Banner for Ateljee Saar

Ateljee Saar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie truien van goede kwaliteit! Snelle verzending, luxe verpakking, ik ben goed geïnformeerd over de pre order items wanneer deze verzonden zouden worden, dit was nog sneller dan verwacht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al 2 bestellingen geplaatst. Leuke, originele items van goede kwaliteit aan een redelijke prijs. Alles snel verzonden en zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog aankopen te do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb inmiddels twee bestellingen geplaatst bij Ateljee Saar. Beide keren voldeden de producten volledig aan mijn verwachtingen. De kwaliteit-prijsverhouding is goed, de levering is stipt en de verpa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aankoop is vlot verlopen Maar helaas model van de rok was niet ok Van het bloesje had ik een ander ( niet zo kreukbaar)materiaal verwacht Topje was super Service, website en collectie alle... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.

Ready to give it a try?

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

884 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Het linnen setje ziet er echt mooi uit en is van fijne kwaliteit.

Hi Dahlia,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo blij bent met je linnen setje en de kwaliteit ervan. Heel veel plezier ermee 🤍

Prachtige blouse

16. September 2026

Hi Anit,

Wat ontzettend leuk om te horen! Heel veel plezier met je prachtige nieuwe blouse en hopelijk draag je hem met veel plezier 🤍

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, leuke kleding en betaalbaar en super goede service!

Hi Germaine,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo tevreden bent met onze items én onze service. Hopelijk mogen we snel weer iets leuks jouw kant op sturen 🤍

Snelle verzending

Snelle verzending! Blij met mijn nieuwe blouse!

Hi Renske,

Wat leuk om te horen! Super dat je bestelling zo snel binnen was en dat je blij bent met je nieuwe blouse. Heel veel plezier ermee 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Hi Annelien,

Wat fijn om te lezen! Super dat je bestelling snel binnen was en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Heel veel plezier met je items 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Leuk verpakt. Goede kwaliteit. Leuke items in de shop. Komt overeen met de foto's.

11. September 2026

Hi,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, verpakking en onze items. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer 🤍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het shirt werd aangegeven als 1 maat

Het shirt werd aangegeven als 1 maat. Uitkomen op maat L. Het bleek een krappe M

14. September 2026

Hi,

Wat jammer dat de pasvorm anders uitviel dan je op basis van ons maatadvies had verwacht! We begrijpen dat het lastig is wanneer een one size item toch kleiner valt. We zijn daarom bezig om onze maat- en pasvorminformatie op de website verder te verbeteren, zodat we hier in de toekomst nog duidelijker in kunnen adviseren.

Stuur ons gerust even een berichtje, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing 🤍

Zeer tevreden

Snelle verzending, artikel conform beschrijving. Netjes verpakt. Prima kwaliteit.

11. September 2026

Hi Sofie,

Wat fijn om te lezen! Super dat je tevreden bent met de snelle verzending, verpakking én de kwaliteit van je item. Heel veel plezier ermee 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, artikelen zijn als op de foto
Vriendelijke klantenservice en altijd snelle reacties wanneer nodig
Altijd blij met de kleding van Ateljee Saar

Hi,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo tevreden bent met onze items én onze klantenservice. Hopelijk mogen we nog vaak iets moois jouw kant op sturen 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tweede bestelling, superblij mee!

Al 2 bestellingen geplaatst. Leuke, originele items van goede kwaliteit aan een redelijke prijs. Alles snel verzonden en zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog aankopen te doen.

Hi Wanda,

Wat ontzettend leuk om te lezen! Super dat je inmiddels al twee keer bij ons hebt besteld en zo tevreden bent met onze items. We kijken ernaar uit om nog vaker iets moois jouw kant op te sturen 🤍

Excellent

Articles parfaits au niveau rapport /qualité prix.
Envoie plusque rapide et soigné.
Excellent service clientèle.

10. September 2026

Hi Brigitte,

What a lovely review, thank you! We’re so happy to hear that you’re pleased with the quality, price, fast delivery and our customer service. Enjoy your new items 🤍

Love,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering , leuke blouse !

Hi Karin,

Wat leuk om te horen! Super dat je bestelling zo snel binnen was en dat je blij bent met de blouse. Heel veel plezier ermee 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat ik mijn pakje terug stuurde en…

Omdat ik mijn pakje terug stuurde en heel snel mijn geld terug gestuurd kreeg

Hi Anneke,

Wat fijn om te lezen! Super dat je retour zo snel is verwerkt en je het bedrag snel weer terug had. Dankjewel voor je fijne review 🤍

Heel tevreden

Heel tevreden

Hi Lucian,

Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review en heel veel plezier met je bestelling 🤍

Snelle levering. Mooie jurk

Hi Inez,

Wat fijn om te horen! Super dat je bestelling zo snel binnen was en dat je blij bent met de jurk. Heel veel plezier ermee 🤍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het plaatje is echt anders dan hoe de…

Het plaatje is echt anders dan hoe de blouse valt. Het lijkt een veel dunnere stof.

Hi,

Wat jammer dat de blouse anders uitvalt dan je op basis van de foto’s had verwacht! We proberen onze items altijd zo realistisch mogelijk in beeld te brengen, maar we begrijpen dat een stof en pasvorm in het echt soms toch anders kunnen overkomen. Dankjewel voor je feedback, die nemen we zeker mee 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super positief over Ateljee Saar!!!!

Super positief over Ateljee Saar!!!!
Snelle verzending📮
Goede kwaliteit 👖👚
———————————————————

Hi Joke,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo tevreden bent met de snelle verzending én de kwaliteit van onze items. Heel veel plezier met je bestelling 🤍

Alles klopt

Snelle bezorging, mooi ingepakt en goede prijs kwaliteit. Super blij met mijn twee aankopen

Hi Sabine,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Super dat je zo blij bent met je aankopen. Heel veel plezier met je nieuwe items 🤍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle levering, verder goede verzorgde producten, alleen alles wat ik kocht zag er in het echt anders uit als wat het was. Ik had het anders verwacht, alsnog wel hele goed artikelen van goede kwaliteit.

Hi Mirthe,

Dankjewel voor je eerlijke feedback! Jammer dat de items er in het echt anders uitzagen dan je had verwacht. Wel heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de items en onze snelle levering 🤍

Carolijn - Ateljee Saar

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr