Autokey Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse! Hurtig og professionel service fra start til slut. Autolåsesmeden kom hurtigt, var venlig og løste problemet effektivt. Prisen var fair, og jeg følte mig godt behandlet hele veje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og fair priser! Super god og professionel betjening, og de ved virkelig, hvad de laver. Kan klart anbefales, hvis du har brug for en ny bilnøgle eller reparation af en eksisterende.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej autokey Det var godt nok hurtigt service du kunne give mig jeg ringer vedr en Citroen jumper firmabil fredag og du kunne lave ny nøgle mandag 😀 du var en service minded person og stor ros... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi fikser alle slags bilnøgler Ved AutoKey.dk forstår vi, hvor vigtige bilnøgler er for bilens sikkerhed og funktion. En ødelagt nøgle kan være en frustrerende oplevelse, men frygt ej! Vores erfarne nøglesmede er specialiserede i reparation af alle slags nøgler, uanset om det er traditionelle nøgler eller mere avancerede fjernbetjente nøgler. Vi ved, hvordan vi skal håndtere de nyeste nøgleteknologier, og vores avancerede værktøjer sikrer, at vi kan udføre nøgle reparation med præcision og kvalitet. Vi har fysisk butik i Frederiksberg, men vi har udkørende service som dækker hele Sjællands-området, dækker vi hele Sjællands-området og tilbyder vores ekspertise inden for reparation, kopiering og kodning af bilnøgler. Med mere end 30 års erfaring inden for feltet er vi stolte af at levere professionelle nøgleløsninger til vores værdsatte kunder.

Hervorragend

Alle Bewertungen

52 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service, fantastisk pris

Autokey var den bedste pris jeg kunne finde!! Og servicen var 10/10. Jeg skulle have nye nøgler til bilen, ringede om formiddagen, og havde nye nøgler om eftermiddagen. Jacob kom ud til hvor min bil var parkeret og lavede mig et nøglesæt på under 20 minutter.
For den pris og service kan jeg VARMT anbefale Autokey!!!

9. Juli 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skulle have en ny nøgle til bilen

Skulle have en ny nøgle til bilen, ringede til autokey hvor vi sammen fandt ud af hvilken nøgle der har skulle bruges. Aftale tid og dag for levering og klargøring. Dagen kom og var meget præcis på klokkeslæt, fik gjort nøglen klar men fik så desværre et lille problem, kabel og bil kunne ikke finde ud af det.
Men problemet blev løst ved at der blev bestilt et kabel som kunne forbinde bil og nøgle så ny aftale blev lavet. Dog gik der lidt kuk i det men ikke fra Autokey men fra vores side, så fik istedet for tilsendt nøgle og meste af pengene retur,.med aftale om at kunne vi ikke selv lige løse det sidste med kodningen af nøgle så skulle vi bare lige ringe og få en ny tid.
Alt i alt så er vi super tilfreds for bestiller man lige meget hvor i landet man bor så kommer Autokey hjem og fikser dit nøgle problem 😉

9. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde låst mig ude af min bil

Jeg havde låst mig ude af min bil, og min nøgle var så slidt, at bilen ikke kunne åbnes. Jeg kontaktede adskillige personer for at høre om pris og ventetid på både oplukning af bilen samt fremstilling af en ny nøgle. De fleste lå i den høje ende prismæssigt og kunne først hjælpe flere dage senere.
Jacob kunne derimod hjælpe allerede dagen efter, og prisen var langt mere rimelig, end jeg havde forventet. Han kom ud til min bil, og på få minutter havde jeg både fået adgang til bilen igen samt en helt ny nøgle.
Virkelig god service, professionel behandling og en hurtig løsning. Jeg kan kun varmt anbefale ham til andre. 😊

9. Mai 2026

Mine bedste anbefalinger herfra

Jeg kontaktede Yakub og fik lavet en tid hvor han kom forbi mig.
Fik lavet en nøgle til min Yaris, og samtidig nøgle til MC.
Han klarede det til punkt og prikke, og selvom der var en lille udfordring med MC nøgle blev det løst uden at tøve. 10 stjerner herfra hvis det var muligt!

3. Mai 2026

Dygtig og ordentlig.

Jeg skulle have lavet en ny nøgle til en Touran. Arbejdet var udført kompetent, men desværre pga bilens software kunne det ikke færdiggøres. Altså ikke Jakobs skyld.

Desværre betød det, at den nøgle, vi havde lavet, var kaput og skulle til officiel forhandler. Jakob var meget professionel og tog fejlen på sig.

Kommer igen en anden gang.

11. April 2026
Autokey-Logo

Antwort von Autokey

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke kunne færdiggøre opgaven på grund af bilens software, men sætter stor pris på din forståelse i forhold til situationen. Nogle gange støder vi desværre på fabriksbegrænsninger, som ligger uden for vores kontrol – men vi gør altid, hvad vi kan for at finde den bedste løsning for kunden.

Det betyder meget, at du fremhæver vores professionalisme, og vi tager altid ansvar, når noget ikke går som planlagt.

Du er meget velkommen igen en anden gang – vi står klar til at hjælpe.

Autokey 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg knækkede mine bilnøgler og har lige…

Jeg knækkede mine bilnøgler og har lige været inde og få den lavet var super hurtigt og rigtig god service og kunne køre videre med en ny nøgle med det samme med kørsel derud og stå med en ny nøgle har cirka Taget 19 minutter er så glad varmt anbefales herfra hvis man knækker en nøgle og det er ikke overpriser❤️🙏🏽

28. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr