Auchan Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Il faut sans cesse regarder la composition des produits alimentaires (notamment laitiets) de la marque auchan. Trop souvent on y retrouve de l'huile de palme ou des produits d'origine étrangère. Ce ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Witam bylam dzis w Auchan Bonarka,panie obslugujace sery,nie maja czapeczek,wlosy rozpuszczone,niestety w moim serku byl wlos!!to niedopuszczalne,kolczyki w uszach,nieodpowiedni stroj do pracy z zywno... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

W dniu dzisiejszym otrzymałem zamówienie zgodnie z wyznaczoną godziną.Zamówienie było dosyć duże.Po sprawdzeniu okazało się ,że brakuje jednej herbaty owocowej,jogurt jest rozwalony i wylany do innych... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dlaczego nie można zakupić w Waszych sklepach symboli naszego kraju – FLAGI POLSKIEJ ???? • Temat dotyczy wielu waszych placówek. • Dlaczego na terenie NASZEGO KRAJU uniemożliwia się dostępu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Suche pieczywo i zgniłe warzywa !

Asortyment jest dość szeroki, jednakże sklep Auchan Krasne Rzeszów ma znacznie okrojony. Warzywa i owoce często przyjeżdżają zgnite (!), towar bywa nieświeży a dziś dowieziono mi suchy jak kamień chleb zamiast świeżego !!! Czas powiadomić sanepid !

29. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Z automatu zamienili mi produkty bio na…

Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio.
Zamówienie za ponad 300 zł i poprostu nie wyłapałam tego przy odbiorze.
Po napisaniu reklamacji otrzymałam informację że mogę odesłać produkt ( 2 mrożonki) na własny koszt.
Pierwsze zakupy aby się przekonać jak wypadną.
Uważam że to nieuczciwe, i że kurier powinien o tym informować czy klient zgadza się przyjąć.
Ja nie polecam.

29. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Będąc w Warszawie( z Niemiec…

Będąc w Warszawie( z Niemiec Zachodnich),postanowiłem zrobić drobne zakupy w tymże Markecie i...wszystko...super! Zarówno obsługa,jak i dużo cen promocyjnych!
Jestem bardzo zadowolony!
I napewno,będę stałym klientem!
Tylko....za mało dogodnych parkingów...dla...inwalidów!

15. Dezember 2025

Zakupy online z dostawą do domu - Auchan Warszawa Wola

Zakupy online z dostawą do domu - Auchan Twój sklep spożywczy Górczewska 124, 01-460 Warszawa. Naprawdę jestem rozczarowana przeterminowane produkty utrudniony kontakt ze sklepem zamiana produktów o ktore nie prosiłam już wolałam żeby ich nie bylo a tak policzyli za to co nie chciałam brak profesjonalizmu.

14. April 2026

Zamówienie i dostawa Szczecin

Ja zamawiam co tydzień duże zakupy w Szczecinie i jestem bardzo zadowolony. Zawsze punktualnie, dobrze zapakowane i produkty są dobrej jakości. Dwa razy była sytuacja że opakowanie ogórków kiszonych był zniszczony, lub truskawki były otwarte, ale patrząc ile już zamówień zrobiłem to widać że jest to małe niedopatrzenie. Polecam :)

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Odbiór zakupów i 50złotych więcej za…

Odbiór zakupów i 50złotych więcej za zakupy?Reklamacja?
Możesz pisać i tak nikt ci nie odpowie i nie zrekompensuje różnicy ( nikt nie chciałby kupić zwiędłych ogórków, kapusty pekińskiej która waży ponad 2 kilogramy i jest zwiędła ( zamawiałam do 1 kg) Nigdy nie wiesz co dotrze i w jakim stanie - ODRZADZAM

6. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten sklep Auchan w Dąbrowie Górniczej w…

Ten sklep Auchan w Dąbrowie Górniczej w C.H.Pogoria to istna kpina i nieporozumienie,na napisałem na stronie Auchan opinię bardzo negatywna i już w 20-30 została usunięta.Przydalaby się ogólna niespodziewana kontrola.Ze względu na praktyki jakie stosują,są poniżej krytyki.Zamknąć ten przysłowiowy bur..l
Oraz pozwalniać jakiś procent dosłownie perfidnych pracowników.Obrzydzenie bierze na myśl i widok praktyk tam stosowanych przez część kadry pracowniczej tam zatrudnionej.Życze tym właśnie osobom samych trudności w życiu, tak jak oni sprawiają klientom.

5. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nie…

Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nie miałam zastrzeżeń ,ale jakoś tak od roku problem jest z kurierami . Niestety mieszkam na 3 piętrze ,zdaję sobie sprawę ,że wnosić zakupy jest ciężko .Niektórzy kurierzy są wściekli,widzę to po ich minach i zachowaniu ,nawet na Dzień dobry nie odpowiedzą. Dzisiejszy dostawca to słowem się do mnie nie odezwał ,tylko pod nosem różne niemiłe określenia . Zamawiając zakupy zawsze się stresuję bo nie wiem na kogo trafię ,więc chyba pora zmienić sklep.

23. Februar 2026

Niekonsekwentne działanie.

To już nie pierwszy raz kiedy nie realizowane są godziny dostawy, nie informowany jest klient o występujących trudnościach technicznych opóźniających znacznie termin dostawy ,brak wcześniejszej informacji o możliwości realizacji pozycji zamówienia.
Takim postępowaniem i w konsekwencji stosunkiem do klienta nie buduję się opinii.

21. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opóźnienia dostawy, a potem jej anulowanie

Zamówiłem w środę z dostawą na piątek. W piątek co chwilę dostawałem informację, ze dostawa została opóźniona, a finalnie w sobotę z rana przyszedł mail, że zamówienie anulowali. Szczyt absurdu, że nie potrafią logistycznie ogarnąć zamówień, a tłumaczą się trudnymi warunkami atmosferycznymi, gdzie zamówienie było na terenie trójmiasta, a tylko jednego dnia trochę śniegu popadało.

14. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stwierdzili, że zamiennikiem coli bez kofeiny będzie cola z kofeiną. Dobry wybór dla osoby z chorym sercem. W reklamacji powołali się na regulamin więc zwyczajnie pokazai klientowi środkowy palec.

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłem zakupy z dostawą do domu

Zamówiłem zakupy z dostawą do domu. Przedział czasowy dostawy 7:00-11:00. O 10:58 przyszedł email, że zamówienie jest kompletowane. Chwilę później SMS, że kurier jest w drodze. Ale chyba jechał z Katowic, bo 2h później nadal nic. Więc poszedłem na spacer. Po powrocie zastałem maila "Twoje zamówienie zostało przez nas anulowane". Przynajmniej kasę zwrócili, ale nigdy więcej.

18. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamawiałam zakupy online z dowozem (z…

Zamawiałam zakupy online z dowozem (z Katowic). Zamówienie nie dotarło. Najpierw miało być opóźnione o ok 20 min, potem status się zmienił, że jestem następna w kolejce i po prawie 5h w końcu sami je anulowali (może dlatego, że próbowałam się kontaktować przez formularz). Zero kontaktu i żadnej informacji (poza tą na stronie sklepu). Nawet nie wiadomo co się stało, przecież jeżeli kurier wiedział, że nie dojedzie, albo nie umiał znaleźć miejsca to można było chyba jakoś dać znać (większość firm jakoś sobie z tym radzi)

7. Jänner 2026

Ogólnie ok

Ogólnie ok, poza małymi wpadkami, mrożonki niedostępne, pewnie ZNOWU stara lodówki zepsute

