Sivndel Har prøvet at kontakte dem mange gange gennem det seneste år. Men der bliver aldrig svaret De havde lavet en fejl i papirerne på min bil og vil derfor ikke dække den fejl der kom 1 måned... Mehr ansehen
Fem/5 + i Stjerner til AutoOffer og deres team (Søren+Ditte+Jacob) for deres uovertruffen service hele vejen igennem processen med at sælge bil (er) to stk solgt via dem som privat person. Synt... Mehr ansehen
Den letteste, hurtigste og billigste måde at få ny bil. Vi brugte Autooffer første gang for 5 år siden, og det var naturligt at bruge dem igen. Nem oversigt på hjemmesiden, god telefonisk vejledning,... Mehr ansehen
Købte min Mazda 3 via Autooffer, hvilket gav mig den bedste pris. Det var ganske enkelt at bestille bilen samt tilbehør. Blev straks kontaktet efterfølgende min bestilling gik igennem og følte mig try... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
AutoOffer giver dig det bedste overblik på bilmarkedet, så du kan træffe et informeret valg omkring din nye bil og opnå seriøse besparelser på dit køb – uden forstyrrelser, uden salgssnak og med gratis levering til døren
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dänemark
- 70 605 608
- kontakt@autooffer.dk
- autooffer.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Sivndel
Sivndel
De havde lavet en fejl i papirerne på min bil og vil derfor ikke dække den fejl der kom 1 måneder efter købet. På trods af at det var dem der ikke havde sørget for at få de rigtige oplysninger
Svindel
Svindel! Købt bil og modtaget email med garantibeviser, blot for en måned senere at få email fra forsikringsselskab om, at Autooffer ikke har betalt for garantierne, som dermed er bortfaldet. Autooffer besvarer ikke mine henvendelser, og der er nu gået tre måneder uden et svar. Ganske enkelt: Hold dig væk fra dette selskab!
Fin vurdering af salgspris og betryggende koncept
Fin vurdering af salgspris, der viste sig at holde stik. Fin orientering fra start til slut. Fint koncept, der er betryggende for både sælger og køber.
Hold jer væk
Hold jer væk, men køber 2 års garanti for at få en mail fra forsikring/garanti firmaet at det ikke er betalt og de ikke har betalt nogen regninger de sidste 3 måneder
De svarer ikke
De svarer hverken på email eller telefon.
Faktisk så går telefonen slet ikke igennem...
Er der mon nogle som ved om de er gået konkurs?
Kæmpe anbefaling
Jeg skulle af med min bil, da jeg skulle til at studere. Jeg kontaktede derfor AutoOffer torsdag aften, og allerede fredag morgen ringede Søren fra AutoOffer og spurgte hvad jeg forventede af pris, jeg gav ham en pris og vi aftalte at han ville give en status fredag aften.
Søren skrev fredag aften at der var en del opkøbere der var interesseret, men det hele lige skulle falde på plads mandag, og derefter ville jeg så høre fra ham.
Lørdag formiddag ringer Søren til mig, og siger han har en opkøber der gerne vil komme og købe bilen søndag morgen, og jeg er kommet så tæt på den pris som jeg har ønsket.
Så søndag morgen kom de og hentede bilen, og så skulle jeg ikke tænke mere på den. Det gik utrolig stærkt, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre service, end den Søren gav mig, så jeg vil til hver en tid anbefale man tager en kig på AutoOffer. :-)
God service og professionel…
God service og professionel kommunikation. Havde dog en højere forventning til prisen af salget af min bil.
Generelt kan jeg godt anbefale AutoOffer.
God oplevelse🙂
God oplevelse🙂
Venligt personale og hurtigt svar tilbage på spørgsmål.
Steffen kragh
Let og enkelt at sætte bilen til salg
Let og enkelt at sætte bilen til salg. 3 dage efter var bilen solgt til en god pris.
Peter
Jeg solgte min bil gennem autooffer og…
Jeg solgte min bil gennem autooffer og følte mig godt hjulpet gennem hele processen.
Super god service og super hjælpsomme
Smed min bil på deres aktion med en mindstepris på 295.000kr, fik dog kun budt 265.000kr. Da aktionen var slut ringede de mig så op og tilbød om de ikke skulle finde en køber til mig hvis det kunne lade sig gøre. Der går så en uge og så har de fundet en køber til min mindstepris på 295.000kr!
Super god service, super tilfreds.
AutoOffer - service i særklasse
Benyttede AutoOffer i forbindelse med salg af bil - efter at have prøvet auktionsmetoden uden held, kontaktede Søren fra AutoOffer mig og tog fat i deres netværk af opkøbere.
Og en uge senere var bilen solgt og afhentet - alt i alt en rigtig god oplevelse med en meget højt service niveau.
Største anbefalinger her fra
Privat salg af bil
Det har været nemt og forholdsvist hurtig at sælge bil i gennem AutoOffer.
Alt kommunikering har været til UG også hjælpen til at sætte en annonce op har været super god.
I ALT EN RET NEM MÅ AT SLÆGE BIL PÅ.
Kan kun anbefale AutoOffer til privat salg af bil.
Køb bil andet sted. Der er INGEN garanti efter handlen som ved en rigtig Auto-forhandler.
D. 14 nov 2021 købte jeg en Mercedes hos dem og fik at vide, at bilen ville være 100% i orden. Ellers ville de udbedre manglerne. Det viste sig at være sælger snak uden hold i virkeligheden. Det viser sig nemlig at handle med dem, er som at handle mellem to privatpersoner og der bortfalder alt garanti. Det ved de, men de udlægger det, som om du køber med garanti.
Virkeligheden var at jeg fik en bil med mange mangler og jeg selv har betalt for meget af det:
•Trækker til højre og ryster, en sporing var nødvendig (har selv betalt).
•Automatiske op og nedblænding af bakspejlet er defekt (har selv betalt).
•ECO start og stop funktion virker ikke grundet dårligt batteri (har selv betalt).
•Sprunget pære i lys kontakt for tænd og sluk af lyset (har selv betalt).
•Sprunget pære i lys i blinklys på ratstammens kontakt (har selv betalt).
•200.000 km eftersyn. Computer var nulstillet og intet andet udført (har selv betalt).
•Skjold over 12-volt knap knækket (har selv betalt).
•Defekt sædevarme (Aplus betalt).
•Ulovlige bremser. Nedslidte bremseklodser og skiver foran (Aplus betalt).
•Møgbeskidt bil (AutoOffer betalt).
Ved overtagelsen var bilen nysynet og var med tilstandsrapport, udarbejdet af Aplus bilsyn. Alt var krydset af og alt så ud til at være i 100% orden. Der var også lavet 200.000 km eftersyn.
Jeg fik bilen kl.19:15 (der var det mørkt), alt så godt ud og jeg tjekker ikke bilen grundiger, da alle papirerne var i orden.
Dagen efter i dagslys, var det nemt at se, at bilen ikke var rengjort. Den var så møgbeskidt af støv, både inde og ude i motorrummet, som jeg aldrig før har set en bil være. Der blev klaget. Autooffer tilbød en rengøring af bilen, som jeg naturligvis modtog.
2 dage efter skulle der vinterdæk på. Der opdager mekanikeren, at bremserne foran ikke var lovlige. Skiverne skal være mellem 26 og 28 mm. De var 24,8 med nedslidte bremseklodser.
Jeg opdager ved kørsel, at bilen trækker til højre og ryster voldsomt i rattet, når der køres over 100 km/t.
Opdager også, at sædevarmen i førersædet ikke virkede.
Ligesom den automatiske op og nedblænding af bakspejlet ikke virkede
Sørme om ECO start og stop funktion heller ikke virker grundet batteriet er for gammelt og ikke kan holde nok strøm.
For at det ikke var nok, så mangler der lys i en lyskontakt for tænd og sluk af lyset samt lys i blinklyset rat kontakt og et skjold over en kontakt 12 volts er brækket af.
Da min mekaniker hører om de fejl og lige har fundet fejlen ved bremserne, går han direkte hen og trækker oliepinden op. Han konstaterer, at der ikke er ny olie på, selv om at der på papiret stod at det skulle det være.
Mercedes i Kolding har efterfølgende bekræftet, at det service ved 200.000 km var meget mangelfuldt udført. Computeren var nulstillet og ikke andet. Dette eftersyn har jeg på egen regning fået udført.
Efter at have klaget over det, blev bilen sendt til Aplus for en ekstra kontrol, her kunne synsmanden konstatere at, der fra deres side af var lavet et meget dårligt stykke arbejde og han gav mig medhold i alle mine klagepunkter. Nu skulle den være i orden så jeg kunne få det lavet – troede jeg meget naivt!!
Det kom desværre ikke til at gå sådan. Aplus vedkendte sig de nedslidte og ulovlige forbremser samt at de ikke havde tjekket sædevarmen, dette er efterfølgende blevet lavet på deres regning, men de andre ting vil de ikke vedkende sig, da det ikke var en del af det de tjekket siger de.
Jeg kontakter AutoOffer for jeg har ikke fået en bil, der er 100% i orden. Der er mange fejl og mangler. Svaret fra dem er, at bilen er nysynet og de ikke kan eller vil gøre mere i denne sag.
Resultatet er, at jeg nu står med regning på 44.604 kr til udbedring af nedenstående (tilbud fra Mercedes i Kolding)
1 Batteri så EGO kan virke. 2040,- Alle incl moms og arbejdstid.
1 12 volt klap knækket af. 799,-
1 pære i instrumentpanels lyskontakten. 3060,-
Lys i blinklyskontakt på ratstammen. 10650,-
Automatisk nedblænding af bakspejle. 13260,-
Sporing af alle fire hjul. 1295,-
200.000 km service. 13500,-
Jeg kan nu se, at det jeg troede var en fornuftig og en god måde at handle bil på, reelt var rent spin og salgs pladder. Det der skete var at jeg kom til at give 8500,- for en forsikring, som gælder i et år.
Efter henvendelser til FDM juridiske afd. kan jeg nu konstatere, at jeg havde været bedre stillet ved at købe bil ved en RIGTIG brugtvognsforhandler. Min handel ved AutoOffer ses som en almindelig handel mellem to private personer og derfor frafalder enhver garanti. Brug i stedet FDM, da de er uvildige. Det koster 2900,- men i mit tilfælde, så havde det været godt givet ud.
Jeg har selvfølgelig dokumentation for hele min korrespondance med de to firmaer og fremlægger det gerne hvis nogen er interesseret.
HOLD DIG LANGT VÆK FRA AutoOffer og Aplus.
Per Dejrup

Antwort von AutoOffer
Meget skuffende oplevelse at handle…
Meget skuffende oplevelse at handle igennem Autooffer. Man tror man er garanteret en god handel, men det er man ikke. Vi troede der var en vis garanti at de biler de handler igennem dem har en vis standard, men det kan vi i hvert fald afkræfte at det ikke er tilfældet. Vi købte en bil igennem dem fordi vi ikke vil blive snydt af at handle privat. Men det viste sig at det var mange fejl på bilen og da vi så henvendte os til dem kunne de desværre ikke hjælpe. Så jeg kan ikke se at der er noget som helst garanti for en god handle. Jeg vil holde mig langt væk fra dem og kan ikke anbefale dem til nogen

Antwort von AutoOffer
Super service og hurtig hjælp
Super service og hurtig hjælp fra Søren hos AutoOffer.
Vi havde fået et bud fra en anden forhandler, men han hjalp med et bedre strakssalg til en af deres samarbejdspartnere, som fik afhentet vores bil blot to dage efter første snak med Søren.
Jeg er meget tilfreds med hele processen, og kan bestemt anbefale AutoOffer til andre :-)
en dejlig service mange tak TOMMY
en dejlig service mange tak TOMMY. HANSEN
Fin vejledning til handlen og hurtig…
Fin vejledning til handlen og hurtig papirgang.
Excellent service and very customer…
Excellent service and very customer friendly… made the process of buying a car very simple.
Also have good advice on the sale of my car
Tak for en god oplevelse!
Rigtig smart og effektiv at handle ny (brugt) bil på.
Informativt og serviceminded personale, tak for den gode oplevelse. Anbefaling herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.