Beste Robert, de reis overtreft onze verwachtingen. Al onze wensen zijn door jou goed verwerkt in de planning voor de rondreis met prima overnachtingen. Deze vormde een goed uitgangspunt voor de be... Mehr ansehen
Aurora reizen levert een goed aanbod op jouw aanwijzingen. Offerte was duidelijk en aan te passen naar eigen wensen. Alles was tip top geregeld. Bij een calamiteit ter plaatse is Robert bereikbaar en... Mehr ansehen
De 11 daagse Rondreis IJsland met Aurora Reizen was een fantastische ervaring. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, Icelandair, Geysir Car Rental, Whale Watch en alle guesthouses, prima. Had zel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Aurora Reizen is een reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland. Naast de hoogtepunten die bij een bezoek aan IJsland niet mogen ontbreken, gaan wij juist ook buiten de gebaande wegen. Alle wegen die in onze voorbeeldreizen staan, hebben we zelf gereden. Zo kunnen wij voor jou de mooiste routes samenstellen en lokale informatie geven.
Aquamarijnstraat 22, 7314 HZ, Apeldoorn, Niederlande
- 0628254934
- info@aurorareizen.nl
- aurorareizen.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede documentatie voor onderweg en…
Goede documentatie voor onderweg en persoonlijk contact. Houdt rekening met persoonlijke wensen.
14 daagse vakantie naar IJsland
Via Aurorareizen hebben wij onze vakantie naar IJsland geboekt.
Robert, de reisspecialist voor IJsland, heeft goed naar onze wensen geluisterd.
Heeft auto, questhouses, routes en bezienswaardigheden perfect voor ons geregeld en uitgewerkt en hebben veel informatie van hem ontvangen.
Voor vragen, vooraf aan onze vakantie, was hij altijd goed bereikbaar.
Hebben enorm genoten van de rust en overweldigende natuur!!
Aurora als reisbureau gaan we zeker aanbevelen.
Robert bedankt!!
Fantastisch
Afgelopen mei zijn wij (stel) op reis gegaan naar IJsland. Wij hebben gekozen voor een samengestelde reis door Robert aangezien het onze eerste keer IJsland was en wij graag ontzorgd wilde worden. Alles was goed geregeld, we zaten in leuke guesthouses en kregen goede tips. Wij hebben ontzettend genoten van onze reis en komen zeker nog eens terug!
Geweldige reis naar IJsland gehad!
Geweldige reis naar IJsland gehad via Aurora Reizen. Kleinschalige accomodaties, rustige excursies, goede huurauto en veel uitgebreide tips voor de reis. Zelfs parkeertarieven in Reykjavik, supermarkten en vele highlights per te bezoeken gebied/accomodatie ontvangen. Informatie in een pakket, leek wel een cadeau. Zo leuk om te ontvangen voor de reis. Prettig contact, geen vraag was teveel en ook qua prijs zeer aan te bevelen. Kortom twijfel je, dan gewoon boeken bij Aurora reizen!
Een ronduit geweldige reiservaring
Een ronduit geweldige reiservaring! Zowel de bestemming IJsland, als ook de wijze waarop Aurora de reisplanning heeft opgesteld. Voor de duur van 2 weken een perfecte balans in reistijd & verblijfstijd, goede overnachtingsplekken en uitstekende reisinformatie. Daardoor maximaal de gelegenheid gehad om IJsland volledig rond te rijden en enorm veel te kunnen zien & ervaren. Waarbij ik normaliter mijn reizen zelf helemaal opstel, vond ik het ditmaal bijzonder prettig dit hele proces bij Aurora Reizen te kunnen neerleggen. Tja...... en IJsland zelf.... een geweldige bestemming voor iedereen die van natuur, outdoor en ruimte houdt. Doen dus!
Robert is de beste reisorganisator voor je reis!
Wat hebben wij een fantastische reis gehad in IJsland deze zomer met ons gezin! We zijn Robert erg dankbaar voor zijn expertise, adviezen, boekingen en begeleiding! We waren voor andere reisbureau's "telaat" met boeken, maar Robert zag wel een uitdaging. In een persoonlijk gesprek vraagt hij naar wensen en ideeën en gaat daarmee aan de slag. Komt terug voor overleg en maakt zo een reis precies op maat. Toen ik keuze stress had omdat er te veel te zien en te doen is in IJsland , wist Robert wederom precies het goede advies te geven. Hij heeft veel kennis van het land, de locaties , verblijven en het leven in IJsland. Daardoor kan hij een vakantie met je samenstellen die meer dan fantastisch is, bij je aansluit en ervoor zorgt dat je geheel onbezorgd op vakantie gaat. De lijnen met hem zijn kort, zijn bereikbaarheid fantastisch, hij denkt mee en lost indien noodzakelijk op.
Wij zijn verliefd geworden op IJsland en gaan graag nog eens terug en dan zeker met Aurora reizen!
Perfect geregelde reis naar IJsland
We hebben een geweldige reis naar IJsland gehad via Aurora Reizen. Het contact van tevoren was prettig, Robert levert echt maatwerk. Tijdens de reis was alles perfect geregeld, de verblijven waren goed en de informatievoorziening uitstekend. Zelden zo ontspannen op vakantie geweest. We hebben genoten!
Veel aandacht voor ons.
Om de goede tot zeer goede voorbereiding van de reis.
De hoeveelheid papier die we kregen voor de reis geeft aan hoeveel tijd hij in de voorbereiding heeft gestoken.
Rondreis (westelijk) IJsland
Prettig contact met Robert. Tickets, huurauto en accommodaties waren goed geregeld.
Vraag vooral naar de leuke, kleinschalige en lokale activiteiten die Robert van te voren kan boeken!
Fantastische rondreis IJsland
Aurora heeft voor ons een fantastische rondreis van 17 dagen geregeld. Prima 4wd auto voor de gravel wegen. Extra informatie per reisdag met suggesties. En prima overnachtingen. En dat naar onze wensen en passend bij ons budget.
oost en zuid ijsland juni 2023
8 daagse reis geboekt naar Oost- en Zuid ijsland met AURORAreizen . Het contact van tevoren was steeds zeer goed , Robert is makkelijk bereikbaar , luistert goed naar je wensen , snelle reactie op mailwisseling . Betreft de reis zelf was alles helemaal perfect geregeld .
Ook tijdens onze reis af en toe contact gehad over hoe het gaat .
Dus helemaal top en als reisbureau aan iedereen aan te bevelen !
Lien Van Eeghem
Rondreis IJsland juni 2023
Mooie rondreis van 12 dagen door IJsland gemaakt. Dankzij de goede voorbereiding van Aurora, hebben we een fantastische reis gehad. Veel beschrijvingen ontvangen, die we goed hebben kunnen gebruiken.
De prijs - kwaliteit verhouding was prima.
Onvergetelijke reis naar IJsland.
Na vergelijk van verschillende reisorganisaties bij Aurorareizen uitgekomen en geen spijt, wat hebben we met z'n zessen een prachtige tijd gehad in IJsland. De voorbereiding in goed overleg, goed naar onze wensen geluisterd, goede adviezen. Contact was ook goed en snel. Een onvergetelijke reis gehad zonder zorgen. Robert bedankt!
Aurora Reizen put uit eigen ervaringen in IJsland!
Aurora Reizen heeft onze vakantie in IJsland op voortreffelijke wijze voorbereid. Robert had veel goede tips over te bezoeken bezienswaardigheden en hoe de reis het best in te delen was.
Ook voor, tijdens en na de reis informeerde hij of alles goed ging.
Wij zijn dan ook erg tevreden over zijn dienstverlening en kunnen hem dan ook van harte aanbevelen als een specialist voor reizen
naar IJsland!
Top vakantie TOP geregeld
Al jaren IJsland op de vakantielijst staan, helaas door Corona een aantal keren uitgesteld. In 2022 was het dan eindelijk zover dat IJsland weer bezocht kon worden.
Na een korte zoektocht op het internet uitgekomen bij Aurora Reizen en op onze korte vraag wat Aurora voor ons kon betekenen snel reactie. In tegenstelling tot andere reisbureau die alleen hotels konden aanbieden werkt Aurora ook veel met Guesthouses en die zijn ons bijna allemaal super bevallen.
Uiteindelijk heeft Aurora Reizen een super reis geregeld, wel aan de hand van onze eigen inbreng.
Leenauto, Toyota Land Cruiser was absoluut geweldig en nodig voor onze tripjes naar niemandsland.
Uiteindelijk in 7 guesthouse overnacht in 17 dagen, waarvan 1 locatie voor 1 nacht net even iets minder was. (host was te druk op de boerderij ;))
Verder ook diverse excursies geregeld via Aurora en ook allemaal super geregeld. (walvis spotten, Gletsjer-hike, veerboot, zwembaden ..)
Onze reis begon zuidelijk in Selfoss, via de F26 (een absolute aanrader met passende auto) naar Akureyri, vervolgens via Vatnsdalsholar naar de oostkant van de West Fjorden, door naar de westelijke West Fjorden en via Snaefellsbaer weer terug naar Reykjavik.
Daarnaast nog heel veel geluk met de uitbarsting van een vulkaan in zuid IJsland (Grindavik), dat was echt wel heel bijzonder. (dit was niet door Aurora geregeld)
De korte versie:
Aurora Reizen een Top Reisbureau, onze vakantie voor 200% geslaagd en daardoor is Aurora Reizen voor ons zeker een aanrader.
Aanrader!
Onze reis via Aurorareizen was in alle opzichten een succes! We ontvingen een mooi reisvoorstel voor onze 12-daagse reis, aangepast aan onze wensen. De accommodaties waren wat we ervan hadden gehoopt: divers, lokaal, netjes en op mooie locaties. Alle informatie was tot in detail uitgewerkt en we kregen altijd snel reactie op onze vragen, ook tijdens onze vakantie. Oftewel: een zeer betrouwbare en flexibele reisorganisatie!
Goede en betrouwbare organisatie
Via Aurorareizen hebben we een 12 daagse rondreis gehad door IJsland. Een echte aanrader om het via deze organisatie te boeken. Een organisatie met veel kennis over het land. Robert had alles goed geregeld en uitgewerkt. De aanbevelingen van bezienswaardigheden waren echt de moeite waard. Wat hebben we mede door Aurorareizen een geweldige reis gehad in het mooie ruige landschap. We zijn nog steeds aan het nagenieten.
IJsland in slowmotion
Wat een geweldige reis in een ruig land. Met mijn oude moeder op familiebezoek en samen zoveel gezien, ongelofelijk. Robert van Aurorareizen had alles tot in de puntjes geregeld, dank!
Betrokken en deskundig
Aurora Reizen heeft onze reis geregeld nadat we zelf problemen ondervonden met de beschikbaarheid van o.a. vluchten en auto. Dat is prima verlopen. Leuke accommodaties, goede reisbeschrijvingen en snel reactie op onze vragen. Robert kent veel plekken persoonlijk. Wij zijn tevreden!
Aanrader!
Geweldige ervaring en de reis was tot in de puntjes verzorgd door Robert van Aurora reizen. Echt een aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.