Babystyling Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een leuk boxpakje gezien als kraamcadeau. Getwijfeld over de maat. Toch de maat gewijzigd, nog twijfels, weer de maat gewijzigd. Maar toen vergeten het haarbandje in maat te wijzigen. Gebeld, u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een eerste bestelling geplaatst bij babystyling, en daarna wat vragen gekregen. Ik heb ze gesteld en ontzettend snel antwoord gekregen en mega goede service! Echt super! Daarnaast hebben ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Babystyling een van mijn favoriete merkjes. De kwaliteit is super goed! Ook na een aantal keer wassen blijft de kleur en de print heel mooi. Mijn dochtertje heeft inmiddels alle kleding wel gehad, van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wou iets bestellen dat ik online niet direct terug vond. Ik heb dan een berichtje via whatsapp gestuurd. Vrij snel antwoord gekregen dat ik dit pre-order kan bestellen als ik dit wou. Zij heeft dit... Mehr ansehen

1. Geschäft für Babybekleidung
  2. Kinderbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Awesome babybrand for babies and toddlers♡

Hervorragend

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super mooie kleren

Je betaald wat meer voor de kleren maar oh wat is de stof fijn heerlijk zacht en soepel. Het heeft een hele mooie pasvorm. Na vaak wassen blijft het mooi.
Ik had onlangs een setje gekocht voor mijn dochter en een shirtje was na 2x wassen kapot. Ik had met de klantenservice gemaild. Ik kreeg binnen een dag een mailtje terug met het nieuws dat er al een nieuw shirtje onderweg is. Wat een geweldige service hebben ze!

17. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trui gekocht van babystyling via…

Trui gekocht van babystyling via Wehkamp. Helaas ging een draad los in de mouw. Na contact met babystyling een nieuwe trui toegestuurd gekregen. Echt top service!

1. Dezember 2020

Beste Ida,

Bedankt voor je review en dat we het naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen.

Groetjes, Remon

Heel behulpzame webshop

Heel behulpzame webshop, na een fout van mijn kant binnen het halfuur geholpen en levering nog kunnen aanpassen! kledij is ook van goede kwaliteit en kwam netjes verpakt toe.

24. November 2020

Antwort von Babystyling

Hey Thamara, bedankt voor deze mooie review! En fijn dat we het voor je hebben kunnen oplossen! Heel veel plezier met de kleertjes. Groetjes Remon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie en hippe kleding met fijne…

Mooie en hippe kleding met fijne pasvormen. Daarnaast uitstekende service bij mijn klacht, werd direct serieus genomen en opgelost.
Je betaalt misschien iets meer voor deze kleding maar het is het zeker waard!

19. November 2020

Antwort von Babystyling

Hi Sharone, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze review. Wat fijn om te horen dat we je klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Hopelijk tot snel! Groetjes Jennifer

Uitstekend

Heldere omschrijving en foto's op de website die overeenkomen met de producten. Toen na een fout van mijn kant (foutief opgegeven adres) de bestelling niet aankwam is deze opnieuw verzonden zonder extra kosten te rekenen. Zeer vriendelijk, begripvol en behulpzaam contact

22. August 2020

Antwort von Babystyling

Hi Anne, wat fijn om te horen dat je tevreden bent, en dat de producten naar verwachting zijn. Groetjes Jennifer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kwaliteit kleding met een mooie…

Mooie kwaliteit kleding met een mooie pasvorm. Daarbij komt ook nog dat dit bedrijf een super service.

Bedankt voor alles!

19. August 2020

Antwort von Babystyling

Hallo Debby, wat fijn om te horen! Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot snel! Groetjes Jennifer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn merk, behoud lang kleur, kleren sluiten netjes aan en altijd goed te matchen!

