Mooie truien van goede kwaliteit! Snelle verzending, luxe verpakking, ik ben goed geïnformeerd over de pre order items wanneer deze verzonden zouden worden, dit was nog sneller dan verwacht.

Unternehmen hat geantwortet
Al 2 bestellingen geplaatst. Leuke, originele items van goede kwaliteit aan een redelijke prijs. Alles snel verzonden en zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog aankopen te do... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb inmiddels twee bestellingen geplaatst bij Ateljee Saar. Beide keren voldeden de producten volledig aan mijn verwachtingen. De kwaliteit-prijsverhouding is goed, de levering is stipt en de verpa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aankoop is vlot verlopen Maar helaas model van de rok was niet ok Van het bloesje had ik een ander ( niet zo kreukbaar)materiaal verwacht Topje was super Service, website en collectie alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.
Langstraat 1, 6001 CS, Weert, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snelle levering! Het linnen setje ziet er echt mooi uit en is van fijne kwaliteit.

Antwort von Ateljee Saar
Goede kwaliteit, leuke kleding en betaalbaar en super goede service!

Antwort von Ateljee Saar
Snelle levering. Leuk verpakt. Goede kwaliteit. Leuke items in de shop. Komt overeen met de foto's.

Antwort von Ateljee Saar
Het shirt werd aangegeven als 1 maat. Uitkomen op maat L. Het bleek een krappe M

Antwort von Ateljee Saar
Snelle verzending, artikel conform beschrijving. Netjes verpakt. Prima kwaliteit.

Antwort von Ateljee Saar
Snelle levering, artikelen zijn als op de foto
Vriendelijke klantenservice en altijd snelle reacties wanneer nodig
Altijd blij met de kleding van Ateljee Saar

Antwort von Ateljee Saar
Al 2 bestellingen geplaatst. Leuke, originele items van goede kwaliteit aan een redelijke prijs. Alles snel verzonden en zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog aankopen te doen.

Antwort von Ateljee Saar
Articles parfaits au niveau rapport /qualité prix.
Envoie plusque rapide et soigné.
Excellent service clientèle.

Antwort von Ateljee Saar
Omdat ik mijn pakje terug stuurde en heel snel mijn geld terug gestuurd kreeg

Antwort von Ateljee Saar
Het plaatje is echt anders dan hoe de blouse valt. Het lijkt een veel dunnere stof.

Antwort von Ateljee Saar
Super positief over Ateljee Saar!!!!
Snelle verzending📮
Goede kwaliteit 👖👚
———————————————————

Antwort von Ateljee Saar
Snelle bezorging, mooi ingepakt en goede prijs kwaliteit. Super blij met mijn twee aankopen

Antwort von Ateljee Saar
Snelle levering, verder goede verzorgde producten, alleen alles wat ik kocht zag er in het echt anders uit als wat het was. Ik had het anders verwacht, alsnog wel hele goed artikelen van goede kwaliteit.

Antwort von Ateljee Saar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.