Astridlund Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er kvalitet som på en Temuvare

Dette er kvalitet som på en Temuvare. Annonsen forteller intet om hvilke kvalitet materialet har. Kjolen føles som tynn plastikk. Returlapp er ikke med. Og ved forespørsel om retur, ble det avvist. Men fikk tilbud om 10% avslag på varen. Dvs. 65 kroner. Nettbutikk Astrid Lund. Ikke seriøs.🤔

21. August 2026

Svindel

Dårlig kvalitet på kjolene, såg på sporinga at dei blei sendt frå Kina. Den eine kjolen var så dårlig at eg ville sende den tilbake. Da måtte eg sjøl betale frakt med sporing tilbake til Kina!!! Dette samsvarer dårlig med informasjon på webside der retur er enkelt. Blir aldri handla meir med Astrid Lund.

24. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skygg unna, useriøst firma dårlig produktkvalitet

Jeg bestilte en kjole av dette firmaet, og det var en udelt dårlig opplevelse. Bestilling og betaling gikk greit, men varen jeg fikk svarte overhodet ikke til forventingene. Viste seg når jeg pakket opp at var dårlig kvalitet, dvs. kunstig stoff, 95 prosent polyester. Det sto nemlig ikke noe om hva slags materiale kjolen var laget av. Det i seg selv tilsier nok at jeg ikke skulle bestilt noe. Når jeg så ville returnere kjolen, gjorde kundebehandleren gjentatte forsøk på å få meg til å beholde kjolen og ville gi meg 10 prosent av kjøpesummen tilbake ( som jo er nesten ingenting). Men jeg sa nei. Når jeg så tilslutt etter gjentatt forsøk fikk vite fraktadressen var det Kina! Sjekket med Posten, og fikk vite at retur av denne lille pakken med sporing ville koste meg kr. 405. Kjolen kostet kr 649, så returnering ville vært et rent tapsprosjekt. Firmaets tilhold i "Langvekkistan" er nok en grunn til ikke til ikke å kjøpe noe fra dette firmaet (Mijøhensyn, og usikkerhet med reklamasjon, osv).. Navnet Astrid Lund klinger jo nordisk... Når jeg googlet firmaet kommer ikke noen standardfakta opp - verken organisasjonsnummer, beliggenhet, hovedkontorets adresse etc. Tydelig at man prøver å skjule slik grunnleggende info. Så Astrid Lund framstår ikke som et seriøst firma. Jeg lot meg lure fordi jeg ikke sjekket på forhånd. Anbefaler andre å skygge unna!

20. August 2026

Advarsel!

Jeg opplever dette som svindel! Det sto ikke noe om materialer på siden. Kjolen er 95% polyester og 5% spandex. Den ligner ikke på bildet, der den ser ut som et lett og luftig stoff. Denne er klam og tung. Lommene er i hvitt stoff som er veldig synlig. Da jeg ville returnere startet problemene. Jeg måtte returnere kjolen til lageret i Kina! Det ville koste kr 326,-, eller få 10% refusjon. Jeg brukte ChatGPT til å hjelpe meg med formuleringen av e-postene, og det gjorde det enklere å stå i. Etter mange mailer fram og tilbake endte det med at jeg fikk 25% refusjon og slapp å returnere kjolen. Ikke mye penger, men skitt au. De innrømmer skriftlig at de ikke hadde gjort det tydelig på nettsiden at det måtte leveres til Kina. Og det er problematisk.

21. August 2026

Bare svindel

Bare svindel.
Bestilte to kjoler i 100 % bomull. Kjolene likner ikke særlig på bildene og er ikke i bomull, men noe billig syntetisk stoff. Det finnes ingen lapp i kjolene om hva slags stoff dette er eller vaskeanvisninger. De er ikke i henhold til hva man kan forvente.
Kontaktet firmaet for å få returnert varene, men får beskjed om at det vil koste mange hundre kroner. Det stemmer ikke, for man bestemmer selv hvordan varen skal returneres og betaler porto. Og pakken med kjolene var veldig liten. Firmaet tilbød heller 10 % i rabatt.
Og mener at varen skal returneres som reklamasjon... Får heller ikke oppgitt noen returadresse. Dette er bare svindel.
Det er bedt om retur, men nå har de sluttet å svare.

Forbrukerrådet blir kontaktet her.
Nettsiden ble opprettet 1. juni og står registrert på en utenlandsk privatperson.

14. August 2026

Bare juks

Bare juks. Beskriver at kjolen er i 100 % bomull, den var i 95% polyester og kom direkte fra Kina. Lignet ikke på bildet, og det ville ifølge kundeservice koste flere hundre kroner å sende den i retur, så styr unna!

23. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg får ikke sporet pakken

Jeg får ikke sporet pakken. Er det noen som har erfaring med firmaet Astridlund. Klesbutikk for kvinner.
Jeg fikk omsider pakken med kjolen. Jeg var ikke nok oppmerksom ved bestilling. Det sto ikke oppgitt hva kjolen var laget av. Det var en «plastkjole» av polyester av dårlig kvalitet. Det var min egen feil at jeg ikke sjekket bedre. Alle seriøse klesbutikker oppgir hva plagget er laget av. Denne butikken gjør det ikke. Helt useriøs butikk som annonserer mye på FB. Vær obs!

21. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr