Roligt och klurigt spel
Roligt och klurigt spel! Välplanerat och väl utänkta ledtrådar.

Antwort von Atlaris
Pionjärer av framtidens mordgåtor! Vi skapar kvalitativa och innovativa spel som garanterat kommer att sätta guldkant på er spelkväll, middag eller fest. Lös ett fiktivt brott; sätt dit en mördare, spåra en kidnappad flicka eller sätt dit hjärnan bakom ett bankrån. Har du vad som krävs? Beställ ditt spel idag på www.atlaris.se
Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Roligt och klurigt spel! Välplanerat och väl utänkta ledtrådar.

Antwort von Atlaris
Fenomenalt bra spel! Har spelat båda (dödsdömd och Bittra tårar) väluttänkta, lagom knepiga mordgåtor, som är perfekta för en hemmakväll med vänner. De är skapade med omsorg och tycker verkligen om att de är AI-fria!
Rekommenderas starkt.

Antwort von Atlaris
Väl utfört spel! Vid första anblick drog detta spel (Dödsdömd) in ens intresse.
Klurigt, välgjort och bra story. Bra jobbat och hoppas på allt fler spel från er!

Antwort von Atlaris
Har spelat mängder med murder mystery, escape room etc och detta (Dödsdömd) var det absolut sämsta jag någonsin spelat. Ingen logik, inga faktiska bevis på vad som egentligen hänt. Rekomenderar verkligen inte detta till någon. Alla andra tillverkare på marknaden gör det bättre

Antwort von Atlaris
Jag och min fru brukar med spendera helgerna med dessa typer av mordgåtor, vi har spelat ca 20 st från flera olika företag.
Atlaris levererar en mycket bra upplevelse, från första till sista bladet, de har tillochmed musik och dryck/snacks förslag vilket är en otroligt uppskattad detalj. *Tips, kolla det innan start så ni kan förbereda med inköp!
Vi testade Dödsdömd.
Själva mordgåtan är väl utförd och svårighetsgraden (4/8) tycker vi är rimlig.

Antwort von Atlaris
Jag och min fru spelade Dödsdömd, och det märks att spelet är skapat och packat med stor omsorg. Allt från handmålade inslag till vaxstämpeln ger en personlig touch som höjer upplevelsen.
En nackdel var att hemsidorna med ledtrådar och facit inte fungerade, men tack vare det medföljande facitkuvertet gick det ändå att förstå lösningen.
Hoppas ni fortsätter skapa fina mordgåtor!

Antwort von Atlaris
Jag är en sån person som inte gillar att spela spel! Brukar se till att få vara bank eller domare men med detta spel så väcktes speldjävulen i mig! Så kul och utmanande! Svårt och klurigt, men så kul att spela tillsammans. Mitt tips är att ta god tid på sig och kanske tom dela upp spelet på två tillfällen så att man får tid att vila hjärnan lite emellan och på så sätt kunna tänka klarare! Trodde aldrig att jag skulle säga nåt sånt MEN ser verkligen fram emot nästa spel🙂

Antwort von Atlaris
Att lösa en mordgåta är alltid en spännande utmaning, men Atlaris tar det till en helt ny nivå. Med en gripande berättelse, genomtänkt spelmekanik och en atmosfär som håller spelaren på helspänn, levererar spelet en upplevelse som känns både intensiv och beroendeframkallande.

Kungen av mordgåtor!
Välgjort, superhög kvalitet och ett väldigt klurigt spel.
Vi samlades hela familjen dagen efter nyår och upplevde en spännande kväll med mycket disskutioner och många teorier.
Jag väntar med spänning på nästa spel.

Antwort von Atlaris
Jag saknar tidigare erfarenhet av denna typ av spel och blev så glatt överraskad av upplevelsen! Rekvisitan var superproffsig och trovärdig och det var framför allt en riktigt bra historia, vi lyckades inte lösa brottet!!

Antwort von Atlaris
Klurigt spel med bra story och ledtrådar! Bra kvalité och riktigt snyggt gjort!

Antwort von Atlaris
Upptäckte nyligen Atlaris.se och deras mordgåta, vilket var en riktig ögonöppnare för genren! Spelet börjar utmanande och kan kännas svårt i början, men man kommer snabbt in i det. Ett gott råd är att samla på sig så mycket information som möjligt tidigt i spelet; det hjälper enormt i att ställa rätt frågor och styra utredningen i rätt riktning. Karaktärerna är välskrivna och problemen är spännande att lösa. Rekommenderar starkt för en kväll fylld med klurigheter och skoj!

Antwort von Atlaris
Otrolig detaljrikedom men riktigt svårt! Väldigt realistisk rekvisita med mycket material att gå igenom och trovärdiga karaktärer. Det var superkul att gå igenom allting och försöka sätta dit mördaren, 5 av 5!! Ett härligt spännande sätt att spendera en kväll, kommer definitivt spela igen.

Antwort von Atlaris
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.