4. Mai 2026

DUBIEUS !!

Niet verbaasd over de recente Noorse review; bij ons 29/4 0,01€ afgeschreven en 30/4 €29,90.
Bij klacht reageert men met algemeenheden: zelf aangemeld voor een 1-daagse proefperiode (op Cosmetica?!?!)
Vervolgens niet tijdig geannuleerd (binnen 1 dag zonder dat je iets hebt ontvangen??) en akkoord gegaan met terms & conditions.
1- geen wetenschap van aanmelding én geen interesse
2- geen bevestiging of welkomstmail ontvangen
3- op vraag om info wordt herhaaldelijk niet inhoudelijk gereageerd; standaard herhalingen met verwijzing naar algemene voorwaarden en ‘eigen aanmelding’.
4- wel bevestiging ontvangen dat het “abonnement” is vanaf nu is geannuleerd. Afwachten of dat bewaarheid wordt.
Wij hebben dit ontdekt door vrijwel dagelijks de rekening te checken; dat dit geen luxe is, blijkt.
5- positief is wel dat een vriendelijke klantenservice steeds binnen 1-2 dagen blijft antwoorden op onze dagelijkse reacties, nu met uiteindelijk resultaat (12/5) dat men - na wederom verwijzing naar een aanmelding - uiteindelijk het gebruikte e-mail adres prijsgeeft, dat een oud en in onbruik zijnde blijkt te zijn. Dat hebben wij direct laten weten met de opmerking dat dit ons doet vermoeden dat het m fraude gaat. Laatste reactie van heden, 13/5, is toezegging van restitutie alle omstandigheden in overweging nemende.

7. Mai 2026

SVINDEL og ulovlige trækninger

Hold jer langt langt væk fra denne hjemmeside. Nå de først har dine betalingskort trækker de hvad de har lyst til og lige så ofte det passer dem.
SVINDEL SVINDEL SVINDEL

5. Mai 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen