Atlantickobenhavn Bewertungen 11

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

FUP FIRMA

FUP FIRMA. Det er IKKE dansk.
Nu hedder det pludselig "Madsen Smykker".
Deres servicevilkår og Refusionspolitik er blot skabeloner uden indhold til hvordan man fortryder eller procedurer.
FALSK FALSK KINESISK FIRMA

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en hue til 200kr den…

Jeg bestilte en hue til 200kr den lørdag 7. Februar. Den 10.februar blev pengene hævet på min konto og herefter skete ingenting, før jeg skrev den 24. februar og spurgte til min vare. Den 25. februar fik jeg svar med undskyldning om forsinkelse og at varen nu ville blive sendt. Samme dag fik jeg besked om at varen var på vej. Fra den 25. februar til den 6. marts hørte jeg ingenting, og skrev så igen og fik et standardsvar om at varen var på vej. Derpå gik yderlighedere 7 dage - den 13. Marts om aftenen var varen klar til afhentning. 5 uger efter at pengene var hævet og med meget dårlig orientering om forsendelsen. Det viser sig at afsenderen er asiatisk- formentlig kinesisk.
Man kan sige at der er mindre behov for en hue den 13. marts end den 7. februar.
Huen ser varm og god ud - men jeg er dybt utilfreds med behandlingen af mit køb.
B. Andersen

14. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er det en svindel sælger

Jeg har forsøgt at finde en adresse på Atlantic København, der på Facebook skriver at de sælger ud af smykker, og at de er etableret in indre by i København - email adressen er den samme som det fodtøj andre har bedømt som ringe, eller dårlig service eller ingen kontakt, så man ikke kan refundere.
Jeg skrev til dem på Facebook, men de fjernede mit spørgsmål

3. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma. De har ingen telefon kun mailformular. Skriver i anonce levering inden for 5 til 7 dage, jeg har ventet en hel måned, varen skulle være på vej skriver de men kan ikke yderligere spores.
De var dog frække nok til at trække pengene samme dag som varen blev bestilt.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skandinavisk vinterhue med ørebeskyttelse.

Jeg bestilte d. 6. februar 2 stk. Skandinavisk vinterhuer med ørebeskyttelse (unisex, one size), da jeg bestilte dem blev der lovet at de ville ankomme mellem 5 til 7 dage fra bestillingsdatoen, de er lige ankommet, godt en måned senere. Pengene de kostede var de hurtige at hæve med det samme.
Firmaet reklamere med at de er et gammelt dansk firma, men jeg kunne se at huerne var sendt fra Kina.
De synlige sømme på huerne er temmelige skæve, og foret passer ikke i dem, det er for stort, noget værre sjusk.

6. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det er et svindel firma hold jer langt…

det er et svindel firma hold jer langt væk, de lover at det er kvalitet at det er hjemmelavet at det er lavet i Danmark og så leverer de en gang Kina skrammel, og når man så vil returnere varen virker link ikke det lover de og fixe men det sker ikke så kan jeg bare returnere til den adresse de har sendt ??? de har aldrig sendt en en adresse, jeg har lige sendt 100 mails til dem for og få dem i tale

27. Februar 2026

“Luna” støvle fra TEMU……

Jeg købte et par støvler “Luna” modellen, til min kone.

Produktet som kom har en virkelig ringe kvalitet og ligner ikke det mindste dem på billedet.
Hjemmesiden virker troværdig, men det er tydeligt at det er Kina vare som er sendt afsted.

Faktisk tillod jeg mig at søge dem frem på nettet, det viser sig at TEMU har den PRÆCISE model…
Der sidder en lille mærkat på støvlen. På deres hjemmeside står der “UTIRAIN” eller noget det mener om det. På de støvler jeg modtog stod der “SanMingMei” som pudsigt nok er det samme der står på Temu modellen… 🫠

Ingen svare på mails…
Hold jer fra det! Åbenlyst scam!

19. Jänner 2026

Kun dårlig service

Kun dårlig service, købte nogen støvler og de var for store alt godt, så ville jeg returnere dem da jeg sender dem en mail gider de ikke give mig vejledning til at returnerer dem, plus de kom alt for sent der gik en måned før de kom.

6. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forsigtig med “Luna” vandtætte støvler fra Atlantic København - atlantickoebenhavn.com

Faldt over “Luna” vandtætte støvler til under 379 kr i en Instagram reklame fra et firma, der hedder Atlantic København og på deres hjemmeside viser billeder af to kvinder, der tilsynelandende startede firmaet i København i 2016. Husk dog altid at research firmaer bag “gode” Instagram reklame tilbud, selvom de umiddelbart virker tillidsvækkende. Alt tyder på, at dette er et scam. Varer bliver sendt fra Kina (hvis de overhovedet kommer frem) Instagram profilen har kun eksisteret siden 2025 og tvivler på at de to “kvinder” der startede Atlantic København i 2016 egentlig findes.

1. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr