Na de badkamerrenovatie
na de badkamerrenovatie werkt de ventilatie veel beter, geen vochtige spiegel meer in de ochtend
Badkamer Renovatie Amsterdam – Dé specialist in badkamerrenovaties in Amsterdam en omgeving Bij Badkamer Renovatie Amsterdam transformeren we elke badkamer tot een stijlvolle, functionele en duurzame ruimte. Gevestigd aan Transformatorweg 38, 1014 AK Amsterdam, Noord-Holland, bieden wij een compleet pakket aan diensten: van ontwerp en sloop tot tegelwerk, sanitairinstallatie en afwerking. Ons ervaren team werkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken om een resultaat te leveren dat jarenlang meegaat. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen, denken mee over slimme indelingen en garanderen vakmanschap tot in de kleinste details. Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie, een kleine opfrisbeurt of maatwerkoplossingen voor compacte ruimtes – wij zorgen voor een soepel proces en een perfect eindresultaat. Onze klanten waarderen ons om onze transparantie, duidelijke communicatie en het naleven van afspraken. Met trots zijn wij hét vertrouwde adres in Amsterdam voor badkamerrenovaties die kwaliteit en comfort combineren. Neem vandaag nog contact met ons op via +31 20 369 1373 of bezoek badkamerrenovatieamsterdam.com voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij uw droombadkamer werkelijkheid maken!
Transformatorweg 38, 1014 AK, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
het team bleef beleefd en professioneel tijdens de hele badkamerrenovatie zonder stress of gedoe
er kwam ineens een probleem met een leiding maar ze hebben dat snel opgelost al gaf het even stress in de badkamer
vloer is helemaal vlak gelegd en je voelt nergens wiebel of ongelijkheid tijdens lopen
in de badkamer oude leidingen vervangen zonder iets te beschadigen dat was netjes
Na de badkamerrenovatie loopt het water nu perfect weg zonder dat er plassen op de vloer blijven staan
De nieuwe badkamer voelt stevig en degelijk gebouwd zonder wiebelende elementen.