Auto Europe Sverige Bewertungen

1 132
TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Auto Europe presenterar bra alternativ av försäkringsnivåer och beskrivning av villkoren som är tydliga och lätta att förstå. Dessa alternativ finns inte alltid tillgängliga någon annanstans, inte en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lätt att hitta vilket fordon jag skulle välja, det man kan förbättra och förtydliga är delen där man väljer tillval, ex; försäkringar, verkar förvirrande med all text samt när man väljer extra val a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Det är alltid trevligt att mötas av vänlig och hjälpsam personal på hyrbilsföretaget. Deras professionalism och goda service skapar en positiv upplevelse och gör hela processen smidigare. Det känns t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had rental booked for Tivat airport in Montenegro. Anything that could go wrong went wrong. Took over 1hour to get in contact with car hire Flex Go that were suppose to meet us at arrivals, and then... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mietwagenanbieter

Über Auto Europe Sverige

Vom Unternehmen geschrieben

I mer än 60 år har Auto Europe varit en global ledare inom hyrbilsförmedling till resenärer runt om i världen. Utöver hyrbilar erbjuder vi även uthyrning av husbilar, premium- och sportfordon, motorcyklar och chaufförservice.

Med över 20.000 stationer i 180 länder är våra kunders tillfredsställelse av största betydelse.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

(1 132)

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Never again

I used Autoeurope for years and never had issues: last time we rented a car in Portugal and we needed to contact them to change the driver name only but no one was available and we had to pay 250 euros! The worst was their standard reply arrived 2 days later not caring at all about our concern and our money: this is how they treat loyal customers? Never again!

Hello Eva,

Thank you for reaching out. We get your frustration with your recent car rental in Portugal, and we're really sorry you had such a tough time. We truly value your loyalty over the years, and it's clear this last experience didn't meet your expectations.

As a broker, Auto Europe connects you with car rental suppliers. When you book through us, we send a voucher with your details, including the main driver's name, directly to the rental company. Once that voucher is issued, changing the main driver's name isn't always easy and depends entirely on the specific supplier's rules. Many companies see a driver name change as a brand-new booking, especially if it's close to pick-up. This is because car rental agreements, insurance, and liability are all tied to that specific driver's license and credit card. Since we're your broker, we have to follow the rules set by the company that actually provides the car. While we always try our best to help with changes, we're bound by their policies.

We also understand that waiting for a refund can be really annoying. When you have to pay extra on-site, we need to talk to the car rental supplier to confirm what happened and the amount you paid. This means the supplier has to look into it internally, and that can take some time because of their procedures and how many requests they're dealing with. We can only process your refund once we get their confirmation and authorization. We always try to speed things up as much as possible, but we do rely on the supplier's response time.

We know this explanation doesn't change what you went through, but we hope it sheds some light on why things can be complicated as a broker. We're always working to improve our customer support and how we communicate, especially for urgent situations. We appreciate your comments, because they are invaluable to find the areas where we ca improve.

Sincerely,
Auto Europe Team

Bra läge

Bra läge vid järnvägsstation och bra pris

7. Juli 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Tack för din recension! Vi är så glada att du tyckte att vår webbplats var tydlig och lätt att använda. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Använder alltid Autoeurope

Använder alltid Autoeurope för bokning av hyrbil. Funkar toppenbra och priserna är bättre än när man bokar direkt via uthyraren.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyfsad

Hyfsad sida, men inte mer...

Antwort von Auto Europe Sverige

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Biluthyrningsparkeringen låg en bit…

Biluthyrningsparkeringen låg en bit från Zadars flygplats och man var tvungen att ringa för att bli upphämtad. I mejlet jag fick stod ett tyskt telefonnummer, men ingen svarade där. Det krävdes en hel del ansträngning för att hitta rätt nummer. Därefter gick allt smidigt.

14. Juni 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen besväret du hade med att hitta rätt telefonnummer för upphämtning vid Zadars flygplats och den felaktiga informationen i mejlet. Vi förstår att det kan vara frustrerande när sådana saker händer, särskilt efter en resa.

Det gläder oss dock att höra att allt sedan gick smidigt när du väl fick tag på rätt nummer. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss att identifiera områden där vi kan förbättra våra tjänster och kommunikation för framtida kunder. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att berätta detta för oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

När betalningen drogs i euro blev det…

När betalningen drogs i euro blev det inte det pris som angavs. Det blev 150 kr dyrare. Tråkig början...

28. Juni 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret och prisskillnaden vid betalningen. Vi förstår att detta är en tråkig start, och vi uppskattar att du uppmärksammar oss på det. Din feedback är oerhört värdefull då den hjälper oss att identifiera områden där vi kan förbättras och sträva efter en bättre upplevelse för våra kunder.