5. Jänner 2026

Totalnie nie polecam

Totalnie nie polecam. Ostatnio rozmawiałem z kilkoma pracownikami na temat atmosfery, pracy, kadry kierowniczej. Praktycznie wszyscy odnieśli się do tych trzech tematów negatywnie. Jeśli chodzi o atmosferę pracownicy hali są do siebie mili. Lecz jeśli przychodzi taki menedżer lub osoba wyżej postawiona niż pracownik hali to już tak miło nie jest. Jeśli chodzi o pracę to jest jej bardzo dużo, a płaca pozostaje taka sama czyli niska. Kadra kierownicza jest chyba najgorsza. Z opowieści które usłyszałem, pani dyrektor jest podobno jedną z najgorszych osób w sklepie. Mogę podać jeden przykład. Jest coś takiego jak bilans. Pisze się w nim co ci się w pracy nie podoba I co się nie podoba w kadrze kierowniczej. Bilans idzie bezpośrednio do pani dyrektor, lecz pani dyrektor nie przyjmuje negatywnych opinii. Osoby pośredniczące między pracownikiem, a panią dyrektor każą pracownikowi który wystawił negatywne opinie, poprawić je na pozytywne. Pracownicy powiedzieli mi, że Sz.P Dyrektor krzyczy po pracownikach. Powodem byłi klienci którzy kradli drobnicę że sklepu. Kasjerka zgłosiła to właśnie pani dyrektor, lecz zamiast wezwać policję, zbeształa kasjerkę za nękanie klientowów. A co zrobili klienci? Wyszli z tymi wszystkimi rzeczami. To jest karygodne. Związki zawodowe nie istnieją. Są też określone terminy w których nie można brać dni wolnych, urlopów na żądanie oraz zwolnień lekarskich. Jeśli się złamie tą regułę można zostać zwolnionym. Nie sądzę żeby te reguły były zgodne z prawem polskim. Jeśli chodzi o sklep ogółem to mogę tylko powiedzieć, że kasy nie ma. Jedna wielka ruina. Chciałbym podkreślić, że większość opinii jest wystawiana właśnie przez osoby pracujące w biurach, które nie widzą codzienności pracowników. Jest tego za dużo. Nie podaje personaliów pracowników z którymi rozmawiałem, bo jeszcze dosięgną ich jakieś represje. NIE POLECAM
(niech się tym sklepem zainteresują inspektoraty i służby, bo trzeba)

2. Dezember 2025

Zakupy we Włocławskim Auchanie

Regularnie robię zakupy w Auchanie we Włocławku. Ogólnie jestem zadowolona z przekroju i dostępności towarów. Personel zawsze służy pomocą. Szczególnie lubię kończyć zakupy przy kasie u Pani Oli (pani z ciemnymi włosami i kitką). Wiem jak ma na imię, bo zapytałam. Pani Ola jest bardzo sympatyczna, zawsze pomoże i sprawnie obsłuży. Jest naprawdę dla klientów zbawieniem. Taki pracownik to skarb. Dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam oraz polecam zakupy w Auchanie.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Auchan sprzedaje zepsute mięso.

Auchan sprzedaje zepsute mięso.
Zamówiłem dostawę artykułów spożywczych, ponieważ byłem kontuzjowany. Zamówiłem bekon, a kiedy go otrzymałem, mięso było ciemnobrązowe i zgniłe. Opakowanie było rozwarte, a zawartość spuchnięta. Pracownicy Auchan MUSIELI TO ZAUWAŻYĆ, nie dało się tego nie zauważyć. Kiedy zgłosiłem to do centrali Auchan i działu obsługi klienta, powiedzieli mi, żebym załatwił tę sprawę z firmą kurierską, a nie z nimi. Kiedy ta firma zostanie pociągnięta do odpowiedzialności przez rządowy departament zdrowia i bezpieczeństwa oraz inspektorów????

10. Dezember 2025

Obecnie Auchan w Łodzi

Obecnie Auchan w Łodzi na ul.Pilsudskiego zaczyna na sile promowac kasy samoobslugowe.Nie kazdemu to odpowiada.Oczywiscie ksjerce lepiej postac na kasach samoobsugowych i cos tam poradzic klientowi niz siedziec na kasie.Ale klientom to nie odpowiada.Ogonki dlugie przy kasach tradycyjnych i pustki na kasach samoobslugowych,to o czyms swiadczy.A swiadczy o tym z stanowiska samoobslugowe sa nieprzyjazne dla klienta. Niech jeszcze wszystkie kasy przerobia na samoobslugowe to klientow bedzie bardzo malo,a konkurencja nie spi .W wielu miejscach mozna dostac tanszy i swiezszy towar.

5. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr