⭐⭐⭐⭐⭐ Supertevreden over Arthur’s Breakfast Box! 🥰 Alles is mooi en verzorgd verpakt en de ontbijtjes zijn niet alleen superlekker, maar ook heel gemakkelijk en snel klaar te maken. Er zit veel va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.
Legeweg 135/11, 8020, Oostkamp, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
ben heel tevreden met mijn box , bokalen, en de ontbijt suggesties en artikelen. en de get fit changeling artikels

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Ik vind de ontbijtbox met alle mogelijke proefjes zeer lekker maar voor mij zijn de porties te klein.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Super lekkere ontbijtjes, snelle service en goede hulp bij vragen. Ik ben meer dan tevreden 😊

Leuke lekkere ingrediënten.
Ik miste enkel recepten in de box om mee aan de slag te gaan.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Sinds september 2024 ben ik klant bij Arthur’s Breakfast Box. Ik was op zoek naar een lekker en gezond ontbijt dat makkelijk klaar te maken is. Mijn favoriete producten zijn de verschillende soorten havermout (in zakjes per 40gr verpakt wat super handig is), de granopops en het bananenbrood. Hierdoor is mijn ontbijt mijn favoriete moment van de dag en iets waar ik elke avond naar uitkijk. Bij elke bestelling krijg je ook een gratis product, een leuke manier om andere producten uit hun assortiment te leren kennen. Ik ben alvast een tevreden klant :).

Antwort von arthursbreakfastbox.be
De noten, zaden en ochtendoats zijn heel gemakkelijk en lekker.
Het vezelrijk brood is makkelijk te bakken, maar vrij smaakloos en ik kreeg het moeilijk geroosterd.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen (15x bananenbrood). In plaats van retourneren mag ik deze uitdelen! Wat een verrassende oplossing! En mijn goede bestelling? Die is al onderweg! Bedankt.

snelle levering
duidelijke communicatie
super lekkere granola

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Het maakt mijn ochtenden heel makkelijk als mama van een kleuter en pasgeborene.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
De levering is vlug gebeurd. Kwalitatief verpakt om schade te vermijden. Met een extra attentie. Dankjewel !

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Snelle levering . Afgelopen maandag begonnen , en alle ontbijtjes zijn stuk voor stuk super lekker , ook hele fijne lunch recepten, zo blij . Na 1 week 1 kilo afgevallen door meer te eten en dan ook nog super lekker . Aanrader 👍

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Snelle, keurige, correcte bezorging. Mooie doos, mooie zakjes, leuke recepten. Het is wel veel verpakkingsmateriaal. Veel plastic.
Nu 1 zakje geprobeerd; berries and nuts; was smaakvol.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Ik vind dit zeker wel een leuk product. Genoeg variatie om iedere dag af te wisselen.
De smaken zijn perfect, voor mij zelfs haast té lekker (Granola chocolade is mijn favoriet ❤️)

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Snelle en correcte levering. Duidelijke uitleg bij de bestelling. En ondertussen al een paar zaken geproefd-ik vind het lekker.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Zeer vlotte communicatie en bestelling snel geleverd.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
De ontbijt porties zijn lekker, de porties net groot genoeg en het is erg handig dat je verschillende recepten op de site kan vinden voor variatie.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Vandaag ben ik begonnen met de 20 dagen fit challenge! Helemaal enthousiast!!
Het is wat werk de avond ervoor maar je hebt dan ook ontbijt en luch voor 2 dagen. Fijne gerechten en super makkelijk met de recepten.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Ik heb voor de eerste keer de bestseller pakket besteld. Ik ben volop aan het proberen en tot nu toe is het heel lekker.

Antwort von arthursbreakfastbox.be
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.