We sincerely apologize for the inconvenience and the discrepancy in the payment amount. We understand this is a frustrating start, and we appreciate you bringing it to our attention. Your feedback is truly valuable as it helps us identify areas for improvement and strive for a better experience for our customers.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag bokade på nätet och det var inga…

Jag bokade på nätet och det var inga problem; lättförståelig sida med bra alternativ på bilar att välja.

25. Juni 2025

Effektiv o pålitlig

Effektiv service, ert erbjudande om självriskreducering, samt att jag en gång haft problem med en bokning o då ställde ni upp till 100%

19. Juni 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smidigt även med betalkort.

Smidigt även med betalkort.

6. Juni 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Tack för din feedback! Vi är så glada att din bokningsprocess gick smidigt. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

tycker att ni samlar många bra…

tycker att ni samlar många bra erbjudanden på en och samma plats
Jag skulle gärna sett med en gång vad självrisk eliminering kostar, samt de olika bolagens sjävrisk direkt

6. Juni 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Tack för din feedback! Vi är så glada att din bokningsprocess gick smidigt. Vi tar dina kommentarer på allvar och vi kommer att granska dem för att förbättra vår service! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar o tydlig sure vid bokningen

Klar o tydlig sure vid bokningen. Kan bara hoppas att det funkar lika bra vid hämtning och retur.

4. Juni 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ni erbjuder en tilläggsförsäkring för…

Ni erbjuder en tilläggsförsäkring för att eliminera ev självrisk. Detta tillägg dök tidigare upp i er hemsida när man bokade hyrbil. Nu saknas denna tjänst. Har mångar ggr hyrt bil på CDG genom er. Men nu är tjänsten borta!

2. Juni 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Takk for tilbakemeldingen din. Vi tar dine bekymringer på alvor og beklager på det sterkeste den negative opplevelsen.

Dessverre har vi ikke mottatt noe svar via denne plattformen, selv om vi har forsøkt å be om tilleggsinformasjon for å kunne undersøke saken nærmere.

Likevel ønsker vi å gjøre alt vi kan for å rette opp situasjonen. Dersom du ønsker at vi skal gripe inn på dine vegne og kontakte leverandøren, kan du bruke lenken nedenfor for å ta kontakt med vårt dedikerte kundeserviceteam. Lenken blir tilgjengelig 24 timer etter leieperiodens slutt, som angitt på din voucher:
🔗 https://www.autoeurope.eu/customerservice/
🔗 https://www.autoeurope.co.uk/customerservice/

Vennligst gi kundeservice så mye informasjon som mulig om klagen din, inkludert relevante voucherdetaljer. Dette vil gjøre det lettere for oss å hjelpe deg raskt og effektivt.

Vi beklager igjen for ulempene dette har medført, og takker for samarbeidet som gjør det mulig for oss å undersøke og håndtere saken. Vårt mål er din tilfredshet, og vi er forpliktet til å finne en løsning.

Vi ser frem til å høre fra deg snart.

Med vennlig hilsen,
Auto Europe Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och smidigt! Bra pris!

Enkelt och smidigt! Bra pris!

31. Mai 2025

Bra pris

Bra pris, smidig bokning,

31. Mai 2025

Lätt sida att förstå

Lätt sida att förstå , fick tips av bekant som har bokat via auto Europe 30 gånger !
Nu hoppas vi det funkar hela vägen till resan ….

20. Mai 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Vad roligt att höra att du tyckte att vår sida var lätt att förstå och att du fått så bra rekommendationer från din bekant! Det är fantastiskt att han har bokat via oss så många gånger.

Vi hoppas också att allt kommer att fungera smidigt hela vägen fram till din resa. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något under tiden, tveka inte att kontakta oss.

Trevlig resa!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vettiga priser o ganska tydlig info om…

Vettiga priser o ganska tydlig info om bil o vad som ingår eller inte i försäkring.

10. Mai 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Tack för din kommentar. Vi är ledsna att höra att du upplevde priset som högt. Priserna kan variera beroende på tillgänglighet, säsong och plats, men vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga erbjudanden. Om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta ett mer prisvärt alternativ, står vårt team gärna till tjänst.
Vänliga hälsningar,
Teamet på Auto Europe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel och bra sammanfattning av…

Enkel och bra sammanfattning av tillgängliga hyrbilar.

6. Mai 2025

Bil Mr Mats,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du tyckte att översikten över tillgängliga hyrbilar var tydlig och lättförståelig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa bokning.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Auto Europe

Lätt att göra bokningen

Flera alternativ, överskådligt.

29. April 2025

Antwort von Auto Europe Sverige

Thank you so much for your feedback! We're happy to hear that the booking process was easy and that you found the options clear and easy to navigate. Don’t hesitate to reach out if you have any questions or need assistance in the future.

---------------------- translation -------------------

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att bokningen var enkel att göra och att du uppskattade de tydliga alternativen. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.

Auto Europe team

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr