Ekstremt ueffektivitet på deres bælte der giver mere ondt i ryggen end man allerede har
ThermoVibe Belt har været en gamechanger for mig. Som en, der ofte oplever rygsmerter efter træning og lange arbejdsdage, har bæltets varme- og vibrationsfunktioner givet mig øjeblikkelig lindring. De... Mehr ansehen
Det her smertelindringsbælte har været en game changer for mig. Teknologien og funktionen med varme- og vibrationsmassage har gjort en stor forskel i min hverdag. Jeg lider ofte af muskelspændinger, o... Mehr ansehen
Bestilte produktet med en stor skepsis over for kvalitet og ydeevne dog blev mine fordomme totalt fejet væk da jeg fik produktet. Cuppen suger sig ligeså fast som i traditionel cupping. Alt ved produk... Mehr ansehen
Velkommen til BackEase.dk – din ultimative partner i rejsen mod smertefrihed, bedre rygkomfort og øget velvære. Hos BackEase.dk forstår vi vigtigheden af en smertefri hverdag uden rygproblemer. Vi tilbyder vores populære massagebælte til lænden, designet til at lindre smerter, forbedre kropsholdning og fremme afslapning med varme- og massagefunktion. Gør din hverdag nemmere og investér i dit velvære med BackEase.dk – stedet, hvor smerteforebyggelse og komfort går hånd i hånd.
Øster Alle 66, 5500, Middelfart, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fantastisk smertelindring!
Suction Cup'en har virkelig hjulpet mig med smertelindring, og leveringen var lynhurtig - gratis på 2-4 dage i hele Danmark. Super tilfreds og klart anbefalet!
Fedt produkt, godt til restitution efter en god træning. Kan varmt anbefales
Mega lækkert produkt hjælper super godt efter træning
Super produkt, ingen problemer med levering eller andet. Produktet virker som det skal og er nem at rengøre.
Hurtig levering og godt produkt. 5/5 stjerner, tilfreds med købet.
Suction Cup'en er fantastisk! Den kraftfulde sugekop giver beroligende vakuumeffekt, der lindrer muskelspændinger og smerter effektivt. Nem at bruge, rengøre og genanvende. Enkel, men kraftfuld! Fem stjerner uden tøven.