Nog niets gehad. Matten hadden vorige week geleverd moeten worden Automatten gebeld alsook Post.nl. Kom niet verder. Eerdere bestellingen o.a. van post.nl wel afgeleverd. Vervelend als je overmorgen... Mehr ansehen
Matten passen prima, alleen jammer dat je er of 4 of 2 moet bestellen. Had er eigenlijk maar 1 nodig voor de bestuurderskant. Wel snel geleverd.
Aantal jaren ook bij hun automatten besteld nu weer We zijn zeer tevreden hierover Na normaal.gebruik jaren van plezier
Ik ben zeer tevreden over de service van automatten.nl. Ik had een mat binnen gekregen welke niet goed was, ik ben ontzettend netjes geholpen met een nieuwe mat. Aanrader!
Vom Unternehmen geschrieben
AUTOMATTEN.NL is producent van pasvorm automatten. Naast onze automatten verkopen we ook autostoelhoezen, rubbermatten & autoaccessoires. Wij verkopen onze producten aan zowel consumenten als aan autobedrijven
WAGENMAKERIJ 4, 4762AV, ZEVENBERGEN, Niederlande
- 085-0290140
- info@automatten.nl
- automatten.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect passende achterbak mat voor…
Perfect passende achterbak mat voor mijn Range Rover ontvangen. Redelijke prijs, geen achterlijke Range Rover bedragen. Scheelt veel stofzuigen. Heel blij mee!
Levering precies zoals omschreven
Levering precies zoals omschreven.
Op tijd en netjes verpakt.
Ben er blij mee.
Geweldig
Geweldig, de montage was gewoon bijna te simpel!
Een prima kofferbak mat goede…
Een prima kofferbak mat goede kwaliteit. Snel geleverd.
Matten zijn van goede kwaliteit en…
Matten zijn van goede kwaliteit en pasvorm.
Het product wat besteld is is…
Het product wat besteld is is uitstekend als ik nog iets meer nodig zou hebben weet ik waar het product te vinden is vriendelijk bedankt voor de goede service!
super!
gratis nieuwe matten gekregen omdat ik de verkeerde kleur had ontvangen.zeer goede service en topmatten !
Op tijd geleverd en goed product.
Ik had een koffermat besteld voor de Vitara via BOL.com. De bestelde koffermat werd keurig op tijd geleverd, en de afmetingen passen perfect. Ben een tevreden klant.
Met verrassing
Heel snel de juiste matten gevonden en binnen een paar dagen waren ze binnen en liggen ze in onze auto.
EN mooie bijzaak: mooie verpakking met een bouwpakket.
Onze kleinzoon ook blij! Top!
Gewoon goede afhandeling
Gewoon goede afhandeling, prettig gesprek, gehad prima product!!! Voor de volgende x zeker weer.
Heel tevreden met de koffermat
Heel tevreden met de koffermat
Snelle levering,goed product,precies op maat
Matten zijn van hoge kwaliteit en de…
Matten zijn van hoge kwaliteit en de afmetingen zijn 100%.
En niet te vergeten zeer snelle levering, binnen 2 dagen
Ingekknipt
Mooie stof pasvorm is prima voor mijn oude Jaguar XJ12, maar. De uitsnede voor het gaspedaal is slechts een ingeknipt stuk, niet omzoomt en afgewerkt, dat vind ik gewoon een slechte zaak.
Prima mat en supersnelle levering
Super fijne rubberen matten ontvangen!
Super fijne rubberen matten ontvangen!
Dit is de 2e keer dat ik hier automatten heb besteld, precies op maat, snelle correcte afhandeling en echt het rubber ruik je niet.
Echt een aanrader!
De matten zijn precies op mat en van…
De matten zijn precies op mat en van een goede kwaliteit.
nog niets geleverd
De aanvraag voor een review is er eerder dan de levering. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen, wellicht kunnen jullie dat eerst voor elkaar krijgen
Nog niets gehad
Nog niets gehad. Matten hadden vorige week geleverd moeten worden
Vervelend als je overmorgen 3 wk afwezig bent.
Goede kwaliteit matten
Goede kwaliteit matten. Paste perfect op mijn Swift. Top.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.