Fijne kleertjes van goede en stevige kwaliteit. Kleuren blijven lang mooi! De kleertjes vallen wat smal, dus en maat groter doe ik meestal dan kan mijn zoontje het een langere tijd aan. Kleren sluiten mooi aan. Je kan het perfect matchen met van alles, daarnaast zijn de complete setjes helemaal ideaal als je even geen idee hebt hoe je iets moet matchen. Altijd blij met de kleren van babystyling.

8. Juli 2020

Antwort von Babystyling

Hallo Alexandra, bedankt voor je gave review en wat fijn de kleding naar verwachting is. Hopelijk tot snel! Groetjes Remon

Top!

Goede service en levering en goede kwaliteit!

26. Juni 2020

Antwort von Babystyling

Hey Jamilla, bedankt voor je review! Veel plezier met de kleertjes. Groetjes Amanda

Hele fijne webshop!

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst via deze webshop! Kleertjes worden netjes op tijd geleverd. De kwaliteit is mooi en de producten zijn netjes afgewerkt. Verreweg mijn favoriete webshop qua
Baby/kinderkleding!!

26. Juni 2020

Antwort von Babystyling

Beste mevrouw Bode, bedankt voor uw mooie review! En gaaf dat we uw favorite webshop zijn, daar doen we het voor! Groetjes Jennifer

Super leuke kleding

Super leuke kleding! Zeer fijne stof en goede kwaliteit. Ontzettend leuke ontwerpen... In het echt Nog leuker dan op de foto's al lijkt.
Zeker een aanrader!

Antwort von Babystyling

Hi Dieuwertje, wat fijn dat je zo tevreden bent! En bedankt voor de leuke foto's die je ons hebt gestuurd van jouw stoere ventje. Groetjes Jennifer

Hele leuke kleding!

Hele leuke kleding!
Past goed en blijft mooi na het wassen.

Snelle en vriendelijke communicatie vanuit klantenservice.

Antwort von Babystyling

Hey Sam Sam, bedankt voor je lieve review en dat je al zo lang klant bij ons bent! Groetjes Jennifer

Lekker veel keuze

Hele fijne Website met super veel keus. Echt voor ieder wat wils. Ook erg handig is de ‘shop the look’ pagina waar je leuke voorbeelden van outfits ziet. Levering is betrouwbaar en snel.

Antwort von Babystyling

Hi Danielle, bedankt voor je lovende review en dat we je al zo lang van gave kleertjes mogen voorzien;) Groetjes Remon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel blij met onze items van…

Wij zijn heel blij met onze items van baby styling. Goede kwaliteit en leuke printjes.

En super leuk dat je ook grotere maatjes kunt bestellen om te twinnen!

Antwort von Babystyling

Hallo Anouk, super dat je onze kleding als kwalitatief ervaart en wij zijn ook gek op twinning! Groetjes Jennifer

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit kleding. De kleding stukken vallen goed op maat en voelen fijn aan. Daarnaast werden de kledingstukken snel geleverd!

Antwort von Babystyling

Hey Michelle, bedankt voor je review! Leuk om te zien dat de kleding jouw kindjes zo gaaf staat! Groetjes Amanda

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van Babystyling.
2 kledingstukken besteld.
1 kledingstuk werd de volgende dag geleverd.
1 kledingstuk liet op zich wachten.
Vervolgens hierover gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan.
Achtergebleven kledingstuk is dezelfde dag nog persoonlijk langs gebracht. Zeer netjes!
Kwaliteit van de kledingstukken voelt erg goed!

22. Juni 2020

Antwort von Babystyling

Hey Cindy, fijn dat we jou deze service hebben kunnen verlenen! En goed dat je ons even hebt gebeld over het vertraagde item. We hopen je snel weer blij te mogen maken met onze kleertjes! Groetjes Jennifer

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke kleertjes van goeie kwaliteit!

De babykleding van deze website is best wel duur, maar wel heel leuk en kwalitatief ook goed. Ze hebben regelmatig kortingsacties waardoor het betaalbaarder wordt om er iets te kopen.

16. März 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr