Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Snelle en correcte levering zoals afgesproken, met veel aandacht voor een schokbestendige verzending.

Antwort von Artemis urnen
Ça été une très belle expérience, je le recommande vivement.

Antwort von Artemis urnen
Dit zijn hele mooie producten.
Ik heb een mini urne , kaarsje en vaas . Dit is heel mooi.

Antwort von Artemis urnen
Altijd een vlotte service, altijd rechtstreeks en persoonlijk contact, oplossingsgericht meedenkend...fijn en vol vertrouwen!

Antwort von Artemis urnen
Livraison rapide , très belle urne de bonne qualité très belle couleur c’est parfait . Très bon contact avec les responsables de la société qui très professionnel 👍ss

Antwort von Artemis urnen
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voor ons betekend in deze zeer moeilijke periode. Ontzettend hard bedankt xxx

Antwort von Artemis urnen
De urnen die je bij Artemis vindt zijn zó mooi, echt vakmanschap.
Bovendien loopt de communicatie heel erg vlot en zijn de zaakvoerders bijzonder sympathiek en hulpvaardig.
Dat was troostend in een toch wel zware periode.

Antwort von Artemis urnen
heldere website, gemakkelijk te bestellen. vlotte en vriendelijke afhandeling.

Antwort von Artemis urnen
Het contact met Ram verliep zeer aangenaam. Absoluut geen gevoel van koopverplichting. Wij waren ook meer dan welkom om de urnes te komen bekijken.
Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een unieke, warme en karaktervolle urne.
Dankuwel om dit concept op de markt te brengen! Silke M

Super Gast,
altijd vriendelijk en gedienstig.
Mooie urnen, betaalbaar voor de klanten.

Antwort von Artemis urnen
Bij Artemis hebben ze niet alleen hele mooie urnes, maar ook de beste service! Ze gaan door weer en wind om ons en onze klanten tevreden te stellen.

Antwort von Artemis urnen
Wat een prachtige urn en wat een zorgvuldige, vriendelijke benadering en afhandeling door Ram Broekaert. Telefonisch overleg over de persoonlijke wensen verloopt heel soepel. Als je op zoek bent naar een stijlvolle, sobere en handgemaakte urn dan zit je bij Artemis goed.

Antwort von Artemis urnen
Op zondag voor Kerstmis gebeld, zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.
En owv de drukte bij de leveringsdiensten werd de urne per express verzonden zonder meerkosten.
Prachtige urne, mooi verpakt

Antwort von Artemis urnen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.