Backtobasiccoaching Bewertungen 10

TrustScore 4.5 von 5

4,4

1. Gesundheitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Ik help mensen duurzame gewoontes te ontwikkelen voor een gezonder, energieker en evenwichtiger leven. Samen werken we aan rust in je hoofd, energie in je lijf en balans in je leven – via slaap, voeding, beweging, ontspanning en stressmanagement. Het belangrijkste; simpel houden, Back to Basic!

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afvallen op een manier die bij jou past.

Voordat ik Aukje leerde kennen wilde ik al graag afvallen. Soms viel ik één á twee kilootje af, maar deze zaten er ook zo weer aan. Probeerde zelf op mijn voeding te letten, maar viel toch telkens weer terug in mijn oude patroon.
Aukje gaf me goede handvaten wat wel/niet goed/gezond is.
Ik ben nu 7 kg afgevallen in 3 maanden tijd.
KEI BLIJ MEE!!!🥳🥳
Ook de cm in mijn omvang worden steeds minder.
Ik eet nog steeds lekker en ook nog eens gezond.
Ben blij dat ik in contact ben gekomen met Aukje en raad het ook iedereen aan om dit ook te doen als je graag wil afvallen. Ze is een TOPPERTJE. 👍🏻

14. April 2026

Super goede begeleiding!

Dankzij de begeleiding van Aukje ben ik een 1 maand al 3 kilo kwijt en 4 cm in omtrek. Zeker voor een vrouw van 53 in de overgang valt het afvallen nog niet zo mee.
Aukje neemt elke keer ruim de tijd voor je, of het nu de intake is of de gesprekken elke week. Ze komt met goede tips die meteen goed toe te passen zijn. Ze geeft ook aan vooral niet te streng voor jezelf te willen zijn omdat je het dan niet volhoudt.
Je houdt elke dag een lijst bij en zij kijkt daar ook naar. Regelmatig kreeg ik tussen door al reacties als: goed bezig, maar ook tips of vragen waarom ik ergens voor koos. Super goede begeleiding.

31. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aukje is heel fijn en leuk om mee te…

Aukje is heel fijn en leuk om mee te werken. Ze luistert naar je en neemt de tijd om samen tot een goede, persoonlijke oplossing te komen met het beste resultaat. Ze geeft je echt het gevoel er voor Jou te zijn, en dit zorgt voor motivatie.

Leuke coach die jou het maximale uit jezelf laat halen, probeer het en geef het de tijd. Op de langere termijn is ze iemand die je enorm helpt om je doelen te halen.

Mij heeft het geholpen, hopelijk probeer jij het ook! Dankjewel Aukje!

29. Dezember 2025

Topper!

Aukje is een topper! Ze begeleidt je goed, met duidelijke en heldere adviezen. Geen vraag is te gek en als ze het niet weet, zoekt ze het voor je uit.
Zowel voor beweging als voor voeding kun je bij Aukje terecht.

15. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resultaat op de lange termijn

Als je wilt gaan voor resultaat op de lange termijn ben je bij Aukje aan het juiste adres. Begeleiding is prettig, ze is eerlijk en ze staat altijd voor je klaar. De basis is veiligheid en vertrouwen en dat is prettig!
Aukje, bedankt!

5. Oktober 2024

Fijne persoonlijke aanpak

Het fijne aan de coaching door Aukje is de persoonlijke aanpak. Aan de hand van de trainingsschema's heeft Aukje me wegwijs gemaakt met de oefeningen. Aukje kan je goed motiveren zodat ze net dat stukje extra uit jezelf laat halen!

4. Mai 2025

Echt een topper!

Aukje heeft me altijd super goed geholpen, hele fijne schema’s voor mij gemaakt en goed gecoacht. Echt een topper!

3. Mai 2025

Betrokken en enthousiast

Aukje is heel deskundig. Weet waar ze het over heeft en sluit goed aan bij jouw wensen en doelen. Aukje is heel betrokken bij je proces en heel enthousiast. Een hele fijne meid om samen stappen mee te maken omdat het goed bij je past en je jezelf kunt zijn.

3. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr