Badrfightclub Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødende og kompente medarbejder! Jeg og min nevø på 5 år, har tilmeldt os og de er super flink. Det kan klart anbefales og alt er nyt, så det skader hellere ikke ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fællesskabet og medarbejderne dernede er så super søde det et fedt sted at lave kampsport klart en anbefaling hvis du brænder inden for kampsport

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Badr fight club til alle – uanset om du er nybegynder eller har bokset i flere år. Trænerne er super dygtige og engagerede, og de formår virkelig at skabe et motiverende og tryg... Mehr ansehen

1. Kampfsportverein
  2. auch in
  3. Fitnessstudio

Vom Unternehmen geschrieben

MORE THAN A FIGHT CLUB - BOKSNING - MUAY THAI - K1 KICKBOXING - GRAPPLING - MMA - FITNESS Hold til børn, kvinder og herre!

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fremragende team

Fremragende team, alt fra receptionisten til coach og fighters. Det var en fornøjelse at komme ind og opleve miljøet, det er virkeligt professionelt og jeg kan kun anbefale at tage et kig forbi dem og se det for sig selv. Bedste og fedeste klub i Danmark.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💪🏽

14. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig imponeret over de…

Jeg er virkelig imponeret over de maskiner, som de har, og selvom fokus er på kampsport, så er de ikke gået ned på udstyr og god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra. Og så er trænerlisten 👌. Det er ikke bare træning, når man kommer. Det er en hel oplevelse. Husk at smage deres proteinbar 🤤

13. September 2026

Badr Fight Club

Badr Fight Club
Super flot og rent trænings center .
Min søn på 12 år har haft privat undervisning i boksning hos Hamza som også er ejer af klubben. Hamza er super pædagogisk, dygtig og en sød træner , der tager hensyn til dine behov samt ønsker og gøre hård træning til sjov . Kæmpe anbefaling herfra

15. Dezember 2025

KAN VARMT ANBEFALES

Det er en klub, der varmt kan anbefales💪💪💪, det er en klub der rummer alle, om man er nybegynder eller øvet.💪💪💪.
Med dygtig træner som ved hvad de laver med de unge mennesker.
KAN VARMT ANBEFALES.

5. August 2025

Bedste kampsportsklub

Bedste kampsportsklub. Her får man lov til at deltage i flere forskellige kampsport bl.a. boksning, kickboksning, grappling og mma. Man føler sig aldrig uden for i klubben, her bliver man en del af en klub som lytter til medlemmerne. Kan klart anbefales

21. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første oplevelse af stedet var meget…

Første oplevelse af stedet var meget behagelig. Man føler sig velkommen og de tager godt imod en. Mine børn som normalt er generte var super glade for det allerede ved første prøvetræning. Klubben er altid ren, man får god hjælp og vejledning ang. deres produkter og de er altid smilende.

Træningen er hård og seriøs og børnene har en super dygtig træner.

6. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is the best club I’ve ever…

This is the best club I’ve ever started! They welcomed me so warmly, and I’ve been training here for about a year now. The training is incredible! Perfect if you want to stay healthy and active. I’d definitely recommend this club to anyone looking for a great environment to work out in!

31. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr