Babbel Boetiek Bewertungen 7

4,0

1. Schmuckdesigner
  2. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

De mooiste en meest betekenisvolle herinneringssieraden vind je bij Babbel Boetiek. Met liefde, zorg en aandacht maken we sieraden waarin jouw verhaal centraal staat. Of het nu gaat om een moedermelk sieraad dat de bijzondere band tussen moeder en kind vastlegt, of een assieraad waarmee je een dierbare altijd dichtbij draagt – elk sieraad is uniek en persoonlijk. Babbel Boetiek is ontstaan vanuit een diep persoonlijke ervaring: het moederschap. Na het geven van borstvoeding ontstond het verlangen om dat bijzondere hoofdstuk op een blijvende manier vast te leggen. Vanuit die emotionele connectie groeide de passie om ook voor anderen zulke betekenisvolle sieraden te maken. Een druppeltje moedermelk, een haarlokje of een beetje crematie-as – elk element wordt met het grootste respect en uiterste precisie verwerkt. We gebruiken hoogwaardige materialen en creëren tijdloze ontwerpen die passen bij wat jij wilt herinneren, vieren of koesteren. Dankjewel dat je hier bent en jouw vertrouwen in ons stelt. Het is een eer om een tastbare herinnering voor je te mogen maken – iets dat raakt, en blijft. Op ons Trustpilot kanaal vind je reviews van onze klanten. Ook verwijzen we je graag door naar onze Google reviews, om meer ervaringen van onze klanten te kunnen lezen.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

7 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De ring zelf is prachtig

De ring zelf is prachtig! Geen aanmerkingen over. Het contact zelf met het bedrijf vond ik jammer. Ik kreeg wel snel reactie, maar moest wel overal achteraan. Het is niet een pakje boter wat je hebt gekocht zeg maar, dus af en toe een update over het sieraad zou al fijn zijn als je 8 weken moet wachten en er maar vanuit moet gaan dat alles goed is.. ook moest ik zelf contact zoeken toen ik nog geen bevestiging had gekregen nadat ik 3 weken eerder mijn verzendkit al had opgestuurd.

31. März 2026

Antwort von Babbel Boetiek

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de ring! Dat betekent heel veel voor ons.

Tegelijk vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat het contact niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen goed dat de wachttijd spannend kan zijn, zeker bij een persoonlijk en waardevol sieraad.

We werken met automatische updates per e-mail bij elke stap in het proces, zodat je op de hoogte blijft zonder dat je hier zelf achteraan hoeft. Rond de drukke periode na de feestdagen hebben we echter uitzonderlijk veel verzendkits ontvangen, waardoor enkele ontvangstbevestigingen iets later zijn verstuurd dan normaal. Dat had beter gekund, en daar nemen we je feedback zeker in mee.

Dank je wel voor je review en veel plezier gewenst met je ring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke uitleg en ik heb het sieraad binnen de aangegeven termijn ontvangen. Mijn armbandje is ontzettend mooi en voelt van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden!

9. März 2026

Antwort von Babbel Boetiek

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden!

Super om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het resultaat. Heel veel draagplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie ring, goeie service!

Mooie ring, goeie klantenservice, ik ben er superblij mee!

1. März 2026

Antwort von Babbel Boetiek

Wat een mooie review, dankjewel!

Fijn om te horen dat je zo blij bent met de ring én onze service. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ring te groot opgemeten

Afgelopen week kreeg ik mijn moedermelk ring in huis en laat ik vooropstellen dat de ring zelf PRACHTIG is! Echter heb ik de ring veel te groot besteld waardoor ik deze nu (tegen een flinke prijs) moet laten verkleinen.

Toen ik contact opnam met Babbel Boetiek om aan te geven dat mijn ring veel te groot was, kreeg ik eigenlijk direct een bericht terug dat ik hem naar een goudsmid moet brengen om hem te laten verkleinen. Dit omdat het een handgemaakt en uniek sieraad is. Begrijpelijk! Maar ik was op dat moment nog in de veronderstelling dat er aan hún kant iets mis was gegaan. Er is mij niet gevraagd naar mijn naam en welke ringmaat ik bijvoorbeeld besteld had zodat ze het konden checken. Er werd direct verwezen naar een goudsmid en gezegd dat ik de ring niet kon retourneren. Dit vind ik jammer.

Uiteindelijk ben ik mijn ringmaat nogmaals gaan opmeten en kwam tot de conclusie dat mijn ringmaat kleiner uitviel dan dat ik heb doorgegeven. Vermoedelijk had ik nog veel vocht in mijn vingers ten tijde van het opmeten (ik heb mijn vingers 2 weken na de bevalling opgemeten). Het scheelt behoorlijk!

Wellicht een goeie toevoeging voor Babbel Boetiek om te vermelden (op hun pagina waar ze advies geven over het opmeten van de ringmaat) dat je een paar weken moeten wachten tot ná je bevalling met het opmeten van je vingers i.v.m. vocht. Dit scheelt voor een volgende wellicht extra kosten (in mijn geval €120,00 extra) om de ring te moeten verkleinen…

12. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Babbel Boetiek

Bedankt voor je review en je eerlijke toelichting. Fijn om te horen dat je de ring zelf prachtig vindt! ✨

Wat betreft de maat: alle ringen worden volledig op maat gemaakt op basis van de ringmaat die klanten zelf doorgeven. Het doorgeven van de juiste maat is daarom altijd de verantwoordelijkheid van de klant. Dat is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een kledingstuk op maat: wanneer de opgegeven maat niet juist blijkt te zijn, kan dit achteraf niet kosteloos worden aangepast.

We passen de ringen ook niet zelf aan, omdat dit vaak juist hogere kosten voor de klant zou betekenen. Denk hierbij aan extra verzekerde verzendkosten heen en terug en de risico’s van transport. Een lokale goudsmid is in dat geval meestal sneller en voordeliger.

Toen je ons via WhatsApp benaderde, wisten we meteen om welke bestelling het ging dankzij je naam en telefoonnummer. Iedere bestelling wordt bij ons persoonlijk en met zorg behandeld, en we controleren altijd of de maat van de ring overeenkomt met wat er besteld is. In jouw geval klopte dit volledig.

Wat je zelf ook al ontdekte: vlak na een bevalling kunnen vingers nog vocht vasthouden, waardoor het opmeten tijdelijk een ander resultaat kan geven. Dit verschilt per persoon en moment en valt daarom volledig onder de eigen verantwoordelijkheid bij het doorgeven van de ringmaat.

We wensen je heel veel draagplezier met je ring en hopen dat hij ondanks deze tegenvaller een waardevolle herinnering voor je blijft.

Liefs,
Babbel Boetiek

